Saili ma download le avetaavale mo le Samsung SCX-3205


E faʻaaogaina e tagata iPhone, iPod poʻo iPad le iTunes i luga o la latou komepiuta, o le fesoʻotaʻiga autu autu lea i le va o le Apple ma le komepiuta. A e faʻafesoʻotaʻi le gadget i lau komepiuta ma a maeʻa le faʻatautaia o iTunes, e amata faʻapipiʻi le polokalama e fai se faʻamaumauga. O le aso o le a tatou tilotilo pe mafai faapefea ona tape le laupepa.

Lagolago - o se meafaigaluega faapitoa na faia i le iTunes, lea e mafai ai e oe ona toe faʻafouina faʻamatalaga i le gaioiga i soo se taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini ua toe faʻaleleia uma faʻamatalaga pe ua e faʻatauina se gaioiga fou - i soʻo se mataupu, e mafai ona e toe faʻafoisia uma le faʻamatalaga i luga o le gaioiga, e aofia ai faʻamatalaga, fesoʻotaʻiga, faʻapipiʻiina talosaga, ma isi.

Ae ui i lea, i nisi tulaga atonu e talafeagai le faʻamalosiina o le faʻamaumauga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona e faia se kopi kopi o le gadget i luga o lau komepiuta, ma e te le manaʻo e toe faafou. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina a matou faatonuga i lalo.

Faʻafefea ona taofia le faila i iTunes?

Metotia 1: Faʻaaogaina iCloud

Muamua lava, mafaufau i le auala e te manaʻo e fai ai ni faʻamaumauga e leʻo i iTunes, e tele le avanoa i luga o lau komepiuta, ae i le iCloud cloud storage.

Mo le faia o lenei mea, lafoaʻi iTunes ma faʻafesoʻotaʻi lau masini i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable poʻo le sync Wi-Fi. Aʻo faʻatonu lau masini i le polokalama, kiliki i luga o le ata laititi o lau masini i le pito i luga tauagavale.

Ia mautinoa o loʻo tatala le laulau i le itu tauagavale. "Iloiloga"i poloka "Kopi o tuatusi" lata ane "Faʻatonu kopi kopi" pasi afaina iCloud. Mai le taimi nei, o le a teuina faʻamaumauga e leʻo luga o le komepiuta, ae i totonu o le ao.

Metotia 2: Faʻasao i tua le iCloud

I lenei tulaga, o le nofoaga o le a faia tuusao i le masini Apple. Ina ia faia lenei mea, tatala le masini "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega iCloud.

I le isi matala, tatala le mea "Lagolago".

Faaliliu fesuiaiga fesuiaiga "Lagolago i iCloud" i se tulaga le toaga. Kuni le faamalama o faatulagaga.

Metotia 3: Faʻamālōlō le Backup

Faʻalogo lelei, mulimuli i fautuaga o lenei metotia, e te manatu o faʻafitauli uma e pei ona faʻaaogaina ai le faiga o mea faigaluega.

Afai e te manaʻo e faʻasaʻo le soʻo se tasi, e tatau ona e tuʻuina atili nisi taumafaiga i totonu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o metotia nei:

1. Faʻataʻoina o faila faila

Tatala iTunes. O lea e tatau ona e alu i lau komipiuta i le faila lea:

C: Tagata faaaoga USERNAME AppData Roaming Apple Computer iTunes

O le auala sili ona faigofie e alu ai i lenei faila o le suia lea "USER_NAME" kopi lou tuatusi ma faapipii i le pusa o le tuatusi o Windows Explorer, ona fai lea o le Enter.

O le ae manaʻomia se faila iTunesPrefs.xml. O lenei faila o le a manaʻomia le tatalaina o soʻo se XML-faʻatika, mo se faʻataʻitaʻiga, le polokalama Tapena ++.

Faʻaaogaina o le manoa sailiili, lea e mafai ona taʻua e faʻaaoga ai le gaogao keyboard Ctrl + F, e tatau ona e maua le laina lenei:

Manatu Filifilia

I le taimi lava lea i lalo ifo o lenei laina o le ae manaomia le faʻaofiina o faamatalaga nei:

Faasao suiga ma tapuni le pusa. O lea e mafai ona e tafe iTunes. Mai lenei taimi i luga, o le polokalama o le a le toe faia ni faʻamaumauga faʻapitoa.

2. Faaaogaina o le laina o le poloaiga

Kopi iTunes, ona lafoaʻiina lea o le Matala Faʻamasino ma le kulupu autu Win + R. I le faamalama pop-up, o le ae manaomia le lafoina o le poloaiga lenei:

Katia le matala o le Tatala. Mai le taimi lenei, o le a le toe faʻaaogaina le faʻamaumauga. Afai e te faafuasei ona filifili e toe faafoi mai le tuatusi aunoa, i le lava faamalama lava e tasi o le "Run" o le a manaomia lou faia o se poloaiga e ese le ese:

Matou te faʻamoemoe o faʻamatalaga na tuʻuina atu i lenei tusiga e aoga mo oe.