Auala e siaki ai aʻa-aia i luga o le Android

Talu ai nei, na faʻaalia ai e Google se mamanu tumau mo lana video hosting hosting YouTube. E toatele e le lelei le taua, ae o le tele o tagata e fiafia i ai. E ui lava i le mea moni ua maeʻa suesuega a mamanu, o nisi suiga e leʻi tupu faʻafuasei lava. Le isi, matou te faʻamatalaina pe faapefea ona fesuiaʻi lima i le mamanu fou o le YouTube.

Suʻe i se ata fou YouTube

Ua matou filifilia ni metotia eseese, e faigofie uma lava ma e le manaʻomia ai ni malamalamaaga patino poʻo ni tomai e faʻatino ai le faagasologa atoa, ae e fetaui mo tagata faʻapitoa. Seʻio tatou tilotilo totoa i filifiliga taʻitasi.

Metotia 1: Ulufale le poloaiga i le faʻamafanafanaga

O loʻo i ai se poloaiga faʻapitoa e ulufale mai i le masini faʻamalosi, lea o le a ave oe i le mamanu fou o le YouTube. Pau le mea e tatau ona e faia o le ulufale i ai ma siaki pe a fai ua suia suiga. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i le itulau YouTube ma kiliki U12.
  2. O se faamalama fou o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e te alu ai i le lisi. "Faʻamafanafanaga" poʻo "Faʻamafanafanaga" ma ulu i le manoa:

    document.cookie = "PREF = f6 = 4; path = /; domain = .youtube.com";

  3. Kiliki Ulufale, tapuni le kulupu ma le ki U12 ma toe sii le itulau.

Mo nisi tagata faaaoga, o lenei metotia e le aumaia ai ni taunuuga, o lea matou te fautuaina i latou e gauai atu i le isi filifiliga mo le suiga i se mamanu fou.

Metotia 2: Alu i le itulau aloaia

E oʻo lava i taimi o suʻega, na faia ai se isi itulau e faʻamatalaina ai le lumanaʻi, le mea na i ai le faamau, e mafai ai ona e fesuiai i ai mo sina taimi ma avea ma se tagata suʻe. O lenei o loʻo galue pea lenei itulau ma mafai ai ona e toe faʻaleleia tumau i se faʻaaliga fou o le 'upega tafaʻilagi.

Alu i le New YouTube Design page

  1. Alu i le itulau aloaia mai Google.
  2. Kiliki le ki Alu i le YouTube.

O le a otometi lava ona e alu i se itulau fou o le YouTube ma se mamanu fou. O lenei i totonu o lenei masini o le a tumau e faavavau.

Metotia 3: Aveese le faalauteleina o le YouTube Revert

O nisi tagata e leʻi faʻaaogaina le mamanu fou o le uepi ma filifili ai e nonofo i le mea tuai, ae na aveeseina e Google le mafai e sui ai i le va o laulau, o mea uma na totoe o le suia lea o tuʻutuʻu ma le lima. O le tasi fofo o le faʻapipiʻiina lea o le faalauiloaina o le YouTube Revert mo masini suʻesuʻeina Chromium. O le mea lea, afai e te manaʻo e amata le faʻaaogaina o le mamanu fou, ona manaʻomia lea o le faʻafitauli pe aveesea le masini, e mafai ona e faia mea nei:

  1. Sei o tatou tilotilo i le faʻaaogaina o le masini e faʻaaoga ai le Google Chrome browser e fai ma faʻataʻitaʻiga. I isi tagata suʻesuʻe, o le a tutusa ia taga. Kiliki i luga o le ata i foliga o ni laina se tolu i luga i le pito i luga taumatau o le faamalama, faʻamalo le kiona "Filifiliga Maualuga" ma alu i "Faʻaopoopoga".
  2. Lenei, suʻe le masini e te manaʻomia, faʻamalo pe kiliki le ki. "Aveesea".
  3. Faʻamaonia le aveeseina ma toe faʻafouina le masini.

A maeʻa ona faia nei taga, o le YouTube o le a faʻaalia i se pepa fou. Afai e te faʻavaivai i lenei faʻaopoopoga, a maeʻa lana laasaga mulimuli, o le mamanu o le a toe foi atu i le tuai.

Metotia 4: Aveese faʻamaumauga i Mozilla Firefox

Download Mozilla Firefox

O tagata e ona le Mozilla Firefox browser, oe na le fiafia i le mamanu fou, e le i faʻafouina pe faʻalauiloaina se tusitusiga faapitoa e toe faʻafoʻi le mamanu tuai. Ona o mea o loʻo taʻua i luga atonu e le aoga tele i lenei upega tafaʻilagi.

Aʻo le i faia lenei metotia, e tatau ona e gauai atu i le mea moni o se mea mataʻutia ma i le faagasologa o le tapeina o faʻamaumauga uma o tusi, o upu faʻaulu ma isi faʻailoga o le a faʻaumatia. O le mea lea, matou te fautua atu e faʻatau atu i latou i le taimi muamua ma faasaoina i latou mo le toe faʻaleleia atili, ma sili atu, mafai ai ona faʻagasolo. Faitau atili e uiga i lenei mea ia tatou tusiga i laina o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻapefea ona auina atu tusimafaʻi, faʻaupuga mai le Mozilla Firefox browser
Faʻafefea ona faʻafefe Mozilla Firefox faʻalapotopotoga o faʻasologa
Faʻatonu ma faʻaoga le fesoʻotaʻiga i Mozilla Firefox

Ina ia sui i foliga fou o YouTube, mulimuli i laasaga nei:

  1. Tatala i luga "O laʻu komepiuta" ma o le a alu i le disk i le faʻaogaina o le polokalama faʻatulaga, e masani ona faʻaalia e le mataitusi F.
  2. Mulimuli i le ala o loʻo faʻaalia i le screenshot where 1 - username.
  3. Suʻe le faila "Mozilla" ma tapeina.

O nei gaioiga e toe faʻafoʻisia uma ai soʻo se mea e teu ai suʻesuʻeina, ma avea ma mea na vave ona tuʻuina atu. O lenei e mafai ona e alu i le nofoaga o YouTube ma amata galue ai ma se mamanu fou. Talu mai le taimi nei e le oi ai se faʻaoga tuai o le faʻaogaina o le masini, e tatau ona e toe faʻafoisia. E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei mea mai a tatou tusiga i le sootaga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaulu mai tusi tusi i le Mozilla Firefox browser
Faʻafefea ona tuʻuina atu se talaʻaga i Mozilla Firefox

O aso nei ua tatou iloiloina ni nai filifiliga faigofie mo le suiga i se fou fou o le faʻatautaia o le video YouTube. O i latou uma e manaomia le faia ma le lima, ao aveeseina e Google le faamau mo le vave ona fesuiaʻi i le va o laulau, ae o le a le tele se taimi ma taumafaiga e te alu ai.

Vaʻai foʻi: Toe foʻi mai le tuai ata tifaga YouTube