E faʻapefea ona siaki le kamera i se komepiuta ma le Windows 7

Le tele o le Counter-Strike: O le taaloga taʻavale a le lalolagi e sili ona lauiloa i le au taʻalo a le tagata tafana, ae o nisi taimi o le a mafai e le Windows 10 tagata faʻafefea ona feagai ma le faʻafitauli o le lafoaina o lenei taaloga. E masani lava ona mafua mai i le le saʻo po o avetaʻavale e misi, polokalama tuai, ae o loʻo i ai isi mafuaaga.

Fofoina o faafitauli i le faalauiloaina o le CS: Go i le Windows 10

E masani lava o faafitauli e le oi ai i le faiga faʻaogaina lava ia. O nei faafitauli e mafai ona vave vave ma fofo lelei i ni nai minute. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafouina o avetaʻavale ma isi vaega e manaʻomia e le polokalama i le tele o tulaga. I nisi tulaga, e mafai ona e faʻasoa le tulaga fetaui poʻo le fatuina o se isi tala i totonu o le Windows 10.

Metotia 1: Faʻafou Avetaʻavale

O au avetaavale atonu o le a leai se aso. Ina ia faafouina, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa pe faia e oe lava ia. I le isi itu, o le a faʻaalia le faagasologa o faʻamatalaga i le faʻataʻitaʻiga o le Avetaavale Genius - se polokalama e le gata ina faʻafouina ai le avetaavale, ae faʻapena foi ona toe faʻaleleia.

  1. Tikia ma taʻavale le polokalama.
  2. I luga o le mataitusi muamua e mafai ona e mauaina le ki "Amata le matamata".
  3. A maeʻa le suʻega, o le ae vaʻai i sootaga i luga o uepisaite faʻasalalau o avetaavale ua maua.
  4. I le vaega "Faʻamaumauga o Avetaʻavale" e mafai ona e tamoe i se downloadga tutusa pe sii mai faila taʻitasi i le tasi.

I le faaopoopo atu i le Avetaavale Genius, o loʻo i ai isi faʻamatalaga sili atu, e faaopoopo i le faʻapipiʻiina o avetaavale, e mafai ona faʻafouina isi vaega o le komipiuta, faʻapea foi le fetuutuunai, faʻamaonia le polokalama, ma isi.

Faʻamatalaga auiliili:
Tomai sili ona lelei e faʻapipiʻi ai avetaavale
Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega Windows

Metotia 2: Faʻaliliuga Tautuuga o Fesootaiga

Afai e te lelei i avetaʻavale, ona taumafai lea e amata Counter-Strike faatasi ai ma le fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le Windows 7 poʻo le 8. A maeʻa lenei faʻatinoga, o nisi taaloga ma polokalama e amata ona tamomoe ma faigaluega saʻo.

  1. Saili le igoa o le taaloga i luga "Papamaa".
  2. Kiliki i luga ma le ki o le kuki saʻo ma tatala "Meatotino".
  3. Alu i le tab "Fesootaiga".
  4. Togi ese "Taofia le polokalama ile tulaga fetaui lelei".
  5. Faʻaali le Windows 8 poʻo le 7.
  6. Faaaoga ia faatulagaga.

E leai se mea faigata i le faʻatulagaina o felagolagomai, ae e le mafai lava ona fesoasoani i taimi uma.

Isi auala

  • Leiloloa pe ua le lava Visual C ++, .NET Framework, DirectX library. O nei vaega e mafai foi ona faʻafouina i fale faʻapitoa faapitoa poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi. O sootaga i le siiina o lomiga o loʻo i ai nei e mafai ona maua i tusiga-iloiloga.
  • Siaki i le Steam ma Counter-Strike: Auala i le Lalolagi. Failautusi e tatau ona i ai io latou igoa na o Latina.
  • Taʻosaʻo le taaloga i avanoa faʻapitoa. Valaʻau i le lisi autu i luga o le alalaupapa ma filifili le filifiliga talafeagai.
  • Fausia se isi Windows 10 tupe ma taumafai e faʻatau Counter-Strike.
  • Lesona: Fausia o tagata fou i le lotoifale i le Windows 10

  • Siaki lau polokalama mo le polokalama viral.
  • Faitau atili: Siakiina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

O le tusiga na lisiina ai faafitauli pito sili ona taua i le faʻaogaina o le CS: Alu i le Windows 10 ma filifiliga mo le faʻaaogaina. E masani lava o le faafitauli o loʻo iai i avetaʻavale masani poʻo vaega OS. E le gata i lea, o le mafuaʻaga e ono aʻafia i le le mautonu o le OS ma faʻataʻalo le taaloga. O le mea e lelei ai, o nei mea uma e mafai ona faasaʻoina i auala faigofie ma faigofie e le tatau ona mafua ai ni faigata tetele.