Suʻeina le kata vitio i le Futuremark


Faailogaina o se kamupani Finnish e atiaeina polokalame mo le suʻeina o vaega (system benchmarks). O le mea sili ona lauiloa o tagata atiaeina o le polokalama 3DMark, lea e iloilo ai le faatinoga o le uʻamea i ata.

Suʻega o le lumanaʻi

Talu ai o lenei tusiga e fefaʻatauaʻi ma kata vitio, o le a tatou suesueina le faiga i 3DMark. O lenei faʻailoga e tuʻuina atu ai se fuataga i le ata faʻatautaia e faʻavae i luga o numera o mea na sikoa. Faʻatulagaga o loʻo fuafua e tusa ai ma le uluai algorithm na faia e le aufaʻatalama o le kamupani. Talu ai e le o manino atoatoa le auala e galue ai lenei algorithm, o le mea na maua ai e le afioaga avanoa mo le suʻega, e masani lava ona taʻua e le afioʻaga ia "parrots". Ae ui i lea, na atili ai ona faʻaauau le au atinaʻe: i luga o le faʻavae o iuga o siaki, na latou toesea le fua faʻatusatusa o le faʻatinoina o le ata faʻataʻitaʻi i lona tau, ae seʻi o tatou talanoa e uiga i lenei mea i se taimi mulimuli ane.

3mmark

  1. Talu ai o faʻataʻitaʻiga e faʻatino saʻo i le komepiuta a le tagata faʻaoga, e manaʻomia ona matou siiina le polokalama mai le ofisa aloaia o le Futuremark.

    Faʻasalalauga aloaia

  2. I luga o le itulau autu tatou te mauaina se poloka i le igoa "3DMark" ma tulei le faamau "Download nei".

  3. O se upega tafaʻilagi e aofia ai le komepiuta e laʻititi ifo nai lo le 4GB, o lea e tatau ai ona e faatali laitiiti. A maeʻa ona sii mai le faila e tatau ai ona tuʻuina i se nofoaga faigofie ma faʻapipiʻi le polokalama. O le faʻatulagaina e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa.

  4. A maeʻa le lafoaia o le 3DMark, matou te vaʻaia le faamalama autu o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tino (teuina o le masini, gaioiga, pepa vitio) ma se fautuaga e faʻatino le suʻega "Lui Afi".

    O lenei tulaga maualuga o se mea fou ma ua mamanuina mo faiga taʻalo mamana. Talu ai o le komepiuta suʻega e sili ona lelei lona gafatia, tatou te manaʻomia se mea faigofie. Alu i le lisi mea "Tofo".

  5. O iinei e tele a tatou filifiliga mo le suʻega o le tino. Talu ai matou te downloadina le pusa autu mai le nofoaga aloaia, e le oi latou uma o le a maua, ae o le a le mea ua lava. Filifili "Sky Diver".

  6. Ma le isi i le faamalama o le suega ia tataʻi le faamau. "Tamoe".

  7. O le a amataina le download, ona amata ai lea o le vaaiga i le ata atoa.

    A uma ona taina le vitio, e fa ni suʻega o loʻo faatalitali mo i matou: lua ata, tasi le tino ma le mea mulimuli - o le tuufaatasiga.

  8. A maeʻa le suʻeina o se faamalama e tatalaina i le iʻuga. O iinei e mafai ai ona tatou vaʻai i le numera atoa o "'auʻaunaga" na faʻapipiʻiina e le faiga, faʻapea foʻi ma vaʻavaʻai i iuga o suʻega.

  9. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e alu i le nofoaga o le atinaʻe ma faʻatusatusa le faatinoga o lau polokalama ma isi faʻalapotopotoga.

    O iinei tatou te vaʻai ai i la tatou taunuuga i se faʻatusatusaga (sili atu ma le 40% o taunuʻuga) ma le faʻatusatusaga o uiga o isi faiga.

Fuainumera o galuega

O a nei suega uma? Muamua, ina ia mafai ona faʻatusatusa le faatinoga o lau faʻataʻitaʻiga ma isi faʻamaumauga. O lenei mea e mafai ai e oe ona fuafua le mana o le kata vitio, le lelei o le overclocking, pe afai ei ai, ma faʻaalia foi se elemene o tauvaga i le faagasologa.

O le 'upega tafaʻalagi' oloʻo i ai se itulau e faʻauluina ai tagata e faʻaogaina. O le faʻavae o nei faʻamatalaga e mafai ai ona tatou iloiloina la tatou ata faʻataʻitaʻi ma iloa po o GPU o loʻo sili ona aoga.

Lisi i le itulau o fuainumera o le Lumanai

Tau aoga mo tupe - faʻatinoga

Ae e le o mea uma. O le atinaʻeina o le Futuremark, e faʻavae i luga o fuainumera faʻasoaina, na maua mai ai le aofaʻi na tatou talanoaina muamua. I luga o le laupepa e valaʻau ai "Tau mo tupe" ("Tau o tupe" i le Google translation) ma e tutusa ma le aofaʻi o points na sikola i le 3DMark polokalama, vaevaeina e le tau maualalo o le faʻatau atu o le kata vitio. O le maualuga o lenei tau aogā, o le sili atu le lelei o le faʻatau i le tau o le tau i le iunite o le gaosiga, o lona uiga, o le sili atu, o le sili atu.

O le asō ua matou talanoaina pe faʻapefea ona suʻeina ata faʻatautaia e faʻaaoga ai le polokalama 3DMark, ma maua ai foi pe aisea ua aoina ai ia fuainumera.