Faʻafefea ona suia le gagana i le iTunes

Afai e te manaʻo e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le atinaʻeina o meaafale - faʻalogo i le polokalame faʻapolofesa mo le faʻatinoina o ata 3D - Basis-Furniture maker. O lenei polokalame e faʻatagaina ai oe e fetuunai le faagasologa o meaafale mea gaosi mai le vevesi: mai le tusi i le afifiina o le oloa. Ua mamanuina mo pisinisi tetele ma mea tau pisinisi.

O le mea moni, o le Fale Designer Basis o se faʻalapotopotoga e aofia ai le tele o modula. O mamanu taʻitasi ua mamanuina e faʻatinoina ai se ituaiga o galuega, e 5 i latou: o le aʻoaʻoga autu o le Faʻatulagaina o Fale, Faʻavaeina, Basis-Estima, Basis-Packaging, Basis-Cabinet. I lalo tatou te tilotilo i nei elemene i nisi auiliiliga.

Lesona: Faʻapefea ona mamanuina meaafale e faʻaaoga ai Basis Meafale

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalama mo le fausiaina o mamanu

Basis Cabinet

Le galulue ma le polokalama e tatau ona e amata i le Basis-Cabinet. O iinei e te fausiaina ai meaafale kapeta: kapeta, fata, ofu, laulau, ma isi. O le faʻatulagaga o mea faʻapipiʻi, viliina o pito o paneta. O le laʻasaga fesoasoani e vave ma lelei le mamanuina o le oloa - e oʻo atu i le 10 minute e fatu ai se faʻataʻitaʻiga.

Basis Faufale

A maeʻa ona galue i le Kapeneta, o le a faʻapipiʻi atu le poloketi i Basis Furniturer, o le autu autu o le polokalama. O iinei e mafai ona e faia ata ma ata o se oloa i le lumanaʻi, o se mapi tipi. O lenei module e te galue atoatoa ai i le mea faitino, fatuina le mamanu ma faʻaleleia auiliiliga. O le galue iinei e faigofie nai lo le Google SketchUp. O le Faʻatauina o Meafale ei ai se faletusi tele o mea. E mafai ona toe faʻatumuina faletusi ia latou lava oloa pe download potu faitautusi o isi tagata faʻaoga.
I le tulaga lava e tasi e mafai ona e galue ai faʻatasi ma se faʻamatalaga kalafa lea e fatuina ai ni faʻatusa se tolu o le oloa e tusa ai ma au ata tusi. I lenei mamanu faataitai ua maeʻa ma amata le faagasologa o gaosiga.

Faavae-Tatala

Matou te auina atu le poloketi i le Basis-Cutting. Ua mamanuina lenei atinaʻe e faʻamalieina ai le gaosiga. E fesoasoani i le faʻatulagaina o le tele o mea manaʻomia ma faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaoga mea tau tamaoaiga. O iinei e faia ai kata e fai ma mafaufau i le tekonolosi o foliga o gaosiga. Pe a fuafuaina le tipi, o le tele o faailoga e aofia ai: o le ituaiga o meafaitino o vaega taitasi, o le itu o le filo, o mai i le pito, o le i ai o le faʻaogaina lelei, ma isi. E mafai ona faʻataʻitaʻia uma ia laasaga.

Basis Estimate

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le poloketi i Tala faʻatatau, e mafai ona e maua se lipoti i tau uma ile iunite o gaosiga. O lea e mafai ai ona e faia se auiliiliga o galuega, tupe, tau o mea ma isi tupe faʻaalu. Faatasi ai ma lenei mamanu e mafai ona e faʻatatauina le tau o le oloa, tupe mama, lafoga ma sili atu. O taunuʻuga uma e mafai ona faʻamaonia faʻatasi. O le faʻatulagaina o le Tala o le Basis e mafai ona fuafua ai le totogi o tagata faigaluega poʻo le fautuaina o gaoioiga e faʻamoemoe e faʻaititia ai le tau o le gaosia o meafale. O lipoti i totonu o loʻo aofia ai le tele o faʻamatalaga nai lo le PRO100.

Faʻalogo!
Mo le faʻavaeina o le Tala faʻatatau o le Tala faʻatatau o le Tupe, e tatau ona e faʻatumu i uluai faatulagaga, e taʻu ai tau, numera o tagata faigaluega, meafaigaluega, ma isi.

Basis Packing

Mulimuli ane, o le mea mulimuli o le gaosiga o meafale o le afifiina. O le Basis-Packaging module e faʻatagaina oe e fatuina polokalama faʻapipiʻi e itiiti mea tau tau. O loʻo faʻamatalaina foi i le polokalame le ala e tatau ai ona gagau vaega o le oloa ina ia latou faʻaitiitia ai avanoa. O faʻamau ma meafale e tuʻuina i totonu o pusa eseese. E mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻamaonia le tele o le afifiina, pe a talafeagai ai.

Mama

1. O le mafai ona fatuina au oe faletusi;
2. Lelei faʻataʻitaʻi ata faʻataʻitaʻi;
3. E mafai ona e faʻatagaina so o se meataalo;
4. gagana Rusia.

Faʻafitauli

1. Faigata i le aʻoaʻoina;
2. Tau maualuga o le polokalama.

O le Design Designer o se faʻaaogaina faʻaonaponei faʻaonaponei mo le mamanu o meafale 3D. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻamautu atoatoa le faagasologa o le gaosiga o meaafale: mai le tusi i le afifiina o le oloa maeʻa. E le o maua saoloto le polokalama, ae o se tapulaa faatapulaa o le demo o loo maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O le Designer Furniture o se polokalama faʻapolofesa faʻapolofesa faʻapolofesa ma se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei.

Faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga Basis-Furniture maker

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

E faʻapefea ona fatuina se mamanu meafale i le Basis Furniture maker? Basis Cabinet K3-Meafale Fale o le BCAD

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Designer Designer Basis o se faʻalauteleina lea o le faʻatulagaga e tolu-faʻalelei o meaafale, faafetai i le auala e mafai ai ona faʻaleleia atoatoa le faagasologa o gaosiga.
Faigaluega: Windows 7, 2000, ME, NT, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Basis Center
Tau: $ 900
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.0.0.0