Puipuia le faʻalauiloaina o talosaga e le mai le faleoloa i le Windows 10 ma le faʻaopoopoga o talosaga i le faʻatagaina

I totonu o le Windows 10 Creators Update (version 1703), na faʻaalia ai se uiga matagofie fou - o le faʻasaina o le lafoaʻiina o polokalame mo le komepiuta (o lona uiga, e masani ona e faʻalauiloa le faila file .exe) ma le faʻatagaga e faʻaaoga ai na o talosaga mai le Faleoloa.

O lea faʻalavelave e pei o se mea e le aoga tele, ae i nisi o tulaga ma mo ni faʻamoemoe atonu e ono manaʻomia, aemaise lava i le tuʻuina atu o le faʻalauiloaina o polokalama taʻitasi. Faʻafefea ona faʻasaina le faʻalauiloaina ma faʻaopoopo polokalame faʻapitoa i le "lisi paepae" - faʻaopoopo i faatonuga. E faʻapitoa foʻi i lenei autu atonu e aoga: Pule faʻamaonia Windows 10, Kiosk Mode Windows 10.

Faʻamauina o tapulaa i luga o polokalame e le o Faʻatauga

Ina ia faʻasaina le faʻalauiloaina o talosaga e le mai le Faleoloa Windows 10, mulimuli i laasaga faigofie nei.

  1. Alu i Faʻatulagaga (Maua + I) - Talosaga - Talosaga ma foliga.
  2. I le aitema "Filifili mea e mafai ai ona e maua ni tusi talosaga mai" seti se tasi o mea taua, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻataga le faʻaaogaina o talosaga mai le Faleoloa".

A maeʻa le suiga, o le isi taimi e te amataina ai se faila fou exe, o le a e vaʻai i se faamalama ma le savali e faʻapea "Faʻamaumauga i komepiuta e mafai ai ona e faʻapipiʻi na o tusi siaki siaki mai le faleoloa".

I lenei tulaga, e le tatau ona faaseseina oe e le "Install" i lenei tusitusiga - o le a tutusa lava le savali pe a e taitaia ni polokalama e tolu-exe exe, e aofia ai i latou e le manaomia le puleaina o aia e galue ai.

Faʻatagaina polokalama taʻitasi a le Windows 10 e tamoe

Afai, pe a faatu ni tapulaa, filifili le aitema "Lapataʻi ao lei faapipiiina talosaga e le o ofoina atu i le Faleoloa", a oo ina lafoaia polokalama e tolu o le ae vaai i le feau "O le tusi o loo e taumafai e fai e le o se mea faamaonia mai le Faleoloa".

I lenei tulaga, o le a mafai ona kiliki le faamauga "Taofi Lelei" (iinei, e pei ona i ai i le mataupu talu ai, o lenei mea e le tutusa i le faapipiina, ae faapea foi i le na o le tatalaina o le polokalama feaveai). A maeʻa ona faʻagasolo le polokalama i le taimi e tasi, o le isi taimi o le a faia e aunoa ma se talosaga - o lona uiga. o le ai luga o le "lisi paʻepaʻe".

Faamatalaga faaopoopo

Masalo i le taimi nei e le o manino atoatoa le tagata faitau pe mafai faapefea ona faʻaaogaina le faʻamatalaga faʻaalia (pe a uma, i soo se taimi e mafai ona e suia le faʻasalaga pe tuʻuina atu le faatagaga e taʻavale ai le polokalama).

Ae peitai, e mafai ona aoga:

  • O faʻasalaga e faʻaaogaina i isi faʻamatalaga o le Windows 10 e aunoa ma aia tatau.
  • I totonu o se teugatupe e le o se pule, e le mafai ona e suia le faʻailoga o faʻatagaga o le polokalama.
  • O se talosaga na faatagaina e le pule e faatagaina i isi tala.
  • Ina ia mafai ona faʻatautaia se tusi talosaga e le faatagaina mai se tala masani, e tatau ona e ulufale i se pulefaʻataua le password. I lenei tulaga, o le a manaʻomia se faʻaupuga mo soʻo se polokalame .exe, ma e le gata mo i latou e talosagaina e "Faʻataga e faia ni suiga i luga o le komepiuta" (e ese mai i le pule a le UAC).

Ie O le faʻatulagaina o galuega e mafai ai e oe ona sili atu le pulea o mea masani e mafai ona faʻaosoina e le au failautusi Windows 10, faʻateleina le malupuipuia ma e mafai ona aoga ia i latou e le faʻaaogaina se tasi pule i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta (o nisi taimi e oʻo lava i le tino vaivai).