Correction of error with the detection of the printer cartridge

Afai o loʻo e galue faʻatasi ma se pepa lautele textina a le MS Word, e mafai ona e filifili e vaevaeina i ni mataupu ma ni vaega eseese e faʻavave ai le galuega. O nei vaega uma e mafai ona i ai i ni pepa eseese, lea o le a mautinoa lava e fusia i se faila se tasi pe a maeʻa le galuega i luga ole pito. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau i le Upu

O le mea moni, o le mea muamua e oʻo mai i lou mafaufau pe a iai se manaʻoga e faʻaopoopoina ni pepa se lua poʻo sili atu, o lona uiga, faapipii le tasi i le isi, e na o le kopiina o le tusitusiga mai le tasi faila ma faapipii i se isi. O le filifiliga e faʻapea, aua o lenei faagasologa e mafai ona tele se taimi e alu ai, ma o le faatulagaga uma i le tusitusiga o le a ono faaleagaina.

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

O le isi metotia o le fatuina lea o se tasi o pepa autu oa latou pepa "komiti". O le metotia e le o se mea e sili ona talafeagai, ma e matua faigata lava. E lelei e tasi le isi - o le sili ona talafeagai, ma le saʻo. O lenei mea e faʻapipiʻi ai mea o aofia ai vaega i totonu o le pepa autu. Vaʻai lalo mo le auala e faia ai lenei mea.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se laulau mai le Upu i totonu o le faʻaaliga

1. Tatala le faila lea e tatau ona amata ai le pepa. Mo le manino, matou te taʻua lena mea "Tusi 1".

2. Tuu le mala i le nofoaga e te manaʻo e faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu o se isi pepa.

    Motugaafa: Matou te fautuaina e faʻaopopo se paʻu pepa i lenei nofoaga - i lenei tulaga "Tusi 2" o le a amataina mai se itulau fou ma e leʻo vave lava "Tusi 1".

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se itulau i le MS Word

3. Alu i le lisi "Faaofi"i totonu o se vaega "Upu" faalautele le lisi o le ki "Sini".

4. Filifili se mea "Faʻamatalaga mai faila".

5. Filifili se faila (e taʻua "Tusi 2"), mea o loʻo e manaʻo e faʻaofi i le pepa autu ("Tusi 1").

Manatua: I la tatou faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina ai le Word Word 2016, i lomiga muamua o lenei polokalama i le tab "Faaofi" manaʻomia ona fai mea nei:

    • kiliki i le poloaiga "File";
    • i le faamalama "Faaofi Failauga" maua le tusitusiga talafeagai talafeagai;
    • tulei se faamau "Pasita".

6. Afai e te manaʻo e faʻaopoopo le sili atu ma le tasi faila i le pepa autu, toe fai le laasaga o loʻo i luga (2-5a) numera manaomia o taimi.

7. O mea o aofia i pepa o loʻo tuʻuina atu o le a faaopoopo i le faila autu.

I le iʻuga, e te maua se pepa atoa e aofia ai faila e lua pe sili atu. Afai i faila faʻatasi o loʻo i ai vae vae, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma numera o itulau, o le a faʻaopopoina foi i le pepa autu.

    Motugaafa: Afai o le faʻapipiʻiina o le anotusi o mataupu o faila eseese e ese, e sili atu le aumaia i se faiga e tasi (ioe, pe a manaʻomia) aʻo e leʻi tuʻuina atu se faila se tasi i le isi.

O mea uma lava, mai lenei tusiga ua e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona e faʻapipiʻi mea o le tasi (poʻo le tele) o Upu i le isi. O lenei e mafai ona sili atu lau galuega.