Avetaavalevale mo le Samsung ML-1615

E manaʻomia e komepiuta masini komepiuta. E tatau mo lana galuega atoa. I lenei tusiga o le ae iloa ai le filifiliga mo le faʻapipiʻi o avetaavale mo le Samsung ML-1615.

Faʻapipiina le avetaavale mo le Samsung ML-1615

O loʻo i ai le tele o filifiliga e faʻamaonia ai le faʻatulagaina o le polokalama. O la matou galuega o le malamalama lelei ia i latou taʻitasi.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le 'upega tafaʻilagi a le kamupani i luga ole laiga e mafai ona e maua ai avetaavale mo soʻo se oloa gaosi.

  1. Alu i le 'upega o Samsung.
  2. E i ai se vaega i le ulutala "Lagolago". Fai se kiliki se tasi.
  3. A maeʻa le fesuiaiga, ua ofoina mai i matou e faʻaaoga se manoa faapitoa e suʻe ai masini manaʻomia. Tatou ulufale atu iina "ML-1615" ma kiliki i luga o le tioata tioata tioata.
  4. I le isi itu, ua tatalaina le sailiga o fesili ma e tatau ona tatou taʻalo i totonu o le itulau i sina mea e maua ai le vaega. "Manatu". I totonu, kiliki "Vaʻai faʻamatalaga".
  5. Ae tatou te leʻi tatalaina le itulau patino o le masini. O iinei e tatau ona tatou sailia "Manatu" ma kiliki "Vaʻai atili". O lenei metotia o le a tatalaina ai le lisi o avetaavale. Faʻalogo i le lata mai o latou i le kiliki i luga "Download".
  6. A maeʻa le download, tatala le faila i le extension extension .exe.
  7. Muamua lava, o le aoga e ofoina mai ia i tatou e faʻamaonia le ala mo faila faila. Matou te faʻamaonia ma kiliki "Lisi".
  8. Seiloga e tatala le Wizard Faʻatonu, ma matou vaʻaia le faamalama faʻafeiloaʻi. Toto "Lisi".
  9. Le isi e ofoina atu e faʻafesoʻotaʻi le lolomi i le komepiuta. E mafai ona e faia lenei mea mulimuli ane, ae e mafai ona e faʻaogaina manipasi i le taimi nei lava. O lenei mea e le afaina ai le taua o le faʻatulagaga. A maeʻa, kiliki "Lisi".
  10. Faʻatulagaina le avetaavale amata. E mafai ona tatou faʻatali mo lana maeʻa.
  11. A uma mea uma, e tatau lava ona e kiliki i le ki. "Fai". A maeʻa lena mea, e tatau ona toe toe amata le komepiuta.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai le auiliiliga o auala.

Metotia 2: Polokalame Tolu

Ina ia faʻapipiʻi lelei se avetaʻavale, e le o se mea talafeagai le asiasi atu i le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga, o nisi taimi e lava le faʻapipiʻiina o se tasi talosaga e foia faafitauli i le avetaavale. Afai e te le masani i na mea, matou te fautuaina le faitauina o la matou tusiga, lea e tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga o sui sili ona lelei o lenei polokalame.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

O se tasi o sui sili ona lelei o le avetaavale avetaavale. O se polokalame lenei ei ai se faʻamatalaga manino, o se upega tafaʻilagi i luga o le initoneti o avetaavale ma le masini atoa. E na o le manaʻomia lava e faʻamaonia le masini talafeagai, ma o le a faʻaaogaina lava e le talosaga.

  1. A maeʻa le downloadina o le polokalama, tatala se faamalama fiafia e tatau ona tatou kiliki i le ki. "Talia ma faʻapipiʻi".
  2. O le a sosoo ai le amataina o le faiga o le polokalama. E mafai ona tatou faʻatali, aua e le mafai ona misia.
  3. A maeʻa le sailiga o avetaavale, o le a ma vaʻai i suʻega.
  4. Talu ai tatou te fiafia i se masini faapitoa, matou te ulufale i le igoa o lona ata i se laina faapitoa, lea o loʻo i le pito i luga taumatau, ma kiliki le ata i se tioata tetele.
  5. Ua maua e le polokalame le avetaʻavale misi ma na o le kiliki lava e mafai ona matou kiliki "Faʻamau".

O isi mea uma na faia e le talosaga. A uma le maeʻa o le galuega, e tatau ona toe amata le komipiuta.

Metotia 3: ID ID

O le ID tulaga ese faʻapitoa o se fesoasoani tele i le sailia o se avetaavale. E te le manaʻomia le downloadina o polokalama ma mea aoga, naʻo oe e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. Mo le masini e fesiligia, o le ID e pei o lenei:

USBPRINT SamsungML-2000DE6

Afai e le masani oe i lenei metotia, ona mafai lea ona e faitau i taimi uma se tusiga i la matou upega tafaʻilagi, lea e faʻamatalaina ai mea uma.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le avetaavale, e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama a isi vaega, faatoa manaʻomia lou faʻaaogaina o meafaigaluega a le Windows. Sei o tatou taulimaina lelei.

  1. E amata, alu i "Lisi Pulea". O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e ala i le lisi. "Amata".
  2. A maeʻa lena o loʻo matou sailia se vaega. "Lomitusi ma masini". Tatou te oi totonu.
  3. I le pito i luga o le faamalama e tatala ai o se faamau. "Faʻatuina le Lomitusi".
  4. Filifili se auala fesoʻotai. Afai e faaaoga le USB mo lenei, e tatau ona kiliki "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  5. Ona sosoo ai lea ma le tuuina mai o se filifiliga o le taulaga. E sili le tuʻuina o le mea e faʻatulaga e ala i le le mafai.
  6. I le faaiuga, e tatau ona e filifilia le lomitusi lava ia. O le mea lea, i le itu tauagavale matou te filifilia "Samsung"ma luga o le itu taumatau "Samsung ML 1610-series". A uma lena kiliki "Lisi".

A maea le faʻapipiʻiina, e tatau ona toe amata le komipiuta.

O lea matou te faʻaaogaina auala e 4 e faʻatino lelei ai le avetaʻavale mo le lomitusi Samsung ML-1615.