E faʻapefea ona tusia se pese i luga o le initaneti

Fuafua e tusi lau lava pese? O le fatuina o upu mo se fatuga i le lumanaʻi ua na o se vaega o le faafitauli, o faigata e amata mai i le taimi e tatau ai ona fai musika lelei. Afai e leai au mea fai musika, ae e te le manaʻo e faʻatau polokalama taugata mo le galue ma le leo, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o nofoaga e ofoina atu meafaigaluega e fatuina ai se ala saʻoloto.

Nofoaga e fatu ai pese

O auaunaga e faʻamoemoeina o le a fiafia i le au fai musika ma i latou o loʻo amata ona latou uia le auala o le fatuina oa latou lava pese. O auaunaga i le initaneti, e le pei o polokalama o le laulau, e tele o latou lelei. O le mea sili ona lelei o le faigofie lea o le faʻaaogaina - afai e te lei tagofia na polokalama muamua, o le a matua faigofie lava ona malamalama i galuega a le 'upega tafaʻilagi.

Metotia 1: Jam Studio

Se punaoa Igilisi o le a fesoasoani i nai nai kuki e kiliki e fatu ai lau lava musika agavaa. E valaʻaulia le tagata faʻapitoa e faʻapitoa ona ia tusia faʻamaumauga o le lumanaʻi, filifili le saoasaoa, pitch ma mea fai musika manaʻomia. E taua le matauina o le meafaifaaili e foliga mai e moni e mafai. O mea le lelei e aofia ai le leai o le gagana Rusia, ae e le afaina le malamalama i le aoga o le 'upega tafaʻilagi.

Alu i le upega tafaʻilagi a Jam Studio

  1. I luga o le itulau autu o le saite, kiliki le ki. "Taumafai i le taimi nei" ia amata i le faatonu.
  2. Tatou pauu i le faamalama o le faatonu, o le taimi muamua lea e faaaoga ai le saite, o le a faaalia se ata tomua.
  3. Tusi i luga o le laupepa pe kiliki "Auai Faatasi". Ulufale i le tuatusi imeli, palakalafa, toe fai le upu, fatuina se faalilolilo ma kiliki le faamau "Lelei". O avanoa avanoa e tuʻuina atu i tagata faʻaoga mo aso e tolu.
  4. Kiliki "Amata" ma amata fatuina lau ala muamua.
  5. O le uluai faamalama ua fuafuaina mo le ulufale atu i sikola musika ma fusi. E aoga le 'upega tafailagi pe afai e itiiti se malamalama i le vaega o le musika, peitaʻi, mai faʻataʻitaʻiga o nisi taimi e talafeagai ai auala.
  6. O le faamalama i le itu taumatau e faʻaaogaina e filifili ai le mea e manaʻomia. Afai e le fetaui ia tulaga faʻasalalau, ia siaki le pusa "Fesuiaiga".
  7. O le taimi lava e tuufaatasia ai le fatu musika o le lumanai, alu i le filifilia o mea faigaluega talafeagai. Taaloga o le a mafai ai e oe ona faʻalogo pe faʻapefea ona faʻaalia lenei mea poʻo lena mea. I le lava faamalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafetaui le leo. Ina ia mafai ai lenei mea po o lena meafaigaluega, ia kiliki i luga o le ata failauga i tafatafa o le igoa.
  8. I le isi faʻamalama, e mafai ona e filifilia ni meafaigaluega faaopoopo, e vaevaeina i latou uma i vaega e faafaigofie ai le sailiga. I se tasi auala e mafai ona faʻaaogaina e le sili atu i le 8 meafaifaʻatese i le taimi e tasi.
  9. Ina ia faasaoina le musika ua maeʻa, kiliki le ki. "Faasaoina" i luga o le pa luga.

Faamolemole ia matau o le pese e na o luga lava o le server, e le tuuina atu i ai le avanoa e sii mai ai le pese i se komepiuta. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻasoa faʻatasi ma au uo le mauaina o le pese, na o le kiliki i luga o le ki. "Faasoa" ma ulufale i tuatusi imeli.

Metotia 2: Ata

O le Audiotool o se faʻaogaina tele o meafaigaluega e mafai ai e oe ona fatuina au lava taʻaloga i luga o le initaneti ma sina malamalama musika. O le auaunaga o le a sili ona fiafia i tagata o loʻo fuafua e fatuina musika faaeletonika.

E pei o le tuatusi talu ai, Audiotool e atoatoa i le Igilisi, e le gata i le mauaina o le avanoa i le atoatoaga o galuega faatino a le punaoa, e tatau ona e faatauina mai se totogi o le totogi.

Alu i luga o le upega tafaʻilagi a le Audiotool

  1. I luga o le itulau autu o le saite, kiliki le ki. "Amata Faia".
  2. Filifili le faiga o le taʻaloga ma le talosaga. Mo tagata faʻapitoa, o le tulaga mulimuli e sili atu ona talafeagai. "Minimal".
  3. O le a faʻamalamalamaina e le pusa se seti o meafaigaluega e mafai ona e faʻataʻitaʻi i le fatuina o musika. Fesuiai i le va oi latou i le tosoina o le mata. O le fua o le faamalama o le faatonu e mafai ona faalauteleina ma faaititia e faaaoga ai le uili o le kiona.
  4. I le vaega pito i lalo o loʻo i ai se vaega faʻamatalaga lea e mafai ona e aʻoaʻo ai e uiga i aʻafiaga o loʻo faʻaaogaina i le tuufaatasiga, taʻalo le leo, pe taofi.
  5. O le itu taumatau saʻo e faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo meafaigaluega talafeagai. Kiliki le meafaigaluega manaʻomia ma faigofie ona toso atu i le vaega o loʻo manaomia o le faʻataʻitaʻitusi, a maeʻa o le a faaopoopo i le mata.

O le faasaoina o le ala e tupu mai i le pito i luga, e pei ona i ai i le taimi ua tuanai, e le mafai ona e sii mai o se faila leo i se PC, na o le laveai e maua i luga o le saite. Ae o le 'upega tafaʻilagi e ofoina atu i le otometi le gaosia o le auala i se mea faʻalogo leo e fesootai i lau komepiuta.

Metotia 3: Audio

O galuega faʻatasi e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o le JAVA, o lea e lelei ai le galulue faatasi ma le faatonu i luga o PC gaosi. O le 'upega tafaʻilagi e ofoina atu i tagata faʻapitoa le tele o ituaiga musika e filifilia mai, lea o le a fesoasoani e fatuina se fati mo se pese i le lumanai.

E le pei o le lua sapalai muamua, e mafai ona e faʻasaoina le tuufaatasiga mulimuli i se komepiuta, o le isi mea faaopoopo o le le lava lea o le resitalaina.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Audiosauna

  1. I luga o le itulau autu, kiliki le ki "Open Studio"ona tatou oʻo lea i le faamalama autu a le faatonu.
  2. O le galuega autu ma le auala o loʻo faia e faʻaaoga ai se synthesizer. I le faamalama "Leo Faʻatonu" E mafai ona e filifilia se mea fai musika lelei, ma faʻaaoga ia pito i lalo e faʻalogo i le ala o le a lelei ai se faʻamatalaga faapitoa.
  3. Fausia se ala sili atu ona faigofie i se ituaiga api. Suʻe mai le faʻatulagaga o le faʻasologa i le pen penisini i luga o le pito i luga ma faaopoopo ai faailoga i nofoaga saʻo i le lisi o le faatonu. O faʻamatalaga e mafai ona faʻamaʻoti ma faʻalauteleina.
  4. Taʻalo le pese maeʻa, e mafai ona e faʻaaoga le faʻamaufaʻailoga tutusa i le pito i lalo. O iinei e mafai foi ona e fetuunai le taimi o le lumanai.
  5. Ina ia faasaoina le tuufaatasiga alu i le lisi "File"pe a filifilia mea "O fafo atu pese e pei o se faila leo".

O le musika maeʻa e faʻapolopoloina i le faʻasalalauga faʻapitoa-faʻapitoa i le faatulagaga o le WAV, mulimuli ane e faigofie ona taʻalo i soo se tagata taalo.

Vaʻai foi: Suʻe mai le WAV i le initaneti i le initaneti

I totonu o nei auaunaga, o le nofoaga aupito sili ona talafeagai e faaaoga ai Audiosauna. E manumalo o ia mai tagata faʻatautaia ma se faʻafegalegaleaiga faʻafeiloaʻi, faʻapea foʻi le mea moni e mafai ona e galulue ma ia e aunoa ma le iloa o faʻamaumauga. E le gata i lea, o le punaoa mulimuli lea e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona faʻasaoina le tuufaatasiga i se komepiuta e aunoa ma se faʻalavelave faigata ma le resitalaina.