SketKUp Hot Keys


O le Defender Defender o se polokalame ua fausia i totonu o le faiga faʻaogaina e mafai ai e oe ona puipuia lau PC mai osofaiga faʻamaʻi e ala i le taofia o le faʻatinoga o le code fou ma lapatai le tagata e uiga i ai. O lenei vaega e otometi lava ona faʻagata pe a faʻapipiʻi le isi vaega-anti-virus software. I mataupu pe a le tupu lenei mea, faʻapea foi ma le polokaina o "lelei" polokalama, e ono manaʻomia le faʻaaogaina o le tusi. O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i auala e faʻagata ai antivirus i le Windows 8 ma isi lomiga o lenei faiga.

Tao le Defender Windows

Aʻo leʻi faʻalavelaveina le Puipuiga, e tatau ona e malamalama e tatau ona faia lenei mea i na o tulaga tulaga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se vaega e taofia le faʻatūina o le polokalama na manaʻomia, ona mafai lea ona faʻaaogaina mo sina taimi ona toe susue lea. E faʻapefea ona faia lenei mea i lomiga eseese o le "Windows" o le a faamatalaina i lalo. E le gata i lea, o le a tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona faʻaaogaina se vaega pe afai e le atoatoa mo nisi mafuaaga ma e leai se avanoa e faʻaaoga ai e ala i auala masani.

Windows 10

Ina ia faʻamalo le Defender Defender i le "pito sili ona sefulu", e tatau ona e alu i ai muamua.

  1. Kiliki i luga o le kulupu o le sailiga i le faletusi ma tusi le upu "Puipuiga" e aunoa ma ni upusii, ona kiliki lea i le sooga talafeagai.

  2. I totonu Falepuipui Puipuiga Kiliki le kesi i le pito i lalo o le itu tauagavale.

  3. Mulimuli i le sooga "Puipuiga mai faʻamaʻi ma taufaʻatau".

  4. Ma le isi, i le vaega "Puipuiga o le Real Time"tuu le ki i le tulaga "Ave".

  5. O se vavaega manuia o le a taʻuina mai ia i tatou se feau faʻaleleia i le nofoaga faʻalauiloa.

O loʻo i ai isi filifiliga mo le faʻalavelaveina o le talosaga, lea o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Fafo le Puipuiga i le Windows 10

O le isi, seʻi o tatou faʻavasegaina pe faapefea ona faʻaaoga le polokalama. I lalo o tulaga masani, o le Defender ua faʻaaogaina faigofie, na o le fesuiaʻi le ki i "I luga". Afai e le faia lea mea, o le a faʻaaogaina le tusi talosaga pe'ā maeʻa ona toe fai pe mulimuli ane.

O nisi taimi pe ae faʻafesoʻotaʻi le Windows Defender i le faʻamaufaʻailoga o loʻo iai nisi o faʻafitauli. O loʻo faʻaalia i foliga vaaia o se faamalama ma se lapataiga e faapea o se mea e le i mafaufauina ua tupu.

I lomiga matutua o le "toeselau" o le a tatou vaaia ai le savali lenei:

E feagai ma nei auala e lua. Muamua o le faʻaaoga lelei lea "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae"ma le lona lua o le suia o mea taua i totonu o le resitala.

Faitau atili: Faʻatagaina le Puipuiga i le Windows 10

Manatua ma le isi faʻamatalaga o loʻo i ai i totonu "Faatonu" ua suia. E faʻaaoga lenei i ni tusiga se lua, o fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i luga. I le taimi o le foafoaina o lenei mea, o le faiga o loʻo manaʻomia i totonu o le faʻailoga o loʻo faʻaalia i le screenshot.

Windows 8

O le faʻaaogāina o faʻamatalaga i le "valu" e faʻatinoina foʻi e ala i le suʻesuʻeina o totonu.

  1. Toto le kio i luga o le pito i lalo taumatau o le lau, valaʻau i le vaega Faʻatonu, ma alu e suʻe.

  2. Ulufale le igoa o le polokalama ma kiliki le mea na maua.

  3. Alu i le lisi "Filifiliga" ma le poloka "Puipuiga o le Real Time" aveese le fuʻa e tasi o loʻo i ai iina. Ona kiliki lea "Faasaoina Suiga".

  4. I le taimi nei i luga o le lisi "Aiga" o le a tatou vaai i le ata o loo i lalo:

  5. Afai e te manaʻo e faʻatoʻa atoa le Defender, o lona uiga, e faʻaaoga lona faʻaaoga, ona i luga o le tab "Filifiliga" i poloka "Pule" aveese le solo i tafatafa o le fasifuaitau "Faaaogaina le Faaaogaina" ma faʻafefe suiga. Faamolemole ia maitauina pe a uma nei gaioiga, e mafai ona mafai ona mafai le polokalama ona o le fesoasoani o meafaigaluega faapitoa, lea o le a tatou talanoaina i lalo.

E mafai ona e faʻafouina le puipuiga o taimi moni e ala i le siakiina o le atigipusa (silasila i le mataʻitusi 3) poʻo le kilikiina o le mūmū mumu i le tab "Aiga".

Afai na le atoatoa le Defender ile poloka "Pule" poʻo le faʻaogaina o le system, poʻo nisi mea na aʻafia ai le suiga o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, a oʻo ina e taumafai e amata mai le sailiga o le a matou vaʻai i le mea sese lea:

Ina ia toe faʻafoisia le polokalame e galue, e mafai ona e suʻeina ni fofo se lua. E tutusa ma tutusa i le "Ten" - o le setiina o se faiga faʻavae a le lotoifale ma suia se tasi o ki i totonu o le tusi resitala.

Metotia 1: Faiga Faʻavae a le Lotoifale

  1. E mafai ona e faʻaogaina lenei faʻaogaina e ala i le faʻaaogaina o le tulafono talafeagai i le lisi Taumafai. Faasolo le autū autu Manumalo + R ma tusi

    gpedit.msc

    Matou te fetaomi atu "Lelei".

  2. Alu i le vaega "Faʻasinomaga Faʻamaumauga", matou te tatalaina se paranesi i totonu "Taiala Faatonutonu" ma isi "Vaega o le Windows". O le pusa o loʻo matou manaʻomia e valaʻauina "Puipui o le Windows".

  3. O le mea o le a tatou faʻapipiʻiina ua valaʻauina "Aveese le Defender Windows".

  4. Ina ia alu i meatotino o le pepa faʻavae, filifili le mea e manaʻomia ma kiliki i luga o le sooga o loʻo faʻaalia i le ata sikola.

  5. I le faamalama o le faatulagaga, tuu le ki i le tulaga "Faʻafitauliina" ma kiliki "Faaaoga".

  6. I le isi itu, tamoe le Puipuiga i le auala ua taʻua i luga (e ala i le suega) ma mafai ona faʻaaogaina le faʻafesoʻotaʻi i le tab "Aiga".

Metotia 2: Faʻamaumauga Resitala

O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le Puipuiga pe a le o iai lau version o Windows "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae". O ia faafitauli e seasea tupu ma tutupu mo mafuaaga eseese. O le tasi o ia mea o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le talosaga e se vaega-third party antivirus poʻo faʻamalosi.

  1. Tatala le faatonu resitala i le manoa Taumafai (Manumalo + R) ma 'au

    faʻatonutonu

  2. O le pusa manaʻomia o loʻo i ai i

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Aiaiga Microsoft Defender Defender

  3. O le pau lenei o le ki. Faalua i luga ma suia le tau ma "1" i luga "0"ona kiliki lea "Lelei".

  4. Katia le faatonu ma toe amata le komepiuta. I nisi tulaga, e le manaʻomia le toe faʻaleleia, taumafai e tatala le tusi talosaga e ala i le laulau Faʻailoga.
  5. A maea le tatalaina o le Puipuiga, e tatau foi ona tatou faʻaaogaina ma le ki "Tamoe" (vaai luga).

Windows 7

Tatala lenei tusi i le "fitu" e tutusa ma le Windows 8 ma le 10 - e ala i le sailiga.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma i le fanua "Saili polokalama ma faila" tusi "tagata e puipuia". Le isi, filifili le mea o loʻo manaʻomia i le lomiga.

  2. Ina ia faʻamaonia le kiliki i luga o le sooga "Polokalama".

  3. Alu i le vaega pito i tua.

  4. I luga o le lisi "Puipuiga o le Real Time", aveese le pusa e mafai ai ona faʻaoga le puipuiga, ma kiliki "Faasaoina".

  5. O le faʻamaʻi atoatoa o loʻo faia i le auala lava lea e pei o le G-8.

E mafai ona e puipuia le puipuiga e ala i le setiina o le atigipusa, lea na matou vaʻaia i le Laasaga 4, i le nofoaga, ae ei ai tulaga e le mafai ai ona tatala le polokalama ma faʻasoa ona faatulagaga. I ia tulaga, o le a tatou vaʻai i le matala lapataiga nei:

E mafai foi ona e foia le faafitauli e ala i le fetuutuunai o le vaega a le vaega poʻo le tusi resitala. O gaioiga e manaʻomia le faʻatinoina e tutusa lelei lava ma le Windows 8. E na o le tasi le eseesega itiiti i le igoa o le pepa faʻavae i totonu "Faatonu".

Faitau atili: Faʻafefea ona mafai pe faʻasaʻo le Windows 7 Defender

Windows xp

Talu mai le taimi o lenei tusitusiga, o le lagolago mo le Win XP ua le toe faʻaaoga, o le Defender mo lenei version o le OS ua le toe avanoa, talu ai ona "lele" faatasi ai ma le isi faʻafouga. Moni, e mafai ona e siiina lenei talosaga i luga o tuatusi tolu i le ulufale atu i se sailiga sailiiliga i totonu o le sailiga suʻesuʻe. "Windows Defender XP 1.153.1833.0"ae o lou lava tulaga lamatia. O ia faʻamatalaga e ono afaina ai le komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaleleia Windows XP

Afai ua i ai nei le Defender Defender i luga o lau polokalama, e mafai ona e faʻaogaina i le kiliki i luga o le ata talafeagai i le nofoaga faʻalauiloa ma filifili le mea e fai ai le lisi o mea. "Tatala".

  1. Ina ia faʻafitia le puipuiga moni, kiliki i luga o le sooga. "Meafaigaluega"ona sosoo ai lea "Filifiliga".

  2. Sue se mea "Faaaoga le puipuiga moni", aveese le pusa lata ane ma kiliki "Faasaoina".

  3. Ina ia faʻaaogaina le talosaga, o loʻo matou sailia se poloka. "Filifiliga Pule" ma siaki i tafatafa o "Faaaoga le Puipui o le Windows" sosoo ai ma le amataina "Faasaoina".

Afai e leai se faʻailoga tusi, ona le atoatoa ai lea o Leoleo. E mafai ona e faʻaaogaina mai le faila lea e faʻapipiʻi ai i

C: Polokalame Polokalama Windows Defender

  1. Faʻatoʻa le faila i le igoa "MSASCui".

  2. I totonu o le pusa talanoa o loʻo faʻaalia, kiliki i luga o le sooga "Liliu ma tatala le Windows Defender", mulimuli ane o le a faʻalauiloaina le talosaga e pei ona masani ai.

Faaiuga

Mai mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻauʻuina o le mafai ma le faʻalavelaveina o le Windows Defender e le o se galuega faigata. O le mea autu o le manatuaina e le mafai ona e tuua le polokalama e aunoa ma se puipuiga mai faʻamaʻi. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga faanoanoa i le tulaga o le leiloloa o faʻamaumauga, faʻaupuga ma isi faʻamatalaga taua.