Hetman Photo Recovery 4.5


I aso nei, o le tele ma sili atu o tagata e mananao e teuina ni ata i se faiga faaeletonika. E foliga mai e saogalemu, ae atonu o le a leiloloa ia ata e avea o se taunuuga o le aveeseina faafuasei, faatulagaina o le oso poo le osofaia o siama. I se tulaga faapea, o le Hetman Photo Recovery's utility o le a avea ma fesoasoani fesoasoani.

Hetman Photo Recovery is o se polokalama lelei o le toe faʻaleleiaina o faila mo le failaina ma faʻamaonia faapitoa e galulue ma ata. O le aoga e manaia, muamua, o se faigofie faigofie ma se seti o galuega e lava.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame e toe faʻaleleia ai faila ua maeʻa

Lua ituaiga o faʻataʻitaʻiga

O le Hetman Photo Recovery ua maua ai le lua ituaiga o numera - vave ma atoatoa. I le faʻasalaga muamua, o le a televave le faʻavave, ae naʻo le ituaiga lona lua o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻamaonia ai le maualuga o le sailiga o le auiliiliga o faila mo faila.

Faʻamatalaga auiliiliga

Ina ia faʻaitiitia ai le sailiga mo faila, faʻasoa tulaga faʻamautu e pei o le tele o faila o loʻo e sailia, le aso faʻatulagaina o le foafoaga, poʻo le ituaiga o ata.

Toe faʻaleleia le faila

A maea le faʻataʻitaʻiga, o ata o loʻo maua e le polokalama o loʻo faʻaalia i luga o le lau. O le ae manaʻomia le faailogaina o ata o le a toe faʻaleleia, ma o le a talosagaina oe e filifili pe faʻafefea ona faʻaolaina: i se pulou malulu, susunuina i se CD / DVD, auina atu i se ata video ISO pe siiina mai e ala i le FTP.

Faasaoina sikola mataʻutia

Afai e te manaʻo e toe foʻi mai mulimuli ma faʻaauau pea ona e galue ma le polokalama, ona laveaʻi lea o fuainumera sikola i lau komepiuta.

Lavea ma le faapipiiina o le pu

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le numera maualuga o faila, o le faʻaaogaina o le 'ie e tatau ona faʻaititia i se mea maualalo. E mafai ona e foia lenei faafitauli pe afai e te puipuia le ata o le disk i se komepiuta ina ia mafai ona teuina mulimuli ane i le polokalama ma faʻaauau ona toe faʻafoisia ata.

Fatu se faila virtual

O faila e le fautuaina ina ia faʻaolaina i le disk lea na toe faʻafoisia ai. Afai e na o le tasi lava le disk i luga o lau komepiuta, ona fatuina lea o se isi virtual komipiuta i le Hetman Photo Recovery ma faʻapolopolo au ata.

Faʻapitoa:

1. Fesoʻotaiga vavalalata ma le gagana Rusia;

2. Lelei gaioiga ma le tele o galuega talafeagai o galuega e ono manaomia i le faagasologa o le toe faʻaleleia o ata.

Faʻafitauli:

1. E le tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ae o le tagata faʻaaoga e maua le avanoa e faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiga.

Hetman Photo Recovery is atonu o se tasi o fofo aupito sili ona lelei mo le toe faʻafoʻiina o ata ma isi ata. O loʻo i ai i le polokalame se faʻatautaia ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ma le tele o galuega tauave, lea e mafai ona e vaʻavaʻai mo oe lava e ala i le downloadina o le faʻataʻitaʻiga.

Faʻafeiloaʻi Hetman Photo Recovery Recovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Hetman Partition Recovery Wondershare Photo Recovery Starus Photo Recovery Faʻasologa o Ata Faatau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Hetman Photo Recovery o se meafaigaluega lelei mo le toe faʻaleleia o ata numera mai kata manatuaina, masini faʻapipiʻi USB ma faʻamalosi malosi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: HetmanRecovery.com
Tau: $ 30
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.5