Talosaga tau taʻaloga i luga o Steam


E ui lava e seasea lava, e mafai foi ona tulai mai faafitauli eseese ma gaosi Apple. Aemaise lava, o le a tatou talanoa e uiga i se mea sese o loo aliali mai i luga o le lau o lau masini e avea o se savali "Fesootai i iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga pisa."

I le avea ai o se tulafono, o le "Fesoʻotaʻi atu i iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻamalosi" e tupu ai le mea sese i luga o le lautele o tagata faʻaogaina Apple masini ona o faafitauli i le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga ma lau faʻamatalaga ID Apple. I le tele o mataupu e le masani ai, o le mafuaaga o le faafitauli o se faafitauli i le firmware.

Auala e foia ai le "Fesootai i iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻailoga" sese

Metotia 1: Toe saini i lau faʻamatalaga ID Apple

1. Tatala le talosaga i lau masini "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega "iTunes Store and Store Store".

2. Kiliki i lau imeli mai le Apple ID.

3. Filifili se mea "Logo".

4. O lea e tatau ona toe toe faʻafou le masini. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga le komipa o le mana faaletino seia faitau le lau "Tape". E tatau ona e faʻaaluina mai le agavale i le taumatau.

5. Totogi le masini i le masani masani ma toe foʻi i le lisi o le lisi. "Faʻatonu" - "iTunes Store and Store Store". Kiliki le ki "Faʻatasi".

6. Ulufale mai au faʻamatalaga ID Apple - tuatusi imeli ma le upega tafailautusi.

I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona faia nei gaioiga i le tele o tulaga, ua faʻaumatia le mea sese.

Metotia 2: toe faʻatoʻa atoa

Afai o le metotia muamua e leʻi aumaia ai soʻo se iuga, e tatau ona e taumafai e toe faʻamautu atoa i lau masini Apple.

Ina ia faia lenei mea, faʻaaogaina le talosaga "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega "Manatu taua".

I le pito maualalo, kiliki. "Toe faʻafou".

Filifili se filifiliga "Toe faʻafou tulaga uma"ona faʻamaonia lea o le faʻamoemoe e faʻaauau pea i le taotoga.

Metotia 3: Toe Fuataina o Polokalama

I le avea ai o se tulafono, afai o metotia muamua muamua e lua e le mafai ona fesoasoani ia te oe e foia le "Fesootai i iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga o le faʻamalosi", ona tatau lea ona e taumafai e faʻafou le iOS (pe afai e te lei faia muamua muamua).

Ia mautinoa e lava le mana o lau masini poʻo le gadget e fesoʻotaʻi i se tau, ona faʻaaoga lea o le app. "Faʻatonu" ma alu i vaega "Manatu taua".

I le pito i luga, tatala le mea "Toe Fuataina o le Taumafaiga.

I le faamalama e tatala, o le a amata le siakiina mo faʻaleleiga. Afai latou te iloa, o le a uunaia oe e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama.

Metotia 4: toe faʻafoʻi le gaioiga e ala i iTunes

I lenei tulaga, matou te fautuaina oe toe faʻaofi le firmware i luga o lau masini, o lona uiga. faatino le toe faaleleia. E faʻafefea ona faʻaalia le toe faʻaleleia o taualumaga o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi

Faitau foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le iPhone, iPad poʻo le iPod i iTunes

I le avea ai o se tulafono, o auala autu nei e foia ai le "Fesootai i iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻailoga" sese. Afai ei ai a oe lava metotia aoga e foia ai le faafitauli, taʻu mai ia i matou i latou i faʻamatalaga.