Chrome OS i le Windows 8 ma le 8.1 ma isi faʻafouga o le Chrome 32 browser

I le lua aso talu ai, na faʻasaʻolotoina ai Google Chrome browser update, o lea ua taua le 32nd version. I le lomiga fou o nisi o suiga fou o loʻo faʻaaogaina i le taimi e tasi, ma o se tasi o mea e sili ona lauiloa o le fou lea o Windows 8.

I le avea ai o se tulafono, afai e te leʻi faʻamaonia auaunaga a le Windows ma e leʻi aveesea polokalame mai le amataga, e toe faʻafouina aunoa le Chrome. Ae, i le mea tonu lava, ina ia maua le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o le masini pe a tatau ai, kiliki le ki i le pito i luga ma filifili "E uiga ile Google Chrome browser".

Laasaga Fou Windows 8 i le Chrome 32 - kopi o le Chrome OS

Afai ei ai se tasi o lomiga lata mai o Windows (8 poʻo 8.1) faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, ma o loʻo e faʻaaogaina se masini Chrome, e mafai ona e faʻalauiloaina i le Windows 8. mode.

O le mea e te vaʻaia i le faʻaaogaina o le fou fou o le masini e toetoe lava a toe faʻafeiloaʻi atoa le faʻatulagaina o OS OS - tele-window, faʻalauiloaina ma faʻapipiʻi masini Chrome ma le faletusi, lea ua taʻua iinei o le "Shelf".

O lea la, afai o loʻo e mafaufau pe faʻatau se Chromebook pe leai, e mafai ona e maua se manatu i le auala e galue ai e ala i le galue i lenei faiga. Chrome OS o le mea tonu lea e te vaʻaia i luga o le lau, vagana ai nisi faʻamatalaga.

New tabs i le masini

Ou te mautinoa o soʻo se tagata Chrome, ma isi tagata suʻeina, ua oʻo mai i le mea moni e faapea, pe a suʻesuʻeina le Initaneti, e maua mai se leo mai nisi o tafaʻupu, ae e le mafai ona e iloa po o le fea. I le Chrome 32, faʻatasi ai ma soʻo se gaoioiga faʻavaomalo tuʻufaʻatasia, o lona punavai ua faigofie ona faailoaina e le ata; e foliga mai e mafai ona vaaia i le ata i lalo.

Atonu o se tasi mai le au faitau, o faamatalaga e uiga i nei foliga fou o le a aoga. Isi mea fou - Google Chrome faʻamatalaga faʻamatalaga - mataʻituina mamao o le faʻaaogaina o tagata faigaluega ma le tuʻuina atu o tapulaa i asiasiga i nofoaga. Ou te lei mafaufauina.