DoPDF 9.2.235


O le tele o inisinia, tagata fai polokalama ma tagata faaaoga na o latou galulue ma polokalama e le o lelei tele le atinaʻeina o galuega lolomi. O se faʻataʻitaʻiga mataʻutia lenei, o le polokalame P-Cad Schematic, ua fuafuaina e atiaʻe faʻataʻitaʻiga faʻavae eletise. E matua faigata lava le lolomiina o pepa mai ai - e le mafai ona fetuunai le fua saʻo, o le ata e lolomi i luga o ni pepa se lua, ma le le talafeagai, ma isi. E naʻo le tasi le ala e mafai ai ona i ai i lenei tulaga - faʻaaoga se polokalama lolomi PDF ma le doPDF polokalama.

O lenei polokalame e matua galue lava. A e manaʻomia le lolomiina o se pepa, e lolomiina e le tagata faʻapipiʻi le ala talafeagai i lana polokalama, ae nai lo le lomitusi masani, e filifilia e ia le lolomi lolomi o le doPDF. E le lolomiina e ia le pepa aloaia, ae fai se PDF faila mai le tusi. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faia se mea i lenei faila, e aofia ai le lolomiina i luga o se lolomi lolomi poʻo le faʻasaʻoina i soo se auala.

Lolomi i le PDF

O le fuafuaga o loʻo i luga o le galuega, naʻo le Adobe PDF o loʻo faʻamatalaina i lenei tusi lesona. Ae o le PDF ei ai se avanoa lelei ma e aofia ai i le mea moni e faʻapea o se mea faʻapitoa mo nei galuega. O le mea lea, e televave ona faʻatino ana galuega, ma o le lelei e sili atu.
Ina ia faia se gaioiga talitutusa, e tatau lava ona e siiina le PDF doF mai le nofoaga aloaia ma faʻapipiʻi. A maeʻa lena, e mafai ona e tatalaina soʻo se pepa e mafai ona lolomiina, ia lolomiina le pere lolomi iina (tele lava Ctrl + P) ma filifili doPDF i le lisi lolomi.

Faamanuiaga

  1. Tasi le tasi galuega ma leai se mea faaopoopo.
  2. Faʻaaoga faigofie - e tatau ona e faʻapipiʻi.
  3. Meafaigaluega saoloto.
  4. Faʻapipiʻi vave ma faʻapipiʻi.
  5. Maua lelei le faila faila.

Faʻafitauli

  1. E leai se gagana Rusia.

O le mea lea, o le PDF o se mea e sili ona lelei ma, sili ona taua, o se meafaigaluega faigofie lava e tasi le galuega - e faia ai se faila PDF mai soʻo se pepa e faʻamoemoe mo le lolomiina. A maeʻa lena, e mafai ona e faia se mea i ai.

Faʻasaʻo le doPDF mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Tusi lolomi Lolomi Ata GreenCloud Printer Polokalame Polokalame

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
doPDF o se faaliliu PDF free file e faʻapipiʻi i totonu o lau 'auʻaunaga o se lomitusi komepiuta ma mafai ai e oe ona liliu toetoe o soʻo se pepa i le PDF.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Softland
Tau: Faʻatau
Toa: 49 MB
Gagana: Igilisi
Version: 9.2.235