DWM.EXE faiga

E le fetaui lelei fesoʻotaʻiga pamu USB i luga o smartphones. Ae e le o lona uiga e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi masini komepiuta. Talitonu o lenei mea e mafai ona faigofie i le tele o tulaga, aemaise lava pe a le maua e le telefoni le faʻaaogaina o MicroSD. Matou te ofoina atu ia te oe e mafaufau i filifiliga uma mo le fesoʻotaʻiina o masini USB-flash i masini ma fesoʻotaʻiga mo micro-USB.

E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se masini komepiuta USB i le telefoni

Muamua e tatau ona e iloa pe o lagolagoina e lau telefoni le tekinolosi OTG. O lona uiga o le micro USB port e mafai ona faʻaogaina masini fafo ma faʻaalia i totonu o le polokalama. O lenei tekinolosi ua amata ona iloa i masini ma Android 3.1 ma le maualuga.

O faʻamatalaga e uiga i le lagolago a le OTG e mafai ona maua i faʻamaumauga mo lau telefoni pe na o le faʻaaogaina foi o le Initaneti. Mo le mautinoa atoatoa, download le USB OTG Checker application, o le faamoemoega o le siakiina o le masini mo le lagolago a tekinolosi OTG. Tau lava oomi le ki "Siaki le OS OS i USB OTG".

Faʻasaʻo le OTG Checker mo le leai o se totogi

Afai e manuia le siaki o le OTG, o le a e vaʻaia sea ata, e pei ona faʻaalia i lalo.

Ma afai e leai, vaai i lenei.

I le taimi nei, e mafai ona tatou mafaufau i filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻiina o le masini moli i le telefoni, o le a tatou mafaufau i mea nei:

  • faaaogaina o le cable OTG;
  • faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi;
  • faʻaaoga masini komepiuta USB OTG.

Mo iOS, e tasi le auala - faʻaaogaina masini faʻapitoa faapitoa i le Lightning-connector mo le iPhone.

Tului: i nisi tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi isi masini, e pei o se kiore, piano, le fiafia, ma isi.

Metotia 1: Faʻaaogaina o le OTG Cable

O le auala sili ona taatele e faʻafesoʻotaʻi ai masini komepiuta i masini feaveaʻi e aofia ai le faʻaaogaina o se telefoni faʻapitoa, lea e mafai ona faʻatauina i soo se mea i le faʻatau atu o masini feaveaʻi. O nisi o gaosi oloa e aofia ai ia uaea e pei o smartphones ma papa.

I le tasi itu, o le OTG cable o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga USB faʻapitoa, i le isi itu, o le micro USB connector. E faigofie ona mate le mea e faʻaofi.

Afai o le taavale afi e i ai moli malamalama, ona mafai lea ona fuafua mai ia i latou ua leai le mana. I luga o le telefoni lava ia, e mafai foi ona e mauaina se faʻamatalaga e uiga i le faʻasalalauga fesoʻotaʻi, ae le o taimi uma.

E mafai ona maua mea o le moliuila i luga o le ala

/ sdcard / usbStorage / sda1

Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga soʻo se faila faila.

Tagai foi: O le a le mea e fai pe afai e le o vaʻaia e le BIs le faʻamalosi USB flash drive

Metotia 2: Faʻaaogaina o se Suʻetusi

Talu ai nei, na amata ai ona faʻaalia e tagata laiti adapters (adapters) mai le USB i micro USB ile maketi. O lenei masini komepiuta o loʻo i ai se gaioiga micro-USB i le tasi lima, ma le fesoʻotaʻiga USB i le isi. Faʻatasi le faʻaofiina o le faila i le faʻaogaina o le avetaavale moli, ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se masini feaveaʻi.

Metotia 3: Faʻaaogāina o se avetaavale afi i lalo o le OTG

Afai e te faʻamoemoe e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le kiliva, o le mea sili ona faigofie o le faʻatau mai lea o le USB OTG flash drive. O lenei aufaasālalau e lua vaʻaia i le taimi lava e tasi: USB ma micro USB. E faigofie ma aoga.

I aso nei, o USB OTG flash drive e mafai ona maua toetoe lava o soo se mea e faʻatau atu ai masini masani. I le taimi lava lena, i se tau latou te le taugata tele atu taugata.

Metotia 4: masini komepiuta USB

O loʻo i ai ni faʻapitoa faʻapitoa mo iPhones. Transcend ua atiae le JetDrive Go 300 aveese mailei. I le tasi itu, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga o le uila, ma le isi, o le USB masani. O le mea moni, ua na o le pau lenei o le auala galue e faʻafesoʻotaʻi ai masini faʻavave i masini smartphones i luga o iOS.

O le a le mea e fai pe afai e le iloa e le telefoni le kiliva USB flash

  1. Muamua, o le mafuaaga e ono i ai i le ituaiga o faila faila o le taavale, aua e galulue faapitoa telefoni i le FAT32. Fofo: faatulaga le kiliva flash USB ma le suiga o le faila. Faʻafefea ona faia lenei mea, faitau a matou faʻatonuga.

    Lesona: Faʻafefea ona faʻatinoina masini komepiuta i le faʻatulagaina o faʻalauiloa

  2. Lona lua, o loʻo i ai se avanoa e le mafai ai e le masini ona tuʻuina atu le mana talafeagai mo le ave taavale afi. Tali: taumafai e faʻaaoga isi taʻavale.
  3. Tolu, o le masini e le otometi lava ona alu i luga le taavale. Tali: faʻapipiʻi le talosaga a le StickMount. Ona tupu lea o mea nei:
    • pe a fesoʻotaʻi le uila afi, o le a faʻaalia se savali e te faʻamalosi ai e amata StickMount;
    • tusi e amata otometi ma kiliki "Lelei";
    • ia kiliki nei "Mauga".


    Afai e uma mea uma, e mafai ona maua mea o loʻo i luga o le uila i le auala.

    / sdcard / usbStorage / sda1

Au "Faʻamalo" faʻaaogaina ma le saogalemu le ave faʻasalalauga. Manatua o le StickMount e manaʻomia ai le aʻa. E mafai ona e mauaina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le programo Kingo Root.

O le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se masini komepiuta USB i se telefoni e faʻalagolago i le mea mulimuli. E manaʻomia le tuʻuina atu e le masini le tekonolosi OTG, ona mafai lea ona e faʻaogaina se uaea faʻapitoa, fetuutuunai, poʻo le faʻafesoʻotaʻiina o se komepiuta USB i le micro USB.

Tagai foi: Fofoina o le faafitauli i le natia o faila ma faila i luga o se ave taavale eletise