Faʻapefea ona tatalaina se faila APK i lau komepiuta

O se faafitauli masani i ituaiga uma o tagata komepiuta komepiuta o loʻo galulue i OS faʻavae Windows, o le le lava lea o meafaigaluega faʻapipiʻi mo le tatalaina o faila i ni faʻatulagaga patino. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou talanoaina metotia mo le gaosia o pepa ma le Apk extension, o faila muamua ia e aofia ai faamatalaga i luga o talosaga mo le Android mobile platform.

Tatala pusa APK i PC

Naʻo ia lava, soʻo se faila i le APK format o se ituaiga o faʻamaumauga e aofia ai faʻamatalaga uma e uiga i soo se polokalama Android. I lenei tulaga, pei o le tulaga o soʻo se isi faʻamaumauga, o pepa o lenei ituaiga e mafai ona faaleagaina mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, lea, i le itu, o le a mafua ai le le mafai ona tatalaina.

O le mea moni lava, o polokalama uma a Android na muamua fausia ma tuufaatasia e faʻaaoga ai polokalama faapitoa i le siosiomaga o Windows. Ae ui i lea, o polokalama faʻapitoa o lenei faʻamoemoe e masani lava e le mafai ona tatalaina ni talosaga APK ua faia - na o galuega faʻatino e iai se faʻasologa o faʻamaufaʻailoga faitofa ma pepa faʻapitoa.

Faitau foi: Polokalama mo le fatuina o talosaga mo le Android

I le faaopoopo atu i nei faʻaaliga uma, e le mafai ona galo le auiliiliga e pei o le manaʻoga e faʻaaoga le polokalama faʻapitoa. Aemaise lava, e faʻaaoga lenei i le Android masini mo Windows.

E toetoe lava o tagata uma o loo i ai nei o loʻo tuʻuina atu galuega faʻapitoa, mo le tele o vaega faʻatapulaʻa na o tomai faapitoa o lau komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona suʻeina faʻamatalaga a le PC

Metotia 1: Faʻamaumauga

E pei ona taua e le igoa, o lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa mo le fatufatuina ma le galue ma faʻamaumauga. I le taimi lava e tasi, o le faatulagaga o pepa APK e lagolagoina e aunoa ma ni faʻafitauli, aemaise lava i le tele o faʻamaumauga autu, aemaise lava, e tusa ai ma polokalama sili ona lauiloa.

Matou te fautuaina e te faʻaaogaina na o taimi e faʻataʻitaʻiina ai taimi, o le lisi e saʻo le taʻitaʻia e WinRAR.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai WinRAR

Afai mo se mafuaaga se tasi pe le isi foi e le mafai pe e te le manaʻo e faʻaaogaina le fale teu oloa, e mafai ona suitulaga i le isi.

Naʻo nisi o polokalama o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo e ala i se faʻatagaga e mafai ai ona e galue ma faila i le faʻaPPP format.

Vaʻavaʻai: WinnAR free analogues

Tusa lava pe o le a le ituaiga polokalama e te filifilia, o le faagasologa o le tatalaina o faila APK e ala i le teuina faamaumauga e masani lava ona oo mai i le faiga tutusa.

  1. A maeʻa ona e siiina le pepa faʻatasi ma le APK faʻaopoopoga i lau komepiuta, kiliki-le-luga ma filifili le vaega "Meatotino".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Aoao"faafeagai pito "Talosaga" kiliki le faamau "Suiga".
  3. I se isi itu, ia faia foi faapena "Tatala ma ..." i le lisi, kiliki-i luga o le pepa na manaʻomia.
  4. O le a faʻaalia se faamalama i le mea e mafai ai ona e filifilia se polokalama e tatala ai le faila.
  5. Afai e manaʻomia, faʻaaoga le sooga "Avanoa"ona tusi lea i le lisi o le polokalama i le pito i lalo ma kiliki le faʻamatalaga "Suʻe se isi talosaga i lenei komepiuta".
  6. Afai o le polokalama manaʻomia o loʻo i ai i totonu o le lisi e ala i le lē mafai ona fai, ona filifili lea, toe faʻailoa isi fautuaga.

  7. I le faʻaaogaina o le base Windows Explorer, faʻafeiloaʻi i le faʻailoga lea na e faʻapipiʻiina ai le teu faamaumauga.
  8. Faatasi ai ma faila, saili le mea e amata ai le faalauiloaina o le polokalama.
  9. Filifili le faʻamatalaga maoti, kiliki i le ki "Tatala" i le pito i lalo ole taʻitaʻitaʻa.
  10. Faasao suiga i le faamalama "Meatotino"faʻaaoga le ki "Lelei".
  11. I le taimi nei, e mafai ona e tatalaina saoloto le pepa e ala i le faʻaluaina faʻalua i luga i le faamaumatau agavale.

O le mea moni, o lenei metotia o le a fetaui ma oe i mataupu pe a iai se manaʻoga e maua ai faʻamatalaga i totonu o le talosaga. A leai, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e momoli le faila, e manaʻomia lou faʻaogaina o isi polokalama.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese se pepa

Metotia 2: BlueStack

O oe, i le avea ai o se tagata PC, atonu ua uma ona e masani i soʻo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le polokalama faʻaagaga Windows. BlueStacks o se tasi o na ituaiga meafaigaluega.

Vaai foi: Analogs BlueStacks

O le emulator ua faʻamaonia e sili ona lelei ma e mafai ona faʻafetaui lelei manaʻoga o le tagata faʻaaogaina. E le gata i lea, o lenei polokalame e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi i ni faʻamaumauga laiti, aemaise lava e uiga i faʻamatalaga faasalalau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi saʻo BlueStacks

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo i luga, o le emulator e fesiligia o loʻo i ai le tele o tulaga eseese, faʻafetai i le mea e mafai ona e faʻavasegaina ai le faavae o Android.

Vaʻai foi: Auala e faʻaoga ai BlueStacks

E tatau foi ona e iloa, e le mafai, o le polokalama ua faamatalaina ua lagolagoina atoa le atoatoaga o le tulaga masani o le Android platform, e aofia ai le Google Play store. O le mea lea, o le faʻaaogaina o se polokalama talitutusa, e mafai ona e lafoaia atoatoa le faʻaaogaina o le APK-faila e ala i le siiina ma faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le manaʻoga manaʻomia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talosaga i luga o BlueStacks

O le tusiga ua mamanuina mo le mea moni ua uma ona e tatalaina le pepa i le faatulagaga tatau ma, i se tulaga aoao, o le a avea ma sui o le iuga mulimuli o gaoioiga.

I le taulimaina o mea taua, e mafai ona e alu i le faagasologa o le tatalaina o le APK i luga o se komepiuta e faagaoioia le Windows OS.

  1. I le faʻamalieina lelei o le faʻapipiʻiina o le polokalama, ia tatala i le faʻaaogaina o le ata i luga o le komepiuta.
  2. Ina ia tatala vave le APK i le vave e mafai ai, toso le faila i le nofoaga autu o galuega o loʻo faʻaogaina.
  3. O le talosaga e tatau ona tutoatasi mai le faʻaoga, a leai o le ai ai ni mea sese.
  4. Vaʻai foi: Auala e teu ai i le BlueStacks

  5. A maeʻa le tosoina o le masini komepiuta, o le a faʻaalu se taimi e tatala ai le tusi talosaga ma saunia ai mo se isi galuega.
  6. A maeʻa le faʻatulagaga, o BlueStacks o le a tuʻuina atu ia oe se faʻamatalaga.
  7. Talu ai na matou faʻaaogaina le faʻamaumauga masani o le polokalame i tulaga le lelei, atonu e le o iai le faʻamatalaga faʻamaonia.

  8. Faʻapei o le mata o le emulator, o le a faʻaalia le ata o le talosaga faʻapipiʻi luga o le Windows desktop.
  9. Ina ia faalauiloaina, kiliki i luga o lana icon i luga o le komepiuta po o le lisi. O aʻu talosaga i le bluestacks.

E mafai ona faia lenei mea i le metotia, ae o mea na faʻamatalaina e le na o le pau lea o le auala e tatala ai le faila APK.

  1. I le faʻaogaina o le polokalama, alu i le faila e tatala ma, faʻalautele le lisi RMB, filifili "Tatala ma ...".
  2. Afai e manaʻomia, i le lisi a tamaiti, kiliki i le faʻamatalaga "Filifili polokalame".
  3. I le faamalama e aliali, kiliki i luga o le sooga "Avanoa".
  4. Mai le lisi o meafaigaluega, filifili BlueStacks.
  5. Afai o oe, pei o le tele o tagata faaaoga, e le otometi ona faaopoopoina le polokalama e avea ma auala e tatala ai faila APK, kiliki le faʻamatalaga "Suʻe nisi tusi talosaga i lenei komepiuta".
  6. Faʻasaga i le lisi o polokalama.
  7. I lenei faila e tatau ona e faʻaogaina le faila "HD-ApkHandler".
  8. Ona faʻafuaseʻi lea ona amataina le faʻapipiʻiina o le talosaga.
  9. A maeʻa, o le a tatalaina le emulator, mai le mea e faigofie ai ona e faʻaopoopoina le faʻaopoopoga.
  10. I na tulaga pe ae taumafai e sii mai se talosaga na faʻapipiʻiina muamua i le polokalama, o le faʻamatalaga o le a faʻafouina lava.

O le mulimuli ia matou faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei polokalama, o le a le faigata ia te oe ona tatala le APK.

Metotia 3: Nox Player

O le isi emulator e sili ona lauiloa i le Android platform o le komepiuta Nox Player, na fuafuaina muamua ina ia mafai ai e tagata PC ona faʻatautaia le telefoni feaveaʻi e aunoa ma ni malosiaga. I tulaga o galuega tauave, o lenei meafaigaluega e le ese tele mai le BlueStacks ua uma ona talanoaina, ae o loʻo i ai se tele faʻamatalaga faigofie.

O le Nox e itiiti ifo le manaʻomia i luga o punaoa a le PC nai lo se isi lava emulator ma se seti o foliga tutusa. Ma le isi, o le faʻatusatusaina o le masini komepiuta e fesiligia ma BlueStacks, o le Nox Player e eseese lava ona o le lē mafai ona faʻaalia le fesoʻotaʻiga o faila lagolago i totonu o le faiga faʻaogaina o le Windows.

Vaʻai foi: E faʻapipiʻi le Nox Player ile komepiuta

A maeʻa ona e sii mai ma faʻapipiʻi le Nox Player, ia mautinoa e faʻamaonia le polokalama.

  1. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalame, e manaʻomia oe e tatala le APK e ala i le masini faʻapipiʻiina.
  2. Afai mo se mafuaaga se tasi pe leai se isi sooupu e leʻi faʻamaonia, faʻaaoga le meataitasi "Tatala ma ..." i le itu taumatau o le lisi mo le pepa na manaʻomia.

    Ona o le mea e manaʻomia, e mafai foi ona e faʻaaoga le lisi atoa e ala i le kiliki o le pepa "Filifili polokalame".

  3. E pei ona i ai i metotia muamua e lua, e mafai ona e faʻaaoga le sootaga "Suʻe nisi tusi talosaga i lenei komepiuta"e ala i le tatalaina o le faʻailoga i le Nox Player.

  4. O le fausiaina o le fausaga i le Nox system directory e ese lava le eseese mai meafaigaluega na aafia muamua.
  5. Alu i le vaega "pini"ma o totonu e tatalaina ai le faila "Nox".
  6. Ma le isi, amata le faʻamau amataina o le emulator.
  7. O le faʻatulagaina atoa o le faʻavaeina e faia i se auala natia, sosoo ai ma le faʻalauiloaina aunoa o le talosaga faaopoopo.

I le faʻaopoopoga, Nox e mafai ai ona tatala saʻo le APK e ala i le tosoina ma le pa'ū.

  1. Tatala le faʻailoga i le faʻaopoopoga ma toso mai i le 'upega tafailagi o le emulator.
  2. I le faamalama e tatala, kiliki le poloka i le saini "Tatala le pusa apk" ma le ata tutusa.
  3. O lea o le a toe faʻafoʻi atu oe i le faʻasalalau a le emulator, lea e tatau ona e faʻaopoopoina le faʻaopoopoga i le faʻaoga tusi.
  4. E ala i le faamalama "Meatotino" faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le talosaga e faʻaaoga ai le ki "Faʻamau".
  5. I le laasaga e sosoo ai, toe iloilo manaoga o le faʻaopoopoga ma kiliki le ki. "Faʻamau".
  6. Faatali seiloga ua maeʻa le tatalaina o le APK.
  7. A maeʻa le download, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga "Tatala".

O le faʻasagaga o le polokalama lava ia e mafai ai foi ona e download APK-applications mai lau komepiuta e ala i le Windows Explorer.

  1. I luga o le kulupu autu ma le meafaigaluega Nox i le taumatau, kiliki i luga o le faʻamalo "Faaopoopo le Failautusi APK".
  2. O iinei o le ae maua ai fautuaga mo le tosoina saʻo o faʻamatalaga i totonu o le faamalama malosi.
  3. Faʻaaoga le System Explorer, alu i le faila faila ma lau APK ma tatala.
  4. O le talosaga, i la matou mataupu, o le RAR archiver for Android, o le a otometi lava ona faʻapipiʻiina ma tamomoe lelei.

O lenei metotia e faaiu iinei.

Metotia 4: ARC Welder

Google ua faʻalauiloa atu lana lava tusi talosaga e mafai ai ona e tatalaina ia APK-faila i luga ole masini Chrome. O le faʻaopoopoga na faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tagata molimau ma tagata atiae, ae leai se mea e taofia ai oe mai le faʻapipiʻiina i se tagata masani ma faʻatautaia polokalama telefoni feaveaʻi iina. E manaʻomia oe e faia ni nai taga:

Alu i le ARC Welder download itulau

  1. Alu i le itulau download o le faʻaopoopoga e ala i le faleoloa Google, lea e kiliki ai le ki "Faʻamau".
  2. Faitau le faʻamatalaga ma faʻamaonia le faʻaopoopoga o le faʻaopoopoga.
  3. Faatali seia maeʻa utaina ARC Welder. Atonu e manaʻomia sina taimi, aua le motusia le fesoʻotaʻiga i le Initaneti ma e le tapunia lau mea e teu ai.
  4. Tatala le itulau faʻaoga i Google Chrome e ala i le taina o le poloaiga lenei i le pusa o le tuatusi:

    chrome: // talosaga /

  5. Tatala ARC Welder i le kiliki i luga o lana icon.
  6. Faʻaopoopo le faʻasaoina o faila lē tumau, o lea muamua e te manaʻomia e filifili le nofoaga o le a latou i ai i luga o lau disk. Kiliki "Filifili".
  7. I le faamalama e tatala, filifili se faila ma kiliki "Lelei".
  8. O lea e mafai ona e alu saʻo i le suʻeina o faila APK. Tikiai le polokalama feaveaʻi talafeagai mai le Initaneti pe faʻaaoga faʻamatalaga o loʻo iai.
  9. A e sii mai mai faʻasalalauga faʻasalalau, ia mautinoa e siaki faila mo mea taufaʻamataʻu e ala i se vaʻaiga faigofie.

    Vaʻai foi: Vaʻavave mo le Windows

    I le faaopoopo atu i le Initaneti o loʻo i ai se auaunaga lelei tele i le VirusTotal, e mafai ai ona e siakiina le faila poʻo se fesoʻotaʻiga mo faʻamaʻi.

    Alu i le upega tafaʻilagi VirusTotal

  10. Saili le masini komepiuta i luga o lau komepiuta, filifili ma kiliki "Tatala".
  11. E tumau pea na o le setiina o laina. Faʻaofi ni mea e latalata i na tulaga e te manatu e tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suia le faʻatulagaga, faʻailoga ma faaopoopo i ai le faʻatulagaga o le fausiaina. A maeʻa faʻasologa, alu i le suʻega.
  12. O le a tatalaina se faamalama fou i le talosaga. I totonu, e mafai ona e fegalegaleai ma elemene, alu i le va o menus, e te maua le atoatoa o le faʻatinoga o le polokalama feaveaʻi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le auala e faʻaaoga ai le ARC Welder e faigofie tele, e te le manaʻomia le malamalama i isi polokalama faʻaopoopo, faʻatulaga le faʻasologa saʻo, ma isi. Na o le faʻapipiʻi ma le tamoe i le faʻaopoopoga.

Filifilia metotia mo le tatalaina o faila, muamua e te manaʻomia e fausia i luga o le sini autu o le gaosia o le faila, pe o le amataina o se taʻaloga poʻo le faʻaaogaina o nei faʻaopoopoga mo le faʻaaogaina i le lumanai.