Opera browser: vaʻaia poloka o poloka

E i ai mataupu pe a, mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, o nisi nofoaga e mafai ona poloka e tagata taʻitoʻatasi. I lenei tulaga, o le tagata e faaaogaina, e foliga mai, e na o le lua auala: a le o le teenaina o auaunaga a lenei kamupani, ma fesuiai i se isi tagata e faʻaaogaina, poʻo le mumusu e matamata i nofoaga puipuia. Ae, e iai foʻi auala e faʻasolo ai le loka. Sei o tatou aʻoaʻoina pe faapefea ona pasi le loka i Opera.

Opera Turbo

O se tasi o auala sili ona faigofie e pasi ai le loka ina ia mafai ai Opera Turbo. I le masani ai, o le autu autu o lenei mea faigaluega e le o se mea i lenei mea, ae o le faateleina o le saoasaoa o itulau o lokaina ma le faaitiitia o auala e ala i le faapipiiina o faamatalaga. Ae, o lenei faʻamaumauga o faʻamatalaga e tupu i luga o se tagata vaʻaia vavalalata mamao. O le mea lea, o le IP o se 'upega tafaʻilagi e sui i le tuatusi o lenei faʻaumau. E le mafai e le kamupanī ona faʻatatauina o faʻamaumauga e sau mai se nofoaga puipuia, ma pasi faʻamatalaga.

Ina ia amataina le Opera Turbo mode, ia na o le tatalaina o le polokalama ma kiliki le mea talafeagai.

VPN

I le faʻaopoopoga, Opera o loʻo i ai se meafaigaluega e fausia e pei ole VPN. O lona autu autu o le le amanaia lea o le tagata faaaoga, ma le avanoa i mea e taofia.

Ina ia mafai ai e le VPN, alu i le lisi autu o mea e teu i ai, ma alu i le "Mea" mea. Po o, lolomi le autū autu Alt + P.

Ma le isi, alu i le vaega o le vaega "Puipuiga".

O loʻo matou sailia se poloka o poloka VPN i luga o le itulau. Matou te vaʻai le atigipusa i tafatafa o le "Enable VPN". I lenei tulaga, o le faaupuga "VPN" o loʻo i le itu tauagavale o le pusa o le tuatusi o le initaneti.

Faʻamuta Faʻasalalau

O le isi auala e mafai ai ona faʻafeiloaʻi nofoaga o le faʻapipiʻiina lea o faʻaopoopoga lona tolu. O se tasi o mea pito sili ona lelei o nei faʻaopoopoga.

E le pei o le tele o isi faʻaopoopoga, e le mafai ona sii mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Opera add-ons, ae e na o le 'upega tafaʻilagi a le tagata o loʻo faʻapipiʻiina lenei faʻaopoopoga.

Mo lenei mafuaʻaga, pe a uma ona e siiina le add-on, ina ia mafai ona e faʻapipiʻi i le Opera, e tatau ona e alu i le vaega o le faʻaopoopoga, saili le faʻaaogaina o le friGat, ma kiliki i le "Install" button, lea e tu i tafatafa o lona igoa.

A maeʻa, e faʻaaoga le faʻaopoopoga. O le mea moni, o faʻaopoopoga uma o le a otometi lava ona faia. FriGat ei ai se lisi o nofoaga puipuia. A e alu i se 'upega tafaʻilagi, o le sui e otometi lava ona liua, ma e mafai e le tagata faʻaoga ona avanoa i le' upega tafaʻilagi o le uepi.

Ae, e tusa lava pe le o lisi le nofoaga na poloka, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafesoʻotaʻi le tagata sui, i le na o le kiliki i luga o le ata faʻaopoopo i totonu o le meafaigaluega, ma kiliki i luga o le ki.

A maeʻa lena, o le a faʻaalia se savali e sui le lima o le sui.

E ala i le kilikiina o le kī saʻo o le kio i luga o le atigipusa, e mafai ona e ulu atu i le faʻaopoopoga o le nofoaga. O le mea lea e mafai ai ona faʻaopoopo au lava lisi o poloka poloka. A maeʻa ona faʻaopopo, o le a faʻapipiʻi vave le sui i le sui pe a e alu i nofoaga mai le lisi o tagata.

O le eseesega i le va o le faʻataʻitaʻiga faaopoopo ma isi faʻaopoopoga faapena, ma le auala VPN, e le o suia le fuainumera o le aufaigaluega. O le pulega o le nofoaga e iloa lona IP moni, ma isi faʻamatalaga e faʻaaoga ai tagata. O le mea lea, o le sini o le faʻamaoni o le tuʻuina atu lea o avanoa i punaoa puipuia, ma ia le faʻaaloalo i le le amanaiaina o le tagata, e pei o isi sui sui.

Tikiala le friGate mo Opera

Faʻasalalau le tautua i tuatusi

I luga o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi o loʻo i ai nofoaga e maua ai auaunaga lagolago. Ina ia maua avanoa i se punaoa puipuia, ua lava lea e ulufale ai i lona tuatusi i se tulaga faapitoa i luga o ia auaunaga.

A maeʻa lena, e toe faʻafeiloaia le tagata faʻaoga i se punaoa puipuia, ae na o se asiasiga e maua ai e le kamupanī se 'auʻaunaga i luga o le' upega tafaʻilagi e maua ai le sui. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e le gata i Opera, ae faʻapea foi i soʻo se isi lava mea.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele lava auala e mafai ai ona pasi le loka i Opera. O nisi oi latou e manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalame faʻaopoopo ma aitema, ao isi e leai. O le tele o nei metotia e maua ai le le iloa o le tagata e faʻaaogaina le punaoa asiasi e ala i le faʻaaogaina o le IP. Na o le tasi lava le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻalauteleina o le faʻailoga.