Polokalame Toe Fuataʻi Soʻo 2.11

Tomai Faʻalagolago Malosi o se polokalama faigofie mo le fatuina o kopi o kopi o faila i le lotoifale ma faila i soʻo se masini e teu ai. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliili auiliili le mataupu faavae o le galue i lenei polokalama, ia faamasani ma ana galuega uma, ia faailoa mai tulaga lelei ma le le lelei. Tatou amata le iloiloga.

Amata le matala

A e amata muamua le Expert Backup Expert, o le a amata mai le matala vave amata i luma o le tagata faʻaaoga. O lenei mea e faʻaalia ai le gaioiga lata mai po o le faʻavaeina o galuega faatino Taumatau mai iinei, ma le suiga i le matai o le faia o galuega.

Poloketi faʻavae

Ua fausia se poloketi fou e faʻaaoga ai le fesoasoani fesoasoani. Faʻafetai i lenei, e faigofie ona faʻaaogaina e tagata faʻapitoa le telefoni i le polokalama, aua o tagata atinaʻe latou te faʻaeteete i le faʻaalia o faʻamatalaga mo laʻasaga taʻitasi o le faʻatulagaina o le galuega. E amata uma i le filifiliga o le nofoaga e teu ai le lumanaʻi, o le ai ai uma faila faila ma ogalaau.

Faaopoopoina o Faaulu

E mafai ona e molimauina faʻailoga i le lotoifale o poloka faigata, foliga, poʻo faila o soʻo se ituaiga i totonu o le poloketi. O mea faaopoopo uma lava o le a faʻaalia i se lisi i le faamalama. Ua uma ona fai le faasaʻoina poʻo le tapeina o faila.

Faʻalogo i le faamalama o le faaopoopo o mea i le galuega. O loʻo i ai se tulaga faʻamamafa e ala i le telē, aso o le foafoaga poʻo le faʻasologa mulimuli ma uiga. E ala i le faʻaaogaina o taga, e mafai ona e faʻaopopo na o faila talafeagai mai se vaega o le vavae poʻo se faletusi patino.

Tuatusi nofoaga

E tumau pea e filifili le nofoaga o le a faʻaolaina ai le lumanai, pe a maeʻa le faʻatulagaga muamua ma amata le faagasologa. O le teuina o le faʻamaumauga tuʻufaʻatasia o loʻo avanoa i luga o soʻo se masini e tuʻuina atu: se puʻelaʻela, puʻeleti, pulou puʻe poʻo le CD.

Task Scheduler

Afai e manaʻomia ona e faia ni faʻamaumauga i le tele o taimi, matou te fautuaina oe e faʻaaogaina le Task Scheduler. E taʻu mai ai le taimi o le amataina o le faagasologa, o vavao, ma filifili le ituaiga o le faitauina o le taimi o le isi kopi.

O loʻo i ai se faamalama e ese ai ma se auiliiliga auiliili o le tagata faatulagaina. O loʻo tuʻuina atu ai se taimi sili atu le vave amata o le faagasologa. Afai e te fuafua e faia kopi o aso uma, ona fai lea mo aso taitasi e mafai ona e faʻatulagaina itula amata mo le galuega.

Faʻasologa o mea e faamuamua

Talu ai o faʻamaumauga e masani ona faia i tua, o le setiina o le laʻasaga muamua o le a fesoasoani ia te oe e filifili le avega sili ona lelei ina ia aua neʻi faʻaitiitia le polokalama. O le faaletonu e maualalo le faamuamua, o lona uiga o le itiiti ifo o le aofaiga o punaoa o loo faaaogaina, i le faasologa, o le galuega o le a faatinoina lemu. Le maualuga le mea e faamuamua, o le saoasaoa lea o le saoasaoa o kopi. E le gata i lea, ia gauai atu i le malosi e faʻamaonia ai pe, i se isi itu, faʻatagaina le faʻaogaina o le tele o pusa gaosi i le faagasologa o gaioiga.

Togi o le teuina o faamaumauga

O faila faila o le a faʻapolopoloina i totonu o le archive format ZIP, o le mea lea, o le fetuʻutuʻunaiga o le tuʻufaʻatasiga o le compression e maua i le tagata faʻaaoga. O le parakalafa o loʻo faʻamaonia i le faʻamaufaʻailoga e ala i le faʻanofoina o le kesi. E le gata i lea, o loʻo i ai isi galuega faʻapitoa, e pei o le faʻamaonia o le fale o loʻo teu ai faamaumauga pe a uma ona kopiina pe aunoa ma le faʻaaoga.

Lisi

O le autu o le Resitala Expert Backpa Expert o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i gaoioiga taʻitasi ma le gaioiga malosi. Faʻafetai i lenei, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamatalaga e uiga i le gaioiga mulimuli, e uiga i le taofi poʻo faʻafitauli na tupu.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Fausiaina o masini fai galuega;
  • Fetuunaiga faila faila.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E leai se gagana Rusia.

Tomai Faʻalagolago Malosi o se polokalama faʻalelei mo le lagolagoina o faila talafeagai. O lona faʻatinoga e aofia ai le tele o meafaigaluega ma faʻatulagaga aoga e mafai ai e oe ona faʻatulagaina ia galuega taʻitasi mo tagata taʻitasi taʻitasi, faʻamaonia le mea e sili ona faamuamua o le faagasologa, le tikeri o le teuina o faamaumauga ma sili atu.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Suʻega Faʻapitoa

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Shingles expert Toe maua le EaseUS Todo ABC Backup Pro Tatala Iperius

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tomai Faʻalagolago Malosi o se polokalama faigofie mo le lagolagoina o faila taua. O le faia o se galuega ua maeʻa ona faʻaaogaina le faʻalapotopotoga, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e taulimaina lenei faagasologa.
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: OrionSoftLab
Tau: $ 45
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.11