Mail.ru E le Tatala le Meli: Fofoina o Faafitauli


O le saoasaoa o le gaosiga o ata i Photoshop e faalagolago i le gafatia e galue ai i luga o laupepa, aua ua latou manatu o le autu autu o le aoga. O le mea lea, o le saoasaoa e te galue ai i luga o le Photoshop, o le sili atu foi lea ona amata ona e malamalama i le polokalama, ma o le galue ma le pueina ata o le a faigofie.

O le a le laulau

O le faavae o le faasologa o pixels o le vaega. E leai se mea e mafai ona faia i le olaga po o polokalame pe afai o elemene elemene o loʻo i luga o le laulau tutusa. E mafaia ea lenei mea? Galulue faatasi ma le vaalele, ae le o le ata volumetric?

E mafai ona tatou vaʻai i mea faitino, ae le mafai ona tatou gaoioi, pe le mafai ona tatou suia. O faʻavae i lenei mataupu e fesoasoani ia i tatou i fafo. O se ata 3D ua fatuina, o mea taʻitasi ua i lona tulaga, ma e faigofie ona tatou galulue ma soʻo se mea i le ata.

Fai se faʻataʻitaʻiga faigofie: o le matai e masani ona faia ni faʻamatalaga auiliili, o loʻo ia te ia le tele masani, elemene. Na faafuasei lava, ona fesili le tagata faatau e faaitiitia sina mea laitiiti. E tatau i le matai ona toe faʻaleleia mea uma mai le amataga.

E tusa ai ma lenei taʻiala, o tagata faʻaaogaina le polokalame lauiloa "Paint" faʻasolo ata. Aisea uma? E na o le 1 le galuega galue, ma afai e te taumafai e faʻaopopo se mea fou, o le a na o le tumu ai le ata atoa ma nana mea o loʻo i tua.

O se vaega i Photoshop o se foliga e le vaaia e mafai ai ona tuʻuina se mea. O lenei ata e tolu ata: o loʻo i ai mea i tua ma i tua, i le ogatotonu.

Layer ma le Vāegaluega i Photoshop

E leai ni tapulaa ile vaega ole vaega. A e fatuina se faila fou, e mafai ona e fuafuaina le tele o le 1000 i le 1000 pixels, ae e le o lona uiga o le a aofia uma ai le 1000 pika.

Layer - o lenei mea e le gata, lea e mafai ona e faʻalautele e pei ona e manaʻo i ai, i soo se itu. Aua e te fefe e le lava le avanoa. O le a tele le avanoa (seʻi vagana o le taimi muamua na afaina ai lau komepiuta i lapisi ma faila le talafeagai).

Faʻamau i le Photoshop

I totonu o Photoshop o loʻo i ai meafaigaluega e pulea ai le faʻavaa. Ina ia maua le laulau e alu i le lisi "Matapi"ona filifili lea "Lisi". Tuu i se nofoaga talafeagai mo oe, o le a latalata lava. E manaʻomia le suʻesuʻeina o le laulau-a-fono, o le a sefe ai le taimi ma faʻateleina ai le lelei o le galuega o loʻo faia.

O lea la, o le laulau:

I le ogatotonu o le pito i luga o laupepa e mafai ona maitauina - o nei laupepa. E mafai ona faʻavevesi, suia e pei ona e fiafia i ai. A e faʻapipiʻi le pala i luga o se papa, e mafai ona e matauina ona uiga e ala i faailoilo (faʻapipiʻi papa, lona faʻaaliga).

A e susueina se ata, e tasi lau laulau, ma ua poloka, e taua o le Talaʻaga. I le auala, e tele taimi e faigata ai i tagata ona faʻamalamalamaina le masani masani ma le talaʻaga, latou te le mafai ona iloa le va. Sei o tatou tilotilo i nei ituaiga ituaiga o palapala.

Faʻamatalaga ma taʻiala masani

A e tatalaina se ata i Photoshop, e tasi le papa - o le talaaga. O le faʻamaumauga pito i lalo o se tasi ituaiga o tagata masani, naʻo ona lava meatotino faapitoa.

I le taimi muamua, o le pito i lalo o le lisi o loʻo i le pito i lalo o le lisi, i le taimi lava e faʻaopopoina ai se isi fou - o le faavae o loʻo i lalo ifo o lalo. E pei ona taʻua i luga, o le talaaga e masani ona poloka, o lea e mafai ai ona e faia toetoe lava o ni taga: faʻaaoga le palasitika, faʻatumu; suia ata, valivali i luga o se pulumu, fetuutuunai le malosi, faia le mataupu lemu, faia le tafaoga ma sili atu.

E mafai ona e faia le tele o gaioiga pe afai e te lisi mea uma - e mafai ona e fenumiai, o le mea lea e sili atu ona faigofie le fuafua po o le a le mea e fai i le papalagi.

Matou te lisiina:

O le tino opaque papaʻe o le a le mafai foi ona avea ma sulu, e faapena foi.

E le mafai ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le auala, e le mafai foi ona tape, talu ai na poloka mai le amataga.

O le faʻafefiloi o le faʻaoga e na o na pito i luga, ma o le pito i lalo o le pito sili ona maualalo, o le mea lea, o le ae le faʻafefiloi ai.

E tusa lava pe e te filifilia le mea faitino ma aveese ia ata, o le a le avea le vaega o se vaega o le opaque, o lea e mafai ai ona e ufiufi atoa le mea i le vali, leai se mea, toe manatua, le lauiloa "Pepa", lea e faia ai mea uma i lena auala.

O le Initaneti ua tumu i talosaga e pei o le: "auala e fai ai le sulufaʻi pito i tua", "pe faapefea ona faia le talaaga o se lanu eseese," e iloagofie e le iloa e tagata le ituaiga o laulau, e le iloa pe faapefea ona faatea ese le vaega e le manaʻomia i le ata.

Faʻamatalaga pito i luma - O se nofoaga tuai tele i Photoshop, e faigofie ona e faʻaumatia. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Lisi"filifili "Fou"ona "Laʻei mai tua" (i le manatu o oe o loʻo galue i le ata 6 o Photoshop, o le tuai o le lomiga e mafai ona ese siʻosiʻomaga i le afifi).

I le auala lava lea e tasi, e mafai ona e faia se laulau masani e avea o se faʻafanua pito i lalo: "Lisi"filifili "Fou"ona "Fausaga mai le tulaga".

Ina ia faʻaalu se taimi ae le o vaʻavaʻai mo taʻaloga talafeagai, ia faʻasalaga faʻalua i luga o le laupapa laulau. Kiliki i lalo ifo po o le agavale ole igoa ole igoa. A maeʻa ona avea le papalagi ma se mea e masani ai, e mafai ona avanoa uma faʻatautaia ma le laulau. Faʻatasi ai ma le fausiaina o se vaega faʻafefe.

Ituaiga o laupepa i Photoshop

E tele naua palapala i Photoshop. Mafaufau i a latou ituaiga autu:

Tatala masani - o lenei laulau, e aunoa ma ni faʻaopoopoga faʻaopopo, o le mea masani. E mafai ona avea ma se ata ma se elemene o se ata tusi.

3D Layer - o le faʻafouina o Photoshop, faʻatasi ai ma oe e mafai ona e faʻaopopoina ata e lua-dimensional i vaega e tolu. O le galulue faatasi ma ia e faigata tele, e oʻo lava i se tasi o mea sili ona fenumiai.

Lanu lanu lanu - ituaiga ituaiga. E mafai foʻi ona e faʻapea o se fuʻa lea e mafai ona suia ai lanu. I le auala, laugatasi lanu laugatasi e tele tele.

Lapoʻa faʻamumu - faʻatasi ai, e mafai ona e valivali pe faʻatumu le talaaga i se lanu uma lava, poʻo se ituaiga mea. E taua le maitauina o ia tulaga e faigofie i tulaga o tulaga (ei ai se vaega faʻapitoa, faʻatasi ai ma fesoasoaniga o suiga ma suiga ua faia).

Tusitusi tusitusi - i le polokalame o le vaega o le tusi o loʻo i luga o laulau eseese. Ua taʻua i latou - Lisi o le Lisi. O le mea moni, afai e malamalama se tagata ma mafai ona tagofia le tusiga i le aoga, ona galue ai lea e aunoa ma ni faʻafitauli i ia ituaiga.

Ma mulimuli ane laufanua atamai sili ona fou, mai le lomiga lata mai. Faʻasalaga, o se tulaga masani, e na o puipuiga lava. E te iloa le ute o le puipuiga?

O la matou laulau e tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa, e le suia ai ata faʻataʻitaʻi. Smart - Layer - o loʻo i ai le "pusa" tutusa. E mafai ona e vaʻaia se tamai ata i luga o le upega o ata - o se faʻailoga ua faia ai se galuega puipui.

Aisea tatou te poloka ai ata?

Smart Layer e le poloka moni ai ata i le moni moni o le upu. O faʻataʻitaʻiga o loʻo taoto i totonu o le atigipusa o le 'eleʻele atamai, e mafai ona e faia soʻo se taga i ai. E le gata i lea, o loʻo i ai avanoa e faʻaaoga ai soʻo se aafiaga, aʻo le faʻataʻitaʻiga e le sili atu le leaga, ae tumau i le uiga tutusa.

Laulau Faʻamau

I le taimi muamua, na taʻua ai le laulau e pei o le paʻu papa. O le vaega pito sili lea ona taua o le polokalama, a aunoa ma le mea o le a le maua ai lona uiga. I faʻamaumauga matutua, e tatau ona maua pea le laulau ma tatala, ma i le taimi nei, i le taimi nei, e tatalaina le laulau lenei pe'ā maeʻa le polokalama.

O le mea moni, o le laulau e faigofie lava ona "pulea". Mo le faigofie tatou te vaevaeina i le 3 vaega: pito i luga, pito i lalo, ogatotonu. Maualuga - faʻagasologa o le visiva, ala - tulaga uma, tulaga maualalo - tulaga.

I le pito i luga o le laulau, e mafai ona e filifilia le auala faʻafefiloi, faʻaaogaina e mafai ai ona e faia se faʻamatalaga mo le ata.

E mafai ona e setiina le Opacity o soo se laupepa. Afai e faʻaititia le opacity i le 0%, o le a le mafai ona vaaia le papa. E tatau ona toe faʻafoʻi le malosi o le malosi i le 100%, e pei ona e vaʻaia le vaega atoa.

I le pito i lalo o le laulau o loʻo i ai se faʻamaonia "fx"lea e faʻaaogaina ai sitaili ma faʻalaʻau eseese.

Ina ia faaopoopo se laulau - se masini, e tatau ona e kiliki i luga o le ata o le tafaoga, i totonu o loo i ai se liʻo.

Mo le faia o se faʻavae faʻalelei, kiliki i luga o le liʻo tafatafa ane.

O le sikuea faʻatasi ma se tulimanu pito i tua e fatu ai se mea fou manino.

E mafai ona e faʻamalo se laulau e faʻaaoga ai le atigipusa "Togi".

Faʻafefea ona fai se kopi o se vaega

Ina ia faia se kopi o se vaega i Photoshop, kiliki le laina o le vaega ua filifilia faatasi ma le kulimi taumatau, o le a e vaaia se lisi o le pa'ū-filifili - filifili "Faila Faʻatasi".

E mafai foi ona e toe faia le kopi autu, taofi i lalo Ctrl ma J, i le taimi lava lea e fatuina ai se tulaga fou - o se kopi, o tulaga taua o le a le lelei.

Afai e leai ni aʻafiaga e faʻaaogaina i le laulau, e mafai lava ona lua kopi pei o lenei: taofi i lalo Ctrl ma Aona Ctrl ma F, faapipii e faʻaaoga ai le taotoga Ctrl ma V.

Ae ui i lea, o le auala sili ona vave o le patipati Alt ma toso faʻamau i lalo.

O lea e mafai ai ona e faʻaluaina mea uma, mo se faʻataʻitaʻiga: aʻafiaga poʻo le masini.

Auala e fai ai se mea manino manino

E toʻatele tagata e mafaufau pe faʻapefea ona mafai ona manino se elemene. O ia tulaga o loʻo i totonu o le laulau i luga. Faatumu ma Opacity faʻaalia le manino manino e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le a le eseesega i le va o le faʻatumu ma le opacity?

O le faatumuina e mafai ona faʻaaogaina naʻo le faʻaalia o le mea e tuʻuina atu ai le 'eleʻele.

Opacity e aveese le faʻaogaina o le vaega atoa.

O le faʻatumu e tatau ona faʻaaoga pe a manaʻo le tagata e faʻaitiitia le faʻaogaina o le laulau. I isi tulaga uma, e manaʻomia le opacity (mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e tuʻuina atu mea papaʻi e iloa).

E tasi le mea moni e manaia: Afai e te faia uma tulaga e lua i le 50%, e tatau ona mou atu le laulau, talu ai ona o le faatumuina ma le opacity ua aveesea le afa o le visiva, ae e tusa lava po o le a so tatou manatu, e eseese lava tulaga.
Matou te aveesea le 50% o le faʻatumu (50% o faʻaaliga uma). Opacity aveese isi 50% o le 50% ua uma ona faʻatumu i le sasaa. E lima pasene o le 50 e tutusa ma 25. O le mea lea, o le faaiuga e faapea, afai e te aveesea le 50% o le faatumuina ma le 50% o le opacity, i le aofaiga atoa, 75% o le a faʻasaʻolotoina.

Laʻu faʻafefiloi mamanu

O se tasi o manatu autu i totonu o le polokalama o le faʻaogaina lea o le tulaga. E pei ona uma ona tatou iloa, o le ata e mafai ona aofia ai laugatasi o tulaga eseese o le manino, o nei mea uma ona o le faaletonu e i ai se "masani" mode.

Afai e te faʻaaogaina se mea e faʻaogaina mo se laulau e ese mai se mea e masani ai, o le a fegalegaleai ma pito i lalo, e mafai ai ona e suia le ata pe fatuina ai ni aafiaga. O mamanu faʻafefiloi ua faʻapipiʻiina mo le toe faʻaaogaina ma le tusitusi.

O fesoʻotaʻiga autu o laiga e: faʻamavae, suia i le pogisa, faʻalautele, susulu le lanu, susulu ma sili atu.

Lisi o loka tapuni

E i ai mataupu pe afai e le mafai e le tagata amata ona faia se mea i se laulau, e le tali atu o ia i se mea: e musu e gaoioi, e le mafai ona faʻaaogaina. I lenei tulaga, e manino lava o loʻo taofia le papa.

Faʻamau i le vaega pito i luga le faʻapipiʻiina o modes. E mafai ona e faʻaaluina ni taga se 4: faasao le manino o pika, faasao lanu o pika, faaleleia le tulaga ma teu uma.

Pika faʻamalosi faʻamalosi - o mea uma lava ua manino iinei, o lenei faiga e poloka ai gaioiga uma ma pika vaaia. Faʻasalaga, faatasi ai ma le faʻavae e mafai ona e faia tele, mo se faʻataʻitaʻiga: sui, aveese pe tape.

Ae o le suia o faamatalaga e uiga i le le valavala e le mafai ona sui, talu ai o loʻo i ai se poloka i luga o pika.
E mafai ona faʻasaʻo na o na eria o loʻo i ai se ata.

Faʻasologa o pika pika - e fetaui lelei le manatu o pika uma o le ata (vaaia ma lē vaaia) e poloka. E le mafai ona e gaoioi se laulau, suia lona fua, faʻafaʻasalatala ma isi gaioiga i lenei poloaiga, ma e le mafai ona e suia mea o ata ma ata, tamatamailima, gradients ma isi meafaigaluega.

Lokaina le tulaga o le faʻafanua. Afai e te faʻaaogaina lenei galuega, e le mafai ona feaveaʻi le laulau i soo se mea, o isi mea uma e faatagaina. E fetaui lelei mo i latou o loʻo vaʻavaʻai mo le mea e manaʻomia ai le laulau, ma faʻafuaseʻi ona siitia atu.

Tui mea uma - poloka atoatoa poloka. Suia le faasologa, e le mafai ona e gaoioi. O lenei galuega e mafai ona faigofie ona maua: o le ata e pei o se loka masani. E mafai ona faigofie ona e fuafuaina po o fea le mea e poloka ai le mea e leai.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi faʻamau

A o galue i le polokalama e mafai ona faʻaputuina se tele tele o laulau. O nisi tulaga ma aʻafiaga e faʻaaogaina, mo le faigofie, e tatau ona faʻaopoopoina le fesoʻotaʻiga, ina ia le tele naua, lea e faigofie ai ona fenumiai. I lenei tulaga, matou te maua se elemene tutusa i le pito i lalo o le laulau, filifili laupepa (kiliki le kata i le itu tauagavale i luga o se tasi o laulau, taofi i lalo le ki Ctrl, filifili le isi).

Isi auala: Saili le lisi "Lisi"filifili "Lisi tuʻuina".

Mo le faʻasolosolo, kiliki i luga o se tasi o laupepa ma filifili mea talafeagai.

Faʻafefea ona fatuina se papa i Photoshop

O le mea pito sili ona faigofie e mafai ona e faia i le polokalama o le fatuina lea o se mea fou fou ma le kiliki e tasi. I le pito i lalo o le laulau, saili le faʻasologa o le pepa avanoa, kiliki i luga o le mea tonu lava e fatu ai se mea fou fou.

O loʻo i ai se 'au e faʻagesegese i lenei tulaga. Taofi "Lisi"le isi "New Layer", "Luga". Pe na o le lolomiina o le autu autu Ctrl + Shift + N.

I totonu o le pusa talanoa, e mafai ona e faʻamaonia tulaga e te manaʻomia aʻo le i faia le laulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasolosolo le faiga faʻafefiloi ma filifili le tikeri ole valavala. I le isi itu, e leai se mea e taofia oe mai le faia o nei mea uma mulimuli ane.

I totonu o le pusa paʻu "Valivali" E mafai ona e seti le lanu o le faʻaaliga. E faigofie lenei mea pe a fai e faia e le tagata faʻapipiʻi le saite ma e manaʻomia le vaʻavaʻai mataʻitusi i lanu.

Masalo i totonu o le pusa talanoa mo le faʻavaeina o se faʻavae, o loʻo i ai pea le tasi nofoaga aoga.

Afai e te iloa muamua o loʻo e faia se laulau ma se faiga faʻafefiloi, ona mafai loa lea ona e faʻatumuina i se lanu le tutusa. Le lanu o le a le mafai ona vaaia i le auala ua filifilia.

O le a le mea mo? O lanu lanu e masani ona faʻaaogaina e fatuina ai papa o faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fatuina se avanoa avanoa, faʻatumu i le 50% le lauulu, faʻaaoga le aoga "Talaaga"ona Blurma le faʻaogaina o le faʻaoga. Maua le aafiaga o le timu. E mafai ona faʻatapulaʻa le aʻafiaga "Noise", faʻaaoga auala faʻafefiloi.

O lea matou te faʻaopoopoina le leo i se isi vaega. O le mea lea, nai lo le faia o se laulau, ona faʻatumu ai lea i le lanu enaena, ona sui lea o le auala e faʻafefiloi ai, e sili atu ona faigofie le taʻavale vave Ctrl + Shift + N ma i totonu o le faʻatalatalanoaga e filifili ai tulaga uma.

Ma sina nai fautuaga. E pei o le fatuina o faʻamau i totonu o le laupapa? I lenei tulaga, e te lafoaʻi le faʻailoga o le tautala, talu ai ona o le faʻavae ua vave fausia i luga o le lele. Ae i nisi o tulaga, o loʻo manaʻomia pea le pusa o faʻamatalaga ma ina ia mafai ona valaʻau i ai, e tatau ona e taofimau le kī ALT pe a e kiliki i luga o le ata.

Faʻafefea ona faʻaaogaina se faʻavae faʻavae

Laina o le lalaga - o aʻafiaga ola e faʻapipiʻi tuusao i le faʻavae lava ia. O a latou mea tetele faaopoopo o le latou le faʻaoga mo se taimi tumau. E mafai ona tapeina, natia, liliu i tua ma, ioe, suia tulaga.

E lua auala e faʻaaogaina ai:

1. Faaaoga le sauniuni sauni
2. Fausia mai le vevesi ma faʻaoga

Muamua: Tatala pe faia se ata Photoshop ma fai se kopi o le papalagi. Alu i le lisi autū autu. "Matapiuta" - "Ata"e tatala ai le paolo papa maʻa ma faigofie ona kiliki i luga o se tasi o ata i totonu o lena paʻu. Faʻaaliga vave pe faʻapefea ona faʻaaogaina le sitaili i le laulau. Faatasi ai ma se faʻasologa paʻepaʻe paepae, lea e sopoʻia i fafo ma se fasipepa, e mafai ona e solo se sitaili mai se laulau.

Lua: E tatau ona e tatalaina ma faia se ata Photoshop, fai se kopi o le faʻafanua. I totonu o le Lotu Faʻamau, faʻa-lua-kiliki i luga o le palapala (ae le o le igoa!) I le faamaumatau o le kuki, pe kiliki i luga le ata fx i le pito i lalo ole pusa ma filifilia le laina "Faʻamalie Tautuga".

Faʻafefea ona faia le laasaga lanu lanu

Lafoaʻia o lanu lanu e mafai ai e oe ona sui le lanu o laasaga o totoe.

Le fatuina e te manaʻomia:
Filifili le tab "Lisi", "Faʻatulagaga fou fetuunaiga".

Faʻafefea ona fai se lafoaʻi

O le faʻatumu o loʻo galue lelei e pei o se tulaga faʻaleleia, naʻo le faʻatumu o loʻo i ai le lanu tutusa. E manino lava e mafai ona faʻasaʻoina, faʻamalo le paʻu tumu, faʻamaeʻaina, ae le o aʻafia ai isi papa.

Taofi "Lisi" filifili le 'eleʻele lea e tatau ona aliali ai le papaʻaga tumu. O le a faʻaputu se lisi. "Fausiaina o se mea fou fou"filifili "Valivali", Totogi, "Mamanu".

Afai e te faafuasei ona e filifili e seti i le taimi o le foafoaga, kiliki "Luga", "Faʻasologa Fou", "Valivali", Totogi, ona e manaʻomia lea ona e ulufale i le igoa ole laulau ma tusi "Vaega faʻatasi ma le taimi muamua".

Faʻapipiʻi se masikulu i se faʻavae

O le faʻamoemoega o le faʻavae - masikulu o le pulea lea o le manino o le laulau.

O le a fesiligia tagata e leai se poto masani e fesili: "Aisea e manaomia ai lenei vaega Masini, pe afai e mafai ona suia le manino i le faaaogaina o le Opacity setting. O mea uma e matua faigofie lava! O le mea moni o le galuega "Opacity" e naʻo le suia o le manino o le faʻafanua atoa, ma "Luga - Masini" e mafai ona sui soʻo se vaega o le vaega e te filifilia.

E faʻapefea ona maua se laulau - se masini? I le pito i lalo o le laulau o loʻo i ai se faʻamaufaʻailogaina: se liʻo i se tafaʻilagi. O le auala sili lea ona vave, na o le kiliki i luga o le ata. Afai e te kiliki se tasi, e faia se masikoe faster. Afai e lua, ona faia lea o se masini masini.

Kiliki ma taofi le ki Alt o le a fatuina se masini paʻu natia, e tutusa lelei, se kiliki lona lua + kiliki faʻamaufaʻailoga = masini vela vevela.

Faʻafefea ona faʻavae vaega

O nisi taimi e tele naua palapala e manaʻomia ona faʻavaeina. Afai e te tusia se mamanu o le 'upega tafaʻilagi, e mafai e elemene ona faitau faʻaselau. E tutusa ma se pepa faʻapitoa po o se faʻamau.

Ina ia faʻapipiʻi lapalapa, filifili laulau e manaʻomia ile panel ma taofi i lalo FMTL + G. I soʻo se polokalama masini, o le faʻavaeina lea o mea faitino i totonu o le poloka e tasi. I Photoshop, o lenei vaega e fatuina se pusa faʻapitoa ma faʻapipiʻi uma ia laupepa.

E faigofie ona e fatuina se pusa i totonu o le laulau. E i ai se faʻamaonia faapitoa mo lenei mea: o se pusa avanoa. O le kiliki i luga e fatuina ai se faila lea e mafai ai ona e toso faʻamau (ma le lima).

Программа устроена грамотно, если вы решите удалить группу, проделаете действия для удаления, высветится меню с уточнением, что необходимо удалить: группу и все находящееся внутри нее или же просто группу.


Для вызова диалогового окна группы зажмите Alt ma kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga a le vaega.

Aveese faʻamau i le Photoshop

O le fesuiaʻiga o le faia o ni fou fou o le latou aveesea. Afai e te manaʻomia e aveese laulau o ausilali pe na o se papaʻe le lelei, faʻaaoga le tapega o galuega.

E lima auala e aveese ai, mafaufau i ai:
Muamua o le mea pito sili lea ona faigofie: Faʻasalaga le ki tapeʻa i luga o le komepiuta. Faʻatonu poʻo Aveese.

Lua: Kiliki i luga o le atigipusa figota, lea o loʻo i le pito i lalo ole paʻu papa. E totoe na o le faʻamaonia le faʻamalo.

Lona tolu: Toto le otaota otaota i totonu o le ato e tasi.

Fa: Kiliki i luga o le igoa o le igoa ma le kuki saʻo, filifili i le lisi "Avea faʻamau".

Lima: filifili le faamalama "Lisi", "Aveesea", "Lisi".

Lisi o folauga i Photoshop

O nisi taimi e foliga mai o le numera o laulau e telē tele ma o le sosolo i nei mea uma e foliga mai o se galuega faigata. O loʻo i ai se meafaigaluega mataʻina, e taʻua o se meafaigaluega mo le feosofi. Ina ia filifili se laulau, uu i lalo le ki. Ctrl ma kiliki i luga o le mea o loʻo i luga o le laulau.

Faailoga ma igoa

E mafai ona maua le tulaga o le faʻaoga e faʻaaoga ai le faʻamaumauga.

Lisi i Photoshop ei ai le tele o igoa patino. Faailoga e taʻu mai ai le tulaga o le faʻavae. O nisi nei o mea e mafai ona e feagai.

Lisi o maʻalaʻau e tele mea lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se lisi faʻalautelega o talaʻaga pe'ā e kiliki-i luga o soʻo se meafaigaluega. E mafai ona e kiliki i luga o soʻo se mea i totonu o le laulau faʻatasi ma le kulimi taumatau ma maua se lisi o faʻasologa e mafai ona e filifili ai mea e mafai ona faia i lenei elemene.

O le kiliki i luga o le masikoso e te vave maua ai le mask.

Kiliki i luga o le lima matua (ata) ata o mea e te maua, ia e maua ai se lisi o mea totino lima, lapoa ma le fetaui lelei.

O le kiliki i luga o laʻau o foliga papaʻe e te maua ai se lisi o meaʻai.

Faʻasalaga i luga o le faʻavae e te maua ai le lisi lautele o filifiliga eseese ma faʻatulagaga. Faʻasologa, faʻatasi ma isi.

Faʻatonu vaega

O le kiliki i luga o le tulimanu ole laulau e tuʻu ai oe i le lisi autu o le laulau. "Lisi". I se tulaga lautele, e leai sona fiafia, talu ai o loʻo aofia ai tulafono tutusa e pei o le lisi autu o laulau.

Fausia se fale fou, kopi, fatu se vaega ma isi. Ae peitai, e na o le pau le mea e mafai ai ona oʻo i totonu o le faʻavae o le laupapa i lenei lisi.

Filifili "Filifiliga Faʻamau".

I totonu o le pusa talanoaga o le laupapa, e mafai ona e setiina le tele o le fasi fanua. E mafai foi ona faia lea mea i le na o le kiliki i luga o le atatusi ma le faamau saʻo i luga o le laupapa.

I le koluma "Filifiliga Vaega" e mafai ona e filifilia le auala e faaali ai ata:
"Nofoaga Faʻamau" - o le a faʻaalia na o ata.
"Pepa aloaia uma lava" - o le a faʻaalia le avanoa faigaluega atoa ma le nofoaga o ata tusi i luga.

Afai o le nofoaga o galuega e telē tele, o elemene elemene o le a le mafai ona vaaia. O galuega totoe o lenei faamalama o:

"Faʻaaoga masks le faʻaaogaina mo tuʻufaʻatasi o mea" - pe a fatuina se lafoaʻi, o se masini avanoa e faʻapipiʻi ona o le le mafai. Afai e te le fiafia i ai, faʻaalu.

"Faʻaalia aʻafiaga fou" - pe a fatuina sitaili o le papa, poʻo le taimi e fatuina ai ni aafiaga ola mo se atemotu atamai, vave faʻalauteleina le lisi o faʻatonuga uumi i luga ole laulau. Afai e tele ni elemene, pe afai o elemene taʻitasi e tusa ma le sefulu sitaili, ma e te le fiafia e faʻavaivaia faasolosolo lisi lisi, ia e teu ese.

"Faaopoopo le kopi kopi i kopi o kopi ma vaega" - Pe a kopiina se vaega poʻo se laulau, e faʻatulagaina e le polokalama se 'ata' kopi ', pe a talafeagai ai, naʻo le faʻamalo le pusa.

Faʻafefea ona fusia faʻamau i luga o Photoshop

O le tuufaatasia o laupepa i totonu o le polokalama o se galuega faʻapitoa lea e toetoe lava a manaʻomia i taimi uma. A oʻo ina faʻapupulaina le faʻalauteleina, e sili atu le faigofie ona faʻafefiloi i latou i se mea e tasi. E fesoasoani le 'au i lenei mea. "Faʻamau - Faʻasaʻa Faʻafefe".

A maeʻa le faʻatinoga o lenei gaioiga, o mea uma e le vaaia e faʻaumatia.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi mea vaaia, faʻaaoga "Lisi", "Faʻafeiloaʻi faʻaalia".

I lenei tulaga, o laasaga talafeagai e le talafeagai, o le polokalama o le a faia mea uma lava.

E faʻafefea ona faʻafefiloi ni taʻiala patino

I isi tulaga, e tatau ona e fusia faʻatasi na o ni nai laulau. I lenei tulaga, e tatau ona e filifilia nei laupepa i totonu o le laulau ma faʻaoga "Lisi", "Faʻatasi faʻamau" poʻo faʻaaoga se faʻamatalaga faigofie faigofie FMTL + E.

E faʻafefea ona faʻasalaina uiga masani

E masani ona le malamalama le auvili i le fuaitau. "faʻamalosi". E mafai ona fai lenei mea o faʻavae o le polokalama, mataupu faavae o le fatuina o ata.

Raster image - o lona uiga ia faia ni suiga i totonu o se ata, o se ata, lea e aofia ai le tele o fuainumera.

O nisi taimi e tatau ona e faʻasalaina uiga masani. Ae ui i lea, e leai se faʻatonuga e fusia uma ai ituaiga i le tasi kalafi. Ae o loʻo i ai lava i taimi uma se ala, e pei ona latou fai mai ai. E tatau ona e fatuina se mea avanoa, filifili i ni sitaili, faatasi ai ma se mea e leai se mea, ao taofi le ki Sue. Filifili nei "Paʻu - Faʻafefiloi Paʻu". Pe a faʻafefiloi se mea e leai se mea e maua ai se laulau e iai ona sitaili, e fesuisuiaʻi tagata e leai ni sitaili.

Faʻafefea ona faʻafefiloi faʻasologa faʻafefiloi

Afai ua uma ona e faʻaaogaina Photoshop i luma atu, masalo ua e faalogo e uiga i le faʻafefiloi o auala. Lisi afu, aʻo fegalegaleai ma isi.

E mafai ona faʻaaoga auala faʻafefiloi e fatufatu ai aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faiga "Mata" susulu le ata "Faʻaopoopoga" faʻapouliuli le ata.

O le gaioiga o le tuʻufaʻatasia o laulau e tele ona lelei. Talu ai o le faʻatulagaga o faʻamaumauga i totonu o le laulau e faʻamautinoa atoatoa, o le mamafa o le pepa faʻavae ua faʻaitiitia. O le faʻafefiloi o le palapala e manaʻomia i nisi taimi ao leʻi faʻaauau pea ona faʻasaʻo le ata.

Ina ia faʻapipiʻi faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻaaogaina o mea, e tatau ona e filifilia uma laupepa, patipati FMTL + E.

O le isi tulaga lea e te maua ai le aʻafiaga o le vevela i luga o se mea faigata. A e manaʻomia le teuina o lanu, i le taimi lava e tasi e aveese ai le faʻafefiloi o lanu.

E le mafai ona faia lenei mea.

E tatau ona e iloa o le ituaiga o mamanu pe a faʻaaoga auala faʻafefiloi o le iuga o le fegalegaleaiga o le pito i luga ma le pito i lalo. Afai e suia le laulau, o le a suia le tulaga. Afai e suia le suiga o le suiga, o le a leai se aoga. Ina ia aua le galo le palapala, e tatau ona e kopiina le vaega pito i lalo o le lanu paepae ma fusia i le pito i luga.

E faʻapefea ona kopi i lalo

Kopi faigofie lava. E tatau ona e filifilia le 1 le keli, kiliki i luga, ao uu Alt. E ala i le siitiaina o le vaega i luga, o se kopi o lea mea e aliali mai.

O le isi auala o le kopiina lea o le palapala. FMTL + J poʻo "Lisi", "Fou", "Kopi i le tulaga fou".

E iai foi se kopi e toe fai. "Lisi", "Faila Faʻatasi".

E faʻapefea ona faʻapipiʻi le palapala

O le tele o tagata faʻaaoga e faʻaaogaina le laulau. Mo le faʻaleleia o se laulau, e tatau ona e puʻeina i le kio ma faʻagasolo maualuga. Ae ui i lea, e le tatau ona fai i lena auala! O le polokalame ua faʻapipiʻiina i le tele o tulafono, o nei mea ua fuafua faapitoa e faʻanofo ai tulaga.

E le tatau ona e alu e le aunoa i le lisi ma vaai mo mea talafeagai i ai iina, e mafai ona e faʻaaogaina tulafono. E mafai e lenei mea ona faʻapolopolo le taimi.

Sili:
Laʻu, Faʻatulaga, Aumai i luma - o le a faʻagasolo le tulaga maualuga i mea uma,
Lafoaʻi, Faʻatulaga, agai i luma - faʻaleleia le maualuga 1 le maualuga
Lafoaʻi, Faʻatulaga, Siʻi i tua - o le a faʻagasolo le 1 tulaga lalo ifo,
"Layer", "Faatulaga", "Alu i tua" - o le a faʻagasolo le tulaga ina ia sili ona maualalo.

E i ai foi se au e sili ona manaia. "Luga", "Toto", "Inversion". O le a suia ai le tulaga o le papa. O se mea masani le filifilia o ni laulau se lua.

O le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o papa. E mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a le meafaigaluega e alu ese ai, ae faʻaopoopo i le mea faigaluega o loʻo i ai se faʻatonuga i le faʻalapotopotoga faʻavae.
O latou i totonu "Luga", "Faʻatonu".

Faaiuga

O iinei tatou te mafaufau ai i se tasi o mataupu taua taua e faavae ai le galuega ma le polokalama. O le tusiga e aofia ai manatu autu, o taga e talafeagai mo se tagata amata.

A maeʻa ona faitauina, ua e iloa nei le mea o loʻo i ai le laulau, o ituaiga autu, auala e galue ai i le laulau ma le auala e tatala ai papa i Photoshop.

O se faʻaopoopoga tele o laupepa o mea uma lava iinei e mafai ona faagaeetia, teuteuina. E faigofie ona faʻaaogaina e tagata faaaoga a latou lava faʻataʻitaʻiga poʻo le galue i luga o se ata e ala i le faʻaaogaina o taʻiala taʻitasi.