Faʻamatalaga o le vitio VOB

O se fesoʻotaʻiga i luga o le lalolagi e le naʻo se aoina o le tele o komepiuta. O le Initaneti, sili atu i mea uma, e faʻavae i luga o fegalegaleaiga a tagata. Ma i nisi tulaga, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona iloa le tuatusi IP o se isi PC. O lenei tusiga o le a tilotilo i le tele o auala e maua ai se tuatusi fesoʻotaiga a se tasi tagata.

Fuafuaina o le IP o se isi komepiuta

E tele auala eseese mo le sailia o le IP a se tasi tagata. E mafai ona e filifilia na o nisi oi latou. O auala masani e aofia ai le sailia o le IP e faaaoga ai igoa DNS. O le isi vaega e aofia ai le auala e maua mai ai se tuatusi fesoʻotaiga i totonu ole URL ole suʻega. O nei faʻatonuga e lua o le a avea ma autu o le iloiloga ia tatou tusiga.

Metotia 1: Address DNS

Afai e te iloa le igoa ole igoa o le komepiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, "vk.com" poʻo "microsoft.com"), e faigofie ona faʻatatau lona tuatusi IP. Ae maise lava mo nei faamoemoega, o loʻo i ai punaoa i luga o le Initaneti e maua ai faʻamatalaga. Tatou faamasani ma nisi oi latou.

2ip

O se tasi o nofoaga lauiloa ma sili ona matutua. E tele galuega aoga, e aofia ai le faʻatulagaina o le IP i se tuatusi faʻapusa.

Alu i le 'upega tafaʻilagi 2ip

  1. Alu i le sootaga i luga i le itulau o le tautua.
  2. Filifili "IP Initaneti punaoa".
  3. Ulufale le igoa o le komipiuta manaʻomia i le pepa.
  4. Toto "Siaki".
  5. O le auaunaga i le initaneti o le a faʻaalia le tuatusi IP a le komepiuta i lona faʻamatalaga faʻatusa. E mafai foi ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le i ai o se igoa patino IP.

Calc calculator

O le isi auaunaga i le initaneti lea e mafai ai ona e mauaina le IP i luga o le igoa ole igoa ole saite. O le punaoa e faigofie ona faʻaoga ma o loʻo iai se atinaʻe vavalalata.

Alu i le komepiuta o le calc calculator

  1. Faʻaaoga le sootaga i luga, alu i le itulau autu o le tautua.
  2. Filifili "Maua le Lisi o le IP".
  3. I totonu o le fanua "Nofoaga" ulufale i le igoa o le igoa ma kiliki "Faʻamau le IP".
  4. O le taunuuga e vave ona faʻaalia i le laina o loʻo i lalo.

Metotia 2: Faʻasalalau URL

E mafai ona e mauaina le tuatusi IP o se isi komepiuta e ala i le fatuina o fesoʻotaʻiga siaki faapitoa. I le kilikiina i lenei URL, o le tagata faʻaaoga e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i lona tuatusi tuatusi. I lenei tulaga, o le tagata lava ia, o se tulafono, e tumau i le pouliuli. I luga o le Initaneti o loʻo i ai nofoaga e mafai ai e oe ona fatuina nei mailei mailei. Mafaufau i 2 ituaiga auaunaga.

Vaavave-tester

Ragana gagana Rusia Speedterster e tele galuega eseese e fesootaʻi ma le faʻamatalaga o laina fesoʻotaiga o komepiuta. Matou te fiafia foi i se tasi o avanoa fiafia - o le uiga o le IP a le isi tagata.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Speedtester.

  1. Kiliki i luga le sootaga oi luga.
  2. Muamua o matou resitalaina i luga o le auaunaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faamauina" i le itu taumatau o le itulau o le tautua.
  3. Matou o mai ma se igoa tauvalaau, faʻaulufalega, ulufale lau tuatusi imeli ma le code code.
  4. Toto Resitara nei.
  5. .

  6. Afai e lelei mea uma, o le a faʻaalia e le 'auʻaunaga se feʻau e uiga i le faʻamanuiaga manuia.
  7. Le isi, kiliki le faʻamatalaga "Aoao le Alien IP" agavale i luga o le 'olo o le taʻavale.
  8. O le itulau o le tautua o le a aliali mai, le mea e te manaʻomia e teu ai faʻamaumauga e fatuina ai se fesoʻotaʻiga.
  9. I totonu o le fanua "O ai tatou te iloa" matou te ulufale i le igoa ole igoa na fai mo le tasi o lana tuatusi IP matou te manaʻomia. E mafai ona matua faʻamaonia ma e manaʻomia naʻo le lipotia o suiga.
  10. I laina "Ulufale i le url together ..." faʻaalia le 'upega tafaʻilagi e vaʻaia e tagata e ala i le kilikiina o le sootaga
  11. Manatua: O le tautua e le aoga ma tuatusi uma. O loʻo i ai se lisi o nofoaga faasaina mo le faʻaaogaina i le SpeedTester.

  12. O le laina mulimuli o lenei fomu e le mafai ona faatumuina ma tuua e pei o.
  13. Toto "Fausiaina le Sooga".
  14. O isi auaunaga o le a faʻaalia ai se faamalama ma fesoʻotaʻiga vavalalata (1). I luga o le a e vaʻai i se fesoʻotaʻiga e alu ai i lau oe lava tala, o fea e te vaʻaia mulimuli ai le "puʻe" (2).
  15. O le mea moni, o sea ituaiga URL e sili atu ona puipuia ma faʻapuʻupuʻu. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Google URL Shortener" i laina "Afai e te manaʻo e faʻapuupuu pe ufiufi le sootaga ..." i le pito i lalo o le itulau.
  16. Ua siitia atu i matou i le tautua "Google URL Shortener".
  17. O iinei tatou te vaʻai ai i la tatou sootaga.
  18. Afai e te faʻaaogaina le pusi o le kusi i luga tonu o lenei URL (e aunoa ma le kiliki), o le a faʻaalia le faʻamalo "Kopi puupuu URL". E ala i le kiliki i luga o lenei atigilima, e mafai ona e kopiina le sootaga i luga o le laupapa.

Manatua: I le taimi o lenei tusitusiga, o le galuega o le faʻapuʻupuʻu o le URL e ala i le Speedterster e leʻi lelei le galue. O le mea lea, e mafai ona e kopiina le fesoʻotaʻiga umi mai le 'upega tafaʻilagi i le kilipa laupapa, ona faʻapuupuu lea i le Google URL Shortener.

Faitau atili: Faʻapefea ona faapuupuu sootaga ma Google

Mo le masking ma le faʻapuupuuina o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga se auaunaga faapitoa Vkontakte. E tele tagata faʻaaoga e talitonu tuatusi pupuu faatuatuaina, i ai io latou igoa "VK".

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapuupuu VKontakte sootaga

Faʻafefea ona faʻaaoga ia URL o faʻamatalaga? O mea uma lava e faatapulaaina na o ou mafaufauga. O ia mailei e mafai ona aofia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tusiga o le tusi poʻo le savali ile avefeʻau.

Afai e mulimuli se tagata i lenei fesoʻotaʻiga, o le a ia vaʻai i le saite na matou faʻaalia (ua matou filifilia VK).

Ina ia maimoa i tuatusi IP o i latou na matou lafoina atu a matou sootaga, fai mea nei:

  1. I le itu taumatau o le itulau, le auaunaga Speedterster, kiliki "Lisi o au sootaga".
  2. Alu i le vaega o le 'upega tafaʻilagi tatou te vaʻai i kiliki uma i luga oa tatou sootaga-mailei i le tuatusi IP.

Vbooter

Punaoa lata mai e mafai ai e oe ona fatuina sootaga mo le faʻamatalaina o le IP a le isi tagata. Sa matou ufiufi le mataupu faavae o le galulue faatasi ma ia nofoaga i le faataitaiga muamua, o lea o le a matou vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o Vbooter puupuu.

Alu i le site o le Vbooter

  1. Matou te o i le sauniga ma luga o le itulau autu kiliki "Tusi Resitala".
  2. I le fanua "Igoa Igoa" ma "Email" Matou te faʻamaonia le matou tuatusi ma tuatusi falemeli, i le faasologa. I laina "Upu" ulufale i le upu faʻaulu ma fai i ai i le fanua "Faamaonia le upu ".
  3. Siaki le atigi pusa "Tuutuuga".
  4. Kiliki "Fausia Faʻamaumauga".
  5. Faʻapipiʻi i le itulau o le tautua, filifili le lisi i luga o le itu tauagavale "Lotogatusi IP".
  6. Ma le isi, kiliki i luga o le lio faʻamaʻo ma se faʻailoga faaopoopo.
  7. I le kilikii-saʻo i luga o le URL na fatuina, e mafai ona e kopiina i le kilipa laupapa.
  8. Toto "Katia".
  9. E mafai ona e vaʻai i le lisi o tuatusi IP o i latou na pasi i la matou sootaga i le lava faamalama. Ina ia faia lenei mea, aua nei galo e toe faafou le itulau i taimi uma (mo se faataitaiga, e ala i le uu "F5"). O le lisi IP o tagata asiasi o le ai totonu o le koluma muamua lava ("IP na vaʻaiina").

O le tusitusiga na suʻe ai ni auala se lua e maua ai le tuatusi IP o se isi PC. O se tasi oi latou e faʻavae i le sailia o le tuatusi tuatusi e faʻaaoga ai le igoa ole igoa ole server. O le isi o le fatufatuina lea o fesoʻotaʻiga e tatau ona tuʻuina atu i se isi tagata e faʻaaogaina. O le auala muamua o le a aoga pe afai ei ai le igoa DNS i le komepiuta. O le lona lua e talafeagai i le toetoe lava o mataupu uma, ae o lona faʻaaogaina o se faiga faʻavae.