Faʻafefea ona fai se sooga i le vaega VKontakte

E oʻo lava i le lalolagi faʻaonaponei, pe a sili atu i paaga le sili atu ona matagofie lanu paʻu mo faiga faʻaogaina, o nisi e manaʻomia ona faʻapipiʻi le DOS. E sili atu ona faigofie le faʻatinoina o lenei galuega e faʻaaogaina ai se masini faʻaleleia e mafai ona faʻaaoga. O le taʻavale USB sili lea ona taatele, lea e faʻaaogaina e faʻamaʻi mai le OS. I le taimi muamua, mo nei faamoemoega, matou te ave le pusa, ae o lenei ua mavae atu o latou aso, ma ua oʻo mai nai avetaavale e sui, lea e faigofie ona fetaui i totonu o lau taga.

E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta puʻepuʻe faʻatasi ma DOS

E tele polokalama e mafai ai ona e tusia le DOS. O le mea pito sili ona faigofie o le suʻeina lea o le ata ISO o le faiga faʻaogaina ma faʻauʻu e ala i le faaaogaina o le UltraISO poʻo le Universal USB Installer. O le faiga tusitusia o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i le aʻoaʻoga i luga o le fatugaina o le masini komepiuta USB flash i Windows.

Lesona: Faatonuga mo le fatuina o se taavale e mafai ona faʻaauau i luga o le Windows

Ae mo le sii mai o se ata, o loʻo i ai se 'auʻaunaga tuai lava e mafai ona e suʻeina eseese versions o le DOS mo le saʻolotoga.

Ae o loʻo i ai le tele o polokalama e sili ona fetaui lelei mo le DOS. O le a tatou talanoa e uiga ia i latou.

Metotia 1: WinToFlash

Ua i ai i le matou 'upega tafaʻilagi ni faatonuga mo le fatuina o se masini komepiuta USB i WinToFlash. O le mea lea, afai ei ai ni ou faafitauli poʻo ni fesili, e mafai ona e maua se tali i le lesona talafeagai.

Lesona: E faʻapefea ona fatuina se tilivalavalaina taavale i WinToFlash

Ae faʻatasi ai ma le MS-DOS, o le tusitusiga o le a foliga e laʻititi ese nai lo isi tulaga. O lea, ina ia faʻaaoga WinToFlash, ia faia lenei mea:

  1. Tikia le polokalama ma faʻapipiʻi.
  2. Kiliki le lisi "Atinaʻe Atoa".
  3. Latalata i le tusiga "Task" filifili filifiliga "Fatufatuaʻi faʻasalalauga ma MS-DOS".
  4. Kiliki le ki "Fausia".
  5. Filifili le 'eleʻele USB manaʻomia i le isi faʻamalama e tatala ai.
  6. Faatali mo le polokalama e faamaumau le ata ua maoti. E masani lava o lenei faagasologa e na o ni nai minute. E moni lenei mea i komipiuta mamana ma ona po nei.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻapipiʻi Puipuiga Disk HP USB 2.8.1

O le HP USB Disk Storage Tool i le taimi nei ua faʻatuina atu i se lomiga fou nai lo le 2.8.1. Ae o le taimi nei e le mafai ona fatuina faʻasalalauga faʻatautaia ma le polokalama o le DOS. O le mea lea, e tatau ona e siiina se kopi tuai (e mafai ona e maua se kopi e sili atu i le 2.8.1). E mafai ona fai lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le punaoa punaoa f1cd. A uma ona e siiina ma tafe le faila o lenei polokalama, mulimuli i laasaga nei:

  1. I lalo o le tusiga "Meafaigaluega" Filifili le faʻauluina o le USB flash drive, lea e te tusia ai le ata na sii mai.
  2. Faʻamanino lana faila i lalo ole faʻamatalaga "Faiga o faila".
  3. Siaki le pusa i autafa o le mea "Telefoni Faʻamatalaga" i poloka "Faasologa o filifiliga". Fai tutusa mo le faʻamatalaga. "Fausia se disk amata o le DOS". O le mea moni, o lenei lava manatu e nafa ma le faia o se taavale faʻataʻavalevale ma le DOS.
  4. Kiliki i le button ellipsis e filifili ai le ata na sii mai.
  5. Kiliki "Ioe" i totonu o le faamalama o le lapataiga lea e aliali mai i le maea ai o le gaoioiga muamua Fai mai o faʻamatalaga uma mai le aufaasālalau o le a leiloloa, ma e le mafai ona suia. Ae matou te iloa e uiga i ai.
  6. Faatali le HP USB Disk Storage Format e faʻamaea ai le tusiaina o le masini komepiuta i le pulou flash USB. E masani lava e le manaʻomia ai le tele o taimi.

Metotia 3: Rufus

Mo le polokalame a Rufus, o la tatou 'upega tafaʻilagi faʻapitoa foi ona i ai ona faʻatonuga mo le fatuina o se masini komepiuta USB flash.

Lesona: Faʻafefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB ma Windows 7 i Rufus

Peitai, e tusa ai ma le MS-DOS, o loʻo i ai se tasi o faʻaaliga taua e faʻapitoa i le pueina o lenei faiga faʻaoga. Faʻaaoga Rufus fai mea nei:

  1. I lalo o le tusiga "Meafaigaluega" filifili lau 'aufaʻasalalau faʻafefe. Afai e le iloa e le polokalama, toe amata.
  2. I totonu o le fanua "Faiga Faʻamaumauga" o le a filifili "FAT32"aua o le mea aupito sili lea mo le polokalama faʻaogaina o le DOS. Afai o iai se isi faila faila i le taimi nei i luga o le taavale afi, o le a faʻapipiʻiina, lea o le a mafua ai ona faʻapipiʻiina.
  3. Siaki le pusa i autafa o le mea "Fatufatu ni mea faʻapitoa".
  4. I tafatafa o lea, filifili se tasi o filifiliga e lua e faʻatatau i le OS na e siiina - "MS-DOS" poʻo "Free DOS".
  5. I tafatafa o le nofoaga e faʻaaogaina ai le tulaga o le faiga o le polokalama, kiliki le faʻamaloiloga o le afi e taʻu mai ai le mea o loʻo i ai le ata o loʻo e manaʻo ai
  6. Kiliki le ki "Amata"e amata ai le faʻagasologa o le fatuina o se taavale solofanua.
  7. A maeʻa lena, toetoe o le lapataiga lava e tasi e pei o le HP USB Disk Storage Format. I totonu, kiliki "Ioe".
  8. Faatali mo le faamaumauina e muta.

Ole taimi nei o le ae maua se taʻavale vave e mafai ona e faʻapipiʻi ai le DOS i luga o se komepiuta ma faʻaaogaina. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faia o lenei galuega e faigofie ma e le manaʻomia tele le taimi.

Tagai foi: Polokalama sili ona lelei e fatuina ai se taʻavale afi