Fit Diary mo le Android

E toʻatele tagata e taʻitaʻia se olaga soifua maloloina, faʻamalositino masani, 'ai saʻo. Faʻafetai i le free Fit Diary talosaga, e mafai ona e setiina galuega mo se vaitaimi patino ma mulimuli i suiga i lou tino faʻafetai i faamaumauga o taunuʻuga. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei polokalama.

Amata

I le taimi o le taamilosaga muamua, e manaʻomia lou ulufale i lau faʻamatalaga. O le mea autu - mamafa ma le maualuga, e faʻavae i luga o nei taʻiala, o le polokalame o se faasologa o mea e ausia ma suiga. Ulufale le igoa e le talafeagai, e le aofia ai i le galuega.

Galuega

Faʻauma ma tusi i lalo mea uma e tatau ai e fai i aso patino. O lenei faiga o le a fesoasoani ia te oe e aua nei galo se mea ma faia i taimi uma lesona taitasi. E tatau ona e faʻamaonia le aso ma le taimi ma tuʻu se tusi faʻatasi ma le igoa o le faʻatinoga.

O galuega o loʻo faʻaalia i le faamalama autu, mo lenei mea o loʻo i ai se laupepa tuʻufaʻatasia. O loʻo valiina i le faasologa, ma ua maeʻa maeʻa. O le a talafeagai pea le auina atu o faʻamatalaga, e mafai o le a faʻapipiʻiina se galuega faapena i nisi o lata mai lata ane.

Iʻuga

A maeʻa aso taʻitasi, ona ulu atu lea o le tagata ulufale i taunuʻuga i le tulaga talafeagai. E tatau ona e faʻamaonia le mamafa, o le numera o kalori e faʻatagaina i le aso, faʻaopoopo se ata, se tusi ma faʻamaonia le aso. O sea faiga o le a fesoasoani i le lumanaʻi e faʻatulaga se faasologa o taunuʻuga ma taunuʻuga.

O faamatalaga i aso taitasi e mafai ona maua i le lisi. "Tali"lea o loʻo i totonu o le faamalama autu. Ina ia iloa auiliiliga, kiliki i le aso lava ia.

Ata

Ua vaevaeina le kalafi i ni taʻaloga se tolu, e faʻaalia ai taʻiala taʻitasi. E faia pe a maea galuega taʻitasi pe faʻamaumauga faʻamau. Faatasi ai ma lenei tulaga e matua faigofie lava le mataʻituina le suiga o le tino, galuega ma meaʻai. E le gata i lea, o le avega o le mamafa ma le kalori i le aso e faʻaalia.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻataʻatia fuaina taunuuga;
  • Fesoʻotaiga vavalalata ma pulega.

Faʻafitauli

Aʻo faʻaaoga le Dra Diary, e leai ni faaletonu.

Fit Diary o se talosaga e aunoa ma se totogi i luga o telefoni feaveaʻi o le a fesoasoani i tagata e siakiina suiga o latou tino, tino maloloina ma le faʻaogaina o kalori. E le tele se avanoa ma e faigofie ona faʻaaoga.

Faʻapipiʻi le Faʻailoga Tusia mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store