Faʻasaga ma faʻamalo le Defender Defender

E i ai ni mataupu pe a manaomia faila o Excel e liua i le faʻasologa o Upu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e faavae i se pepa faʻamaumauga e manaʻomia ona e faia se tusi, ma i nisi tulaga. O le mea e leaga ai, na o le faaliliuina o le tasi pepa i le isi, e ala i le lisi o mea autu "Save As ..." o le a le aoga, talu ai o nei faila e ese le eseesega o le fausaga. Sei o tatou vaʻai pe o le a le auala e faʻaliliu ai faila Excel i le Upu.

Kopi o mea

O se tasi auala sili ona faigofie e faaliliu ai mea o loʻo i totonu o se faila Excel i le Upu o le na ona kopi ma faapipii.

Muamua, tatala le faila i le Microsoft Excel, ma filifili le mea o loʻo matou mananao e lafo i le Upu. E le gata i lea, e ala i le kilikiina saʻo i le kiore i luga o lenei mataupu tatou te taʻua le lisi o tala, ma kiliki i totonu o le "Kopi". I le isi itu, e mafai foi ona e kiliki i le kene i le lipine ma le igoa lava e tasi, pe faʻapipiʻi le kulupu autu i luga o le kesi Ctrl + C.

A maeʻa lena, taʻavale le polokalama Microsoft Word. Kiliki i luga o le pepa i le ki o le kuki saʻo, ma i le lisi o pop-up i le faʻapipiʻi filifiliga, filifili le mea "Save conditional formatting".

E i ai isi faʻauigaina filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e kiliki i le "Insert" button o loʻo i le amataga o le lipine o le Microsoft Word. E le gata i lea, e mafai ona e pasia le kesi piano kesi Ctrl + V, poʻo le Shift + Ins i luga o le komepiuta.

A maea lena, o le a tuʻuina atu faʻamatalaga.

O le le lelei o lenei auala e le o taimi uma e saʻo ai le liua, aemaise lava pe a iai ni faʻatulagaga. E le gata i lea, o faʻamatalaga i luga o le pepa Excel e le tatau ona lautele atu nai lo le Upu Word, a leai o le a le talafeagai.

Liua e faʻaaoga polokalame faʻapitoa

E i ai foi le filifiliga o le faaliliuina o faila mai Excel i le Upu, faatasi ai ma le fesoasoani o le polokalama faʻapitoa o le liua. I lenei tulaga, e le tatau ona tatala polokalame Microsoft Excel poʻo le Microsoft Word.

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le faaliliuina o pepa mai le Excel i le Upu o le application Abex Excel i le Word Converter. O lenei polokalama e faʻasaoina atoa le uluai faatulagaina o faʻamaumauga, ma le fausaga o laulau pe a liliu. E lagolagoina ai le liua o le lotoa. Pau lava le faʻalavelave i le faʻaaogaina o lenei polokalame mo le tagata faʻaoga i totonu o le fale e iai lona faʻaoga Igilisi e aunoa ma le faʻafouina. Ae ui i lea, o le faʻatinoina o lenei talosaga e matua faigofie lava, ma e le mafai ona faʻaogaina, e oo lava i se tagata faʻaaogaina e itiiti sona malamalama ile Igilisi o le a malamalama i ai e aunoa ma ni faafitauli. Mo i latou e le masani i lenei gagana, o le a matou faamalamalama auiliili i lalo mea e tatau ona fai.

O lea, faʻatautaia le polokalama Abex Excel i le Word Converter. Kiliki i le itu tauagavale i luga o le "Add Files" toolbar.

O se faamalama e tatala i mea e te manaomia e filifili ai le faila Excel o le a matou liliu. Filifili le faila ma kiliki i le "Tatala" le faamau. Afai e talafeagai, i lenei auala, e mafai ona e faʻaopopoina faila e tele i le taimi e tasi.

Ma, i le pito i lalo ole matapiuta o le Abex Excel i le Word Converter, filifili se tasi o auala e fa lea o le a faaliliuina ai le faila. O faatulagaga nei:

  • DOC (Microsoft Word 97-2003);
  • Docx;
  • DOCM;
  • RTF.

I le isi itu, i le vaega o "Faʻatulagaga" seti, e manaʻomia ona e faʻatulagaina po o le a le lisi o le a teuina le faila liliu mai. Aʻo tuʻuina le ki i le tulaga "Save file (s) i luga o le pusa punaoa", o le faʻaolaina o loʻo faia i le lava itū'āiga lea o loʻo i ai le faila faila.

Afai e te manaʻo e seti se isi mea seʻi vagana ai le nofoaga, ona e manaʻomia lea e tuʻu le ki i le "Customize" position. E ala i le le mafai, aʻo e teuina o le a faia i le faaulutala "Galuega", o loʻo i totonu o le aʻa i luga o le taavale C.

Afai e te manaʻo e filifili lau lava faletupe faila, ona kiliki lea o le button ellipsis i le taumatau o le fanua o loʻo taʻu mai ai le tuatusi o le tusi.

A maeʻa lena, e tatalaina se faamalama e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻailoga i luga o le kiliva, poʻo le faʻasalalauga e mafai ona aveeseina e te manaʻo ai. A uma ona faʻamaonia le tusi, kiliki i le "OK" button.

Afai e te manaʻo e faʻamautinoa saʻo saʻo le liua, ona kiliki lea i le "Filifiliga" button i luga o le meafaigaluega. Ae, i le numera tele o mataupu, ua lava mea ua tatou taʻua i luga.

A maeʻa ona faia uma, kiliki i le "Convert" button o loʻo i luga o le meafaigaluega i le taumatau o le "Filifiliga" button.

O le faagasologa o le liua o le faila o loʻo faia. A uma ona maeʻa, e mafai ona e tatalaina le faʻaiuga maeʻa i le tusi faʻamaufaʻailoga na e faʻamautuina muamua i le Word Word ma galue faʻatasi ai i lenei polokalama.

Liua e ala i auaunaga i le initaneti

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa mo le faaliliuina o faila Excel i le Upu, ona i ai lea o se filifiliga e faʻaoga ai auaunaga i le initaneti ua fuafuaina mo nei faʻamoemoega.

O le taʻiala o le faʻaogaina o tagata uma i le initaneti e tutusa lava. Matou te faʻamatalaina i le faʻataʻitaʻiga o le CoolUtils auaunaga.

Muamua, a maeʻa ona alu i lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai se masini komepiuta, matou te agai atu i le vaega o le "Total Excel Converter". I lenei vaega, e mafai ona faaliliu faila o le Excel i ituaiga eseese: PDF, HTML, JPEG, TXT, TIFF, ma le DOC, o lona uiga, Folasaga Upu.

A maeʻa ona e alu i le vaega o loʻo manaʻomia, i le "Faʻasologa o faila" vaega kiliki i le "BROWSE" button.

O se faamalama e tatalaina lea e te manaʻomia e filifili ai se faila Excel mo le liua. A uma ona faia le filifiliga, kiliki i le "Tatala" le faamau.

Ma, i luga o le itulau liliu, i le vaega o "Faʻasalaga Filifilia", faʻamaonia le faatulagaga e suia ai le faila. I lo tatou tulaga, le pepa o le doc.

Ia, i le vaega "Get File", e tumau pea e kiliki i le "Download converted file" button.

O le faila e tatau ona sii mai i le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi lea e faʻapipiʻi i lau sailiga. A maeʻa lena, o le faila maeʻa i le formc format e mafai ona tatala ma faʻamalamalama i le Word Word.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele filifiliga mo le faaliliuina o faʻamatalaga mai Excel i le Upu. O le muamua o nei mea e aofia ai le faʻafefe faigofie o le faʻaliliuina o faʻamatalaga mai le tasi polokalama i le isi e ala i le kopiina. O le isi lua o se fesuiaiga o faila faila atoa, e faʻaaoga ai se polokalame faʻafesoʻotaʻi lona tolu, poʻo se auaunaga i le initaneti.