HTML tusitusi tusi

E le o se mea faalilolilo i soo se tasi pe afai e faʻateʻaina ituaiga masini e tele i le Android, o le au gaosi oloa i le tele o tulaga e le paʻu pe poloka i totonu o le polokalama polokalama oa latou filifiliga filifiliga uma e mafai ona iloa e le tagata faʻatau le oloa. O se numera tele o tagata faʻaoga e le mananao e faʻaogaina se isi lava auala ma liliu atu i fesuiaiga o tikeri e faʻatautaia ai le Android OS.

O tagata uma na taumafai e sui se vaega itiiti o le masini komepiuta Android i se faiga e leʻi faʻamatalaina e le kamupanī e uiga i le toe faʻaleleia o aganuʻu - se siosiomaga faʻafouina toe faaleleia ma le tele o galuega. O se tulaga taatele i nei fofo o le TeamWin Recovery (TWRP).

Faatasi ai ma le fesoasoani o se suiga toe faaleleia ua faia e le TeamWin team, o se tagata faaaoga toetoe o soo se masini Android e mafai ona faʻapipiʻi masani ma, i nisi tulaga, firmware aloaia, faʻapea ai ma le tele o mea faʻaopoopo ma faʻaopoopoga. Faatasi ai ma isi mea, o se galuega taua o le TWRP o le fatuina lea o se faʻamaumauga o le polokalama atoa o se vaega atoa poʻo se vaega o le mafaufau o le masini, e aofia ai vaega e le mafai ona maua mo le faitau ma isi meafaigaluega.

Faʻamatalaga ma Pulega

O le TWRP o se tasi lea o le uluai toe faʻaleleia lea e mafai ai ona pulea le faʻaaogaina o le paʻi paʻi o le masini. O lona uiga, o togafitiga uma e faia i le auala masani mo tagata faʻaogaina masini atamai ma papafa - e ala i le paʻi o le lau ma le swipe. E oʻo lava i le loka vevela o loʻo avanoa, faʻatagaina oe e aloese mai faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi o le uumi auala poʻo le faʻalavelaveina o le tagata mai le gaioiga. I le tulaga lautele, ua atiaʻe e le au atinaʻe se ata faʻaonaponei, matagofie ma manino, faʻaaogaina lea e leai se lagona o le "mea lilo" o taualumaga.

O ki taitasi o se mea autu, e ala i le kiliki i luga lea e tatalaina ai se lisi o foliga. Faʻaauau le lagolago mo le tele o gagana, e aofia ai le Rusia. I le pito i luga o le lau, e taulai atu i le maua o faamatalaga e uiga i le vevela o le masini o le masini ma le maualuga o le tauina o le maa - mea taua e tatau ona mataituina i le taimi o le firmware process ma le faailoaina o faafitauli tau masini.

I le pito i lalo o fesoʻotaʻiga masani ia i le faʻaaogaina o tagata Amerika - "Toe foi", "Aiga", "Menu". Latou te faia galuega tutusa e pei ona i ai i soo se ituaiga o le Android. O le mea lea e ala i le kilikiina o se ki "Menu", e le o le lisi o galuega e avanoa ai poʻo le numera telefoni e taʻua, ae o le faʻamatalaga mai le faila log, i.e. se lisi o feuiaiga uma na faia i le taimi o le TWRP o loʻo iai ma o latou taunuuga.

Faʻatuina o le firmware, faʻaopoopo ma faʻaopoopoga

O se tasi o faamoemoega autu o le siosiomaga o le toe faaleleia o le firmware, o lona uiga, o le tusiaina o nisi vaega o le komipiuta po o le polokalama atoa i vaega talafeagai o le mafaufau o le masini. O lenei ata e tuʻuina atu pe a uma ona kiliki le ki. "Faʻatulagaga". O ituaiga faila masani e lagolagoina e le firmware e lagolagoina. * .zip (le faʻaaogaina) * .img-maima (avanoa pe a uma ona kiliki le ki "Faʻapipiʻiina o le Img").

Vaega faʻamalosiga

Aʻo leʻi faʻamalamalamaina, i le tulaga e iai ni faʻafitauli faʻaletonu i le faʻaogaina o le masini, faʻapea foi i isi tulaga, e tatau ona faʻamamā vaega taʻitasi o le mafaufau o le masini. Pushing a button "Faamama" Faʻaalia le avanoa e faʻaumatia ai faʻamaumauga mai vaega taua uma i le taimi e tasi - Data, Cache, ma Dalvik Cache; faʻamaonia le saʻo. E le gata i lea, e maua se ki. "Faamamaina Filifilia"E ala i le kiliki i luga e mafai ai ona e filifilia po o le a fea o vaega o le a / / a faʻamaonia (s). E i ai foi se isi vala mo le faatulagaina o se tasi o vaega e sili ona taua mo le tagata e faaaogaina - "Faʻamaumauga".

Lagolago

O se tasi o itu sili ona ofoofogia ma taua o le TWRP o le fatuina lea o se kopi kopi o le masini, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o vaega o vaega mai le faʻamaumauga na faia muamua. A e kilikiina se ki "Lagolago" O se lisi o vaega mo le kopiina o le a amataina, ma o le ki mo le filifilia o le aufaasālalau mo le faasaoina e avanoa - e mafai ona faia uma nei i totonu o le mafaufau o le masini, ma luga o le microSD card, ma i luga foi o se masini komepiuta USB e fesootai i le OTG.

I le faaopoopo atu i le tele o ituaiga o filifiliga mo le filifilia o vaega taʻitasi o le polokalama mo le faʻamaumauga, o avanoa faaopoopo e avanoa ma le mafai ona faʻaigoa le faila faila i se upega tafaila - tab "Filifiliga" ma "Faʻasalaga".

Faʻaolaina

O le lisi o aitema pe a toe faʻafoʻi mai se kopi kopi e mafai e le tagata faʻaoga ona suia, e le lautele e pei o le taimi e fatuina ai se faʻamaumauga, ae o le lisi o foliga na faʻaalia pe a patipati se ki "Toe Maua", lava i tulaga uma. E pei o le fatuina o se faʻamaumauga, e mafai ona e filifilia pe o fea o le aufaʻasalalau o le a toe faʻaleleia, faʻapea foi ma le faʻamalamalamaina o vaega patino mo le tusitusi. I le faaopoopo atu, ia aloese mai mea sese i le taimi o le toe faʻaleleia i le i ai o le tele o faʻasoasoaga eseese mai masini eseese poʻo le siakiina o latou amio saʻo, e mafai ona e faia se aofai tupe.

Luga

A e kilikiina se ki "Faaputuga" tatala se lisi o vaega o avanoa mo le taotoga o le igoa e tasi. Lenei e mafai ona e tape pe faʻafesoʻotaʻi le faila o le faila e ala i le USB - button "Mnable MTP mode" - O se galuega e le masani ona aoga e laveai ai le tele o taimi, aua ina ia mafai ona kopiina faila talafeagai mai le PC, e le manaʻomia ona toe amata i le Android mai le toe faʻaleleia, pe aveese le microSD mai le masini.

Isi faʻaopoopoga

Pātene "Avanoa" maua ai avanoa i foliga sili atu o TeamWin Toe Faʻaleleia, faʻaaogaina i le tele o tulaga e tagata lautele. O le lisi o galuega tauave e lautele. Mai le kopiina o faila ogalaau i se kata (1),

aʻo leʻi faʻaaogaina se pule o faila faifeau saʻo i le toe faʻaleleia (2), mauaina o aia aʻa (3), valaʻau le faʻailoga e ulufale ai poloaiga (4) ma le siiina o le firmware mai se PC e ala i le ADB.

I se tulaga lautele, o na ituaiga o foliga e mafai ona na o le faamemelo o se tagata poto faapitoa i le firmware ma le toe faʻaleleia o masini Android. O le meafaigaluega faʻamalosi atoa lava e mafai ona faʻatagaina oe e faia mea uma i lau masini.

TWRP Tautuʻuga

Toto "Faʻatonu" ave se mea sili atu ona matagofie nai lo se galuega e tasi. I le taimi lava e tasi, o le atugaluga o tagata atiae o TeamWin e uiga i le maualuga o le faʻaaogaina o tagata faʻaaogaina e matua mataʻina. E mafai ona e faʻavasegaina toetoe lava o mea uma e mafai ona e mafaufau i ai i se mea faigaluega - taimi taimi, loka mata ma le susulu malamalama, malosi le viia pe a fai ni taga faavae i le toe faʻaleleia, gagana faʻasaga.

Toe toe fai

Pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma se masini Android i le TeamWin Recovery, e le manaʻomia e le tagata faʻaoga le faʻaogaina o le faʻaoga faʻapitoa o le masini. E oʻo lava i le toe faʻafouina i ni auala eseese e manaʻomia mo le suʻeina o galuega tauave o nisi o galuega poʻo isi gaioiga e faʻatinoina e ala i se lisi faʻapitoa e maua pe a uma ona kiliki le ki. Toe toe fai. E tolu auala sili e toe faʻaleleia ai, faʻapea foʻi ma le masini masani.

Mama

  • Faʻafouina o le siosiomaga faʻafouina o Android - toetoe lava o mea uma atonu e manaʻomia pe a faʻaogaina lenei mea faigaluega;
  • O loʻo galue i se lisi tele o mea tau komepiuta, o le siʻomaga e toetoe lava a tutoatasi mai le faʻatautaia o masini o le masini;
  • Puipuiga o loʻo puipuia mai le faʻaaogaina o faila le saʻo - siaki le aofaiga o tupe i luma o manipulations autu;
  • Lelei sili, mafaufau, faauo ma aganuu.

Faʻafitauli

  • O tagata e leai ni faʻamatalaga e ono faigata ona faʻapipiʻi;
  • O le faʻaleleia o aganuʻu e faʻaalia ai le leiloa o le gaosiga o le gaosiga mo le masini;
  • O amioga lē saʻo i le toe faʻaleleia o le siosiomaga e mafai ona taʻitaʻia ai faafitauli tau komepiuta ma matai ma le masini ma lona toilalo.

O le TWRP Toe Faʻafouina o se sailiga moni mo tagata faʻapitoa oeo loʻo sailia se auala e maua ai le puleaina atoatoa o masini ma masini komepiuta o latou masini Android. O se lisi tele o foliga vaaia, faapea foi ma le avanoa o le aiga, o se lisi lautele o mea e lagolagoina e mafai ai lenei suiga o le toe faaleleia o le siosiomaga e fai mai o se tasi o tali sili ona lauiloa i le galuega o le galue ma le firmware.

Talia le TeamWin Recovery (TWRP) mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market

Faʻafefea ona faʻaleleia le TWRP Toe Faʻaleleia Faʻafouina CWM JetFlash Recovery Tool Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le TWRP Toe Faʻafouina o le lauiloa sili lea ona faʻaleleia le siosiomaga mo le Android. Faʻaolaina ua mamanuina e faʻapipiʻi le firmware, fatuina saula ma toe faʻaleleia, maua aʻa-aia tatau ma le tele o isi galuega.
Faʻamaumauga: Android
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TeamWin
Tau: Faʻatau
Toa: 30 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0.2