Auala e foia ai le mea sese i le faletusi zlib.dll


Soʻo se faʻaaogaina o Adobe Photoshop CS6 e vave ona i ai se manaʻoga, pe a le o se manaʻoga, ia maua ni seti fou. I luga o le Initaneti o loʻo i ai se avanoa e maua ai le tele o uluai seti ma pulumu i le avanoa saoloto pe mo se totogifuapauina faʻapitoa, ae a maeʻa le siiina o le mea na maua i luga o lau 'upega tafaʻilagi, e toʻatele tagata e le mautonu i le le iloa pe faapefea ona faʻapipiʻi pulumu i Photoshop. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei lomiga.

Muamua, a maeʻa le download, tuʻu le faila i le mea e te manaʻo ai e galue i ai: i luga o lau laulau poʻo se pusa avanoa avanoa. I le lumanaʻi, e talafeagai le faʻapipiʻiina o se "potutusi o brushes" lea e mafai ai ona e vavaeeseina i latou i le faʻamoemoe, ma faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faila faila e tatau ona i ai se faʻaopoopoga ABR.

O le isi laasaga e tatau ona e faʻataʻitaʻiina Photoshop ma fatuina se pepa fou i totonu ma faʻataʻitaʻiga faʻamaonia.

Ona filifilia lea o le meafaigaluega Fusi.

Ma le isi, alu i le paʻu o pulumu ma kiliki i luga o le mea laʻititi i le tulimanu pito i luga. O se lisi autu ma galuega e tatalaina.

O le kulupu kulupu tatou te manaʻomia: Toe faʻafoʻisia, Faʻailoa, Faʻasaʻo ma Suia Suʻe.

E ala i le kiliki i luga Tatalo, o le a e vaʻai i se pusa talanoa lea e te manaʻomia e filifili ai le ala i le nofoaga o le faila i le pulumu fou. (Manatua, matou te tuʻuina i se nofoaga talafeagai i le amataga?) O le a filifilia le pulumu filifilia i le pito o le lisi. E na o le pau lava le mea e manaʻomia e te filifilia ai le mea e te manaʻomia.

Taua: a uma ona filifilia se 'au Tatalo, o au pulumu filifilia na faʻaalia i le lisi o loʻo i ai lisi ma pulumu. E tele taimi e mafua ai le le fiafia i le taimi o le taotoga, o lea matou te fautuaina oe e faʻaaoga le poloaiga "Sui" ma o le faletusi o le a faʻaauau pea ona faʻaalia le seti e te manaʻomia.

Ina ia aveese se pulumu lea e ita ma e le tatau ai foi, kiliki i luga o lona ata ma filifili "Aveesea".

O nisi taimi e tupu i le faagasologa o le galuega e te aveeseina pulumu e "e te le faʻaaogaina". Ina ia le toe foi i le galuega ua faia, ia faasaoina nei fulufulu e avea ma au seti fou ma faailoa po o fea e te manao e teu ai.

Afai, a ave e ala i le sii mai ma le faʻapipiʻiina o seti fou ma pulumu, e le o iai pusa laugatasia i le polokalama, faʻaaoga le poloaiga "Toe faʻafoʻisia" ma o mea uma o le a toe foi i le sikuea tasi.

O nei fautuaga o le a faʻatagaina ai oe e faʻamalosi lelei le faia o faʻasalalauga i Photoshop.