Faʻafefea ona filifili failauga mo lau komepiuta

E leai se mea faigata i le filifilia o failauga mo se komepiuta, e tatau ona e gauai atu i na o ni nai tafaoga ina ia maua ai se masini lelei. O mea uma lava e faalagolago i na o mea e fiafia i ai o se tagata faapitoa. O le mea e laki ai, o le taimi nei i luga o le maketi e sili atu ma le afe ituaiga eseese mai tagata taʻutaʻua ma e le o le tele o tagata gaosi oloa, o lea ei ai se mea e filifili mai ai.

Filifilia o failauga mo le komepiuta

I le au failauga, o le mea autu o le leo e lelei, ma o le mea lea e tatau ona e gauai i ai muamua, ona e vaʻavaʻai lea i le foliga mai ma isi galuega faʻaopoopo. Seʻio tatou tilotilo i uiga autu e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se masini.

Faamoemoega o failauga

I le tulaga masani, o mamanu o loʻo vaevaeina i ni ituaiga faʻatulagaina mo se faʻataʻitaʻiga o tagata faʻaoga. Latou te matua ese lava i lo latou leo ​​ma, e tusa ai ma le tau. E lima ituaiga autu:

  1. Vaega muamua. O nei failauga e fetaui lelei mo tagata masani o loʻo manaʻomia le taʻalo OS. E maualalo le tau ma le lelei. E mafai ona faʻaaoga e matamata i vitio pe fai ni galuega faigofie i luga o se komepiuta.
  2. Fale Faʻalelei sui se mea i le va o ituaiga uma. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le tau o tau ogatotonu, o failauga e ofoina atu le leo lelei, o nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaalia le maualuga o le leo ao faʻalogologo i musika, mataʻituina se tifaga pe taʻalo.
  3. Taaloga leo leo. E faʻaaoga le 5.1 leo. Faʻafetai i le telefoni leo, siʻosiʻomaga le leo ua fatuina, e faʻafefe atili ai i totonu o le siosiomaga vaʻaia. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu ma le maualuga o le tau.
  4. Falemaʻi fale se mea e talitutusa ma ituaiga o failauga muamua, ae o le eseʻesega o loʻo faʻaalia i se siʻisiʻese tulaga eseese o failauga ma se isi polokalama toe faʻafoʻi, aemaise lava le i ai o le 7.1 leo. Faataitaiga o lenei ituaiga e lelei mo le matamata i ata tifaga.
  5. Tagata failauga (feaveaʻi). E laʻititi, laʻititi, e itiiti le mana ma e masani lava ona faʻapalapalaina i se masini e fausiaina, e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le puna leo ma alu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le natura. E mafai ona faʻaaogaina i se komepiuta, ae faʻaopoopo lelei lelei i masini feaveaʻi.

Numera o auala

Ole numera o auala e fuafua ai le i ai o koluma taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina na o le toʻalua failauga, ma polokalama faʻafiafiaga ma falemaʻi fale e 5 ma le 7 failauga, taʻitasi. Manatua i le 5.1 ma le 7.1 «1» - le numera o subwoofers. A o leʻi faʻatau, ia mautinoa e siaki lau komepiuta mo le tele o fesoʻotaiga leo, ma aemaise lava, le motherboard mo le i ai o fesoʻotaʻiga.

E le gata i lea, o nisi o tamaʻitaʻi ua faʻapipiʻiina i se masini telefoni feaveaʻi, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi se telefoni leo telefoni i le faʻaaogaina o se faʻaoga analog. Afai e le oi ai i le motherboard le numera manaʻomia o fesoʻotaʻiga, o le ae manaomia le faʻatau mai o se kata leo fafo.

Le numera o failauga i le koluma

Faʻaopoopo i ai faʻamau e mautinoa e naʻo nisi o laina tele e faia e failauga. E mafai ona i ai ni vaega se tolu, o le a sili atu le maualuga o le leo ma maualuga. E fautuaina e filifili ni failauga e iai ni failauga se lua pe sili atu i luga o se tasi o laina.

Pule

O le fesuiaiga, faʻaaogaina o le suiga ma le puleaina o leo e masani lava ona faia i luga o le failauga lava ia, o le fofo sili ona lelei o le faatulagaina lea o luma o le vaega. A fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta, o le nofo ai o kuluma ma fesuiaiga e le aafia ai le toʻa o le galuega.

E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga faʻatautaia mamao e gaosia. Latou te i ai ki autu ma fesuiaiga. Ae ui i lea, e le tele ni faipule mamao i koluma uma, e oʻo lava i le tau o tau ogatotonu.

Isi faʻaopoopoga

O failauga e masani lava ona i ai se fesoʻotaiga i totonu o le USB ma se tagata kili pepa, lea e mafai ai ona e faʻaogaina se kiliva flash flash ma kata manatua. O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le leitio, o le uati o le faʻailo ma se faʻamatalaga numera. O nei fofo e mafai ai e oe ona faʻaaoga le masini, e le gata aʻo galue i le komepiuta.

Talosaga mo le masini

O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu ma se faʻamaonia mai le gaosiga mo le tausaga e tasi poʻo le tele o tausaga. Ae e le faʻaaoga lenei i koluma pito sili ona taugofie, e masani lava ona latou toilalo, ma o nisi taimi e toe faaleleia ai le tau o le afa o le tau, o le mea lea e le tuʻuina atu ai e kamupani se faʻamaonia. Matou te fautuaina le filifiliina o masini ma se vaitaimi faʻamaonia pe a ma le tasi le tausaga.

Faʻaaliga

O le faʻaalia o le masini o le pisinisi a tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi. O iinei, e tele tagata gaosi oloa o loʻo taumafai e faʻamafaʻailogaina a latou faʻataʻitaʻiga, ia tosina mai ai le tele o le gauai i ai ona o nisi ituaiga o mea teuteu. O le tino e mafai ona faia i le palasitika, fafie poʻo le MDF. O le tau o le a fesuisuiai e faalagolago i mea e faʻaaogaina. E le gata i lea, o laumei e eseese lanu, o nisi foi o laʻau teuteu.

E le gata ina faʻatautaia polokalama faʻaoga leo e taʻalo ai leo o le faiga faʻaogaina, matamata i vitio pe faʻalogo i musika. O masini faʻapitoa e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo i ai le tele o leo ata e faʻafetai i le tele-fesoʻotaʻiga o leo, le i ai o le tele o paʻu. Matou te fautua atu ia e filifili muamua po o fea o le a faʻaaoga ai koluma ina ia mafai ai ona e filifilia le faʻataʻitaʻiga talafeagai mo oe.