Ata 1.58

O le fatuina o se taimi faigaluega mo se taimi patino, o se galuega umi ma faigata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatulagaina aso uma, e aofia ai tagata faigaluega uma poʻo le amanaʻiaina o nisi tulaga. Ae e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame Graphic, lea o le a fesoasoani e fatuina se faasologa o le faasologa o taimi o vasega, tufatufaina uma faʻamatalaga faʻamaonia i le sili ona lelei. E talafeagai lelei mo le faia o se masani mo se taimi umi. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Polokalame Muamua Fou

O mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o le ulufale lea i igoa, faʻailoa le numera o aso i le taamilosaga, filifili itula faigaluega ma faʻaopoopo faʻamatalaga ma faʻamalosi pe a talafeagai ai. Le isi, tuʻuina atu polokalama uma o galuega. O le a faia ai se kalena vaʻaia sauniuni ma faʻamatalaga faʻamatalaga i le lona lua.

Faʻasologa autu

O lenei e mafai ona e agai i le gaioiga e te manaʻomia. O le faamalama autu o loʻo i ai uma ia lisi ma mea e manaʻomia e ono manaomia e te galue ai ma le faʻatulagaga. Ua tuʻuina atu ia oe le kalena ma pepa faaopoopo, ma o le siata galue e filifilia i luga o le lisi i luga o le faamalama.

Polokalame polokalame

Asiasi i le lisi lenei pe a manaʻomia ona sui nisi o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaagaagaina se faʻasologa i luga o palama uma poʻo le setiina o se faʻataitaiga masani. E le tele ni manatu iinei, ma oi latou uma lava e fesoʻotaʻi ma le ata vaaia o le Graphic.

Faʻasani-saʻo i so o se mea i le faamalama autu e mafai ai ona maua nisi mea sili atu. Mai iinei le suiga i tulaga poʻo le filifilia o kalafi. E le gata i lea, matou te fautuaina e faʻalogo i le teuina o le kalena e pei o se ata poʻo le faʻailoga BMP.

Faʻafanua uma o faʻamaumauga

Afai ei ai le tele o poloketi ua uma ona faia, e le faigofie le filifilia mai latou mai le lisi autu. O le mea lea, e mafai ona faia lenei mea i lenei faamalama. O le ituaiga keli e faʻaalia i le agavale, ma lona igoa i le taumatau. Mai lenei lisi, o le kalena faaletausaga o loʻo faia pea e ala i le kilikiina o le ki ua atofaina mo lenei faʻamoemoe.

O se faʻataʻitaʻiga o le kalena mo le tausaga e mafai ona faʻaalia i lalo i le faʻamalama. Ua matua malepelepe lava i aso faigaluega, ma o igoa o pine ma le numera o aso galue i le tausaga e faʻaalia i le itu taumatau.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Le mafai ona fatuina se faasologa taʻitasi taʻamilosaga.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga faʻasalalau;
  • O faʻafouga e le oʻo mai mo se taimi umi.

O le ata o se poloketi e leʻi leva ona leva ona manaʻomia le faʻaleleia ma faʻafouina fou, ae, atonu o le a le toe i ai, talu ai ua faʻamalo le polokalame. Ae ui i lea, o loʻo feagai pea ma lana galuega taua ma e talafeagai mo le faia o taimi faʻatulagaina mo taimi uma.

Download ata mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻatonu polokalame Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Fit Diary mo le Android

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le ata o se polokalama mo le fausiaina o kalena ma taimi o galuega ma le mafai ona faia ni tau mai le 1 aso i le tausaga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e fausia le taimi talafeagai mo soo se taimi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: ANSOFT
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.58