Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻaopoopoga i le Google Chrome browser

Edraw MAX o se faʻaoga tutusa o Microsoft Visio. O lenei masini komepiuta ua mamanuina e fausia ma faʻatuina faʻataʻitaʻiga pisinisi pisinisi i foliga o ata eseese ma tafega. E faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga taʻavale, lea e mafai ai e le tagata faʻapitoa ona fatuina se numera tele o faʻamatalaga faapisinisi ma faʻataʻitaʻiga mo ituaiga eseese o faʻalauiloa.

Tagavai Faataitaiga Faataatitia

O le atinaʻega mai EdrawSoft, o loʻo galulue i le fausiaina ma le faʻalauteleina o le polokalame faʻapitoa, faʻalogo tele i le faʻaogaina lelei o le latou oloa, faia ma faʻalauteleina pea le faʻasologa o faʻataʻitaʻiga masani "mo taimi uma."

Faʻafetai i le uluaʻi lisi o le polokalame Edraw, toetoe lava o tagata faʻaaoga uma o le a mafai ona filifili se faʻataʻitaʻi talafeagai lea e tuufaatasia ai le faʻatulagaina tatau.

Faʻapipiʻi foliga ma foliga

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i le polokalame o loʻo i ai se tulaga tulaga ese o fuainumera faʻatulagaina o loʻo i totonu o lenei polokalame.

Faʻalagolago i le vaega, o nisi pepa e mafai ona aofia ai i nisi faletusi i le taimi e tasi.

Faʻasologa o Faʻasalalauga

I le faʻaopoopoga i faʻamaumauga faʻamaufaʻailoga, o loʻo maua i le tele o faatonu, e le gata mai Microsoft ma a latou paʻaga, Edraw o loʻo i ai se faʻafanua o faʻatautaia ata faʻatautaia.

O lenei lisi e aofia ai meafaigaluega e pei o: tumu, ituaiga eseese o laina (mo sootaga ma le le gata), ata lafoia, faaofi lau lava ata, laupepa, hyperlinks ma isi.

Failautusi o le Foafoaga Fuafua

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻaogaina le auʻaunaga a se Siʻosiʻomaga Faapitoa e fatuina ai polokalama, lea e vave vave ona e fausia ai lau lava mamanu.

I le Wizard, e mafai ona e seti mea nei: numera o pepa, faʻatulagaga, iunite o fuataga, numera o itulau, mamanu mamanu, atofaina o faailo ma tutusa. Ae ui i lea, i le faʻataʻitaʻiga o le polokalame, o le galuega a lenei fale e matua faʻaititia, o lona faʻaaogaina e le sili ona aoga i lenei lomiga.

Fesoasoani malosi

E le pei o tauva, tagata atinaʻe mai EdrawSoft e ofoina atu se avanoa tulaga ese - le faʻaaogaina o le fesoasoani malosi.

O lona natura e pei ona taua i lalo: faʻalagolago i le vaega o le polokalame lea e galue ai le tagata faigaluega, na te faʻaalia se faʻamatalaga auiliili o galuega o loʻo i ai nei, faʻapea foi ma le mafai ona malamalama i atinaʻe taʻitasi e mafua ai fesili.

Faʻataulaga ma Vaa

I le faʻaopoopoga i le tulaga faʻatau atu i fafo, i Edraw, e mafai e le tagata faʻaaoga ona auina atu le galuega e faia e le imeli i le taimi lava e maeʻa ai, e aunoa ma le tuua o le polokalama.

O le lisi o faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le gaosiga e tele foʻi:

  • Faʻatulagaina ata faʻataʻitaʻiga: JPG, TIFF;
  • Faʻapipiʻi mo le PDF-faitau: PDF, PS, EPS;
  • Microsoft Office: DOCX (Word), PPTX (PowerPoint), XLSX (Excel);
  • Upega Tafaʻilagi ma le faʻamaumauga HTML;
  • SVG faatulagaga;
  • VSDX mo nisi galuega i le faʻaaliga masani a le MS Visio.

Mama

  • Lagolago gagana gagana Rusia i totonu o le atinaʻe;
  • Failautusi Fesoasoani e fatuina fuafuaga;
  • Fesoasoani malosi;
  • Tausiga lagolago faʻapitoa mo tagata faʻaaoga;
  • Faʻamatalaga faʻamaonia atoa.

Faʻafitauli

  • Polokalame tufatufaina aitalafu

E tusa ai ma le tele o galuega tauave a le polokalama, e matua talafeagai lava le filifili o tagata atinaʻe e totogi le tufatufaina atu, aua o le masini komepiuta e fesiligia e le itiiti ifo i lona faʻaoga tutusa mai Microsoft o le igoa tutusa.

Faʻataʻitaʻiga Edraw MAX Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le fatuina o tafega AFCE Algorithm Flowchart Editor BreezeTree FlowBreeze Software Microsoft Visio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Edraw o se polokalama faʻapipiʻi mai EdrawSoft lea e mafai ai e oe ona fatufatu faʻataʻitaʻiga pisinisi faʻapitoa i foliga o ata eseese, tafaoga ma infographics. E masani ona faʻaaoga mo le sauniuniga o nisi lipoti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EdrawSoft
Tau: $ 99
Toa: 182 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.0.0.688