Faʻasalalau faila mo siama aʻo lei sauina

I ni nai aso talu ai sa ou tusia ai e uiga i se meafaigaluega e pei o VirusTotal, pe faʻapefea ona faʻaaogaina e siaki ai se faila faila i luga ole tele o faʻamaumauga faʻamaonia i le taimi e tasi ma pe a mafai ona aoga. Vaʻai le Vaavaaiga o le Initaneti ile VirusTotal.

O le faʻaaogaina o lenei auaunaga e pei ona i ai, atonu e le o taimi uma e fetaui lelei, e le gata i lea, mo le siakiina o siama, e tatau ona e sii muamua le faila i lau komepiuta, ona e sii mai lea i le VirusTotal ma matamata i le lipoti. Afai ua e faʻapipiʻi Mozilla Firefox, Internet Explorer poʻo Google Chrome, ona mafai lea ona e siakiina le faila mo siama aʻo lei sau i lau komepiuta, lea e sili atu ona talafeagai.

Faʻapipiʻi le faʻalauteleina o le sailiga o le VirusTotal

Ina ia faʻapipiʻi VirusTotal e avea o se faʻaopoopoga o le telefoni, alu i le itulau aloaia http://www.virustotal.com/ru/documentation/browser-extensions/, e mafai ona e filifilia le mea o loʻo e faʻaaoga i le pito i luga (e le otometi ona iloa le masini).

A maeʻa lena, kiliki le Install VTchromizer (poʻo le VTzilla poʻo le VTexplorer, e faalagolago i le faʻaaogaina o le masini). Alu i le faʻatulagaina o le faʻaaogaina i lau sailiga, o se tulafono, e le afaina ai faʻafitauli. Ma amata ona faʻaaoga.

Faʻaaogaina o VirusTotal i le masini e siaki ai polokalama ma faila mo siama

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga, e mafai ona e kiliki i le sootaga i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le siiina o se faila ma le kuki saʻo ma kiliki "Siaki i le VirusTotal" i le lisi autu. I le le mafai, o le a siakiina le saite, ma o le mea lea e sili ai le faʻaalia ma se faʻataʻitaʻiga.

Matou te ulu atu i Google o se talosaga masani lea e mafai ona e maua ai siama (ioe, e saʻo, afai e te tusia e te manao e teu se mea mo se saʻolotoga e aunoa ma le resitalaina, ona e ono maua ai lea o se 'upega tafaogalagi, tele i luga iinei) ma faʻaauau, sei tatou fai i le iuga lona lua.

I le ogatotonu o loʻo i ai se 'autafa o le ofoina atu e sii ai le polokalama, kiliki i luga ma le kī saʻo o le kusi ma filifili le laʻasaga i VirusTotal. O le iʻuga, o le a matou vaʻai i se lipoti i luga o le 'upega tafaʻilagi, ae leʻo luga o le faila faila: e pei ona mafai ona e vaʻai, o le' upega tafaʻilagi e mamā i le ata. Ae vave ona faatoafilemu.

Ina ia iloa pe o le a le faila ua fai ma mea e fai, ia kiliki le sootaga "Alu i le auiliiliga o le faila na sii mai". O le taunuʻuga o loʻo tuʻuina atu i lalo: e pei ona mafai ona e vaʻaia, 10 mai le 47 faʻaaogaina o antiviruses maua mea masalosalo i le faila na sii mai.

E faʻalagolago i le faʻaaogaina o le masini, faʻaaogaina le VirusTotal faʻapitoa: mo se faʻataʻitaʻiga, i Mozilla Firefox, i le faila o le faila i le faila, e mafai ona e filifilia le siakiina o le siama ao le i faasaoina, i Chrome ma Firefox e mafai ona e vave siakiina le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le ata i le laulau, ma Internet Explorer i le mea autu o le lisi o mea e pei o le "Auina atu URL i VirusTotal" (Auina atu URL i VirusTotal). Ae o le mea lautele, o mea uma lava e foliga tutusa ma i tulaga uma e mafai ona e siakiina se faila le mautinoa mo viruses e tusa lava pe leʻi sau i luga o lau komepiuta, lea e mafai ona afaina ai le saogalemu o lau komepiuta.