E faʻafefea ona faʻavae le lisi autu e amata ai le Windows 10

Faatasi ai ma le tele o suiga fou ua faalauiloaina mo le taimi muamua i le Windows 10, o loo i ai le tasi e toetoe lava o tali lelei - o le Amata amataina o le lisi, lea e mafai ona faalauiloaina e ala i le kilikiina saʻo i le Amata amata po oe ala i le taina o le Win + X keys.

O le mea e le mafai, o loʻo i ai i le lisi o loʻo i ai le tele o mea e mafai ona maua mai i le lima - pule o galuega ma pule o masini, PowerShell poʻo le laina faʻatonuina, "polokalama ma vaega", tapunia, ma isi. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopo au lava elemene (pe faʻamalo mea e le tatau ai) i le lisi autu o le Amata ma faʻavave ona oʻo i ai. E faʻafefea ona faʻavasega mea e fai i le lisi Win + X - auiliiliga i lenei iloiloga. Vaʻai foi: E faʻapefea ona toe faafoi atu le laulau faʻalogo i le amataga o le faʻasologa o tala o le Windows 10.

Faʻaaliga: afai e na ona e toe faafoiina le laina o le laina ae le o le PowerShell i le Win + X Windows 10 1703 Creators Update menu, e mafai ona e faia lenei mea i Filifiliga - Faʻasinomaga - Taskbar - o le "Suia le laina o poloaiga ma le PowerShell" aitema.

Le faʻaaogaina o le polokalame saoloto Win + X Faʻamaumauga o le lisi

O le auala pito sili ona faigofie e faasaʻo ai le lisi o mea o loʻo i luga o le Windows 10 Start button o le faʻaaogaina lea o le faʻaaogaina o le Win + X Menu Editor. E le o Rusia, ae, e ui i lea, e matua faigofie lava ona faʻaaoga.

  1. A uma le amataina o le polokalama, o le ae vaʻai i mea ua uma ona tufatufa atu i le Win + X menu, tufaina i ni vaega, e pei lava ona mafai ona vaaia i le lisi.
  2. I le filifiliina o soʻo se mea ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi, e mafai ona e suia lona tulaga (Move, agai i luga), aveese (Aveese) poʻo le toe faʻaigoa (Igoa Igoa).
  3. I le kilikiina o le "Fausiaina se vaega" e mafai ona e fatuina se vaega fou o elemene i le lisi autu o le Amata ma faaopoopo elemene i ai.
  4. E mafai ona e faʻaopoopo mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le Faʻasalaga o se polokalama po o le faasologa saʻo (click "item"), o le a faaopoopo le aitema i le vaega o loʻo i ai nei).
  5. E faʻaopoopo i ai se polokalame i luga o le komepiuta (Faʻaopoopo se polokalame), o mea uma na faʻapipiʻiina (Faʻaopoopo se seti.) O le Filifiliga o filifiliga i lenei mataupu o le a faʻaopoopoina ai filifiliga uma i le taimi e tasi), elemene o le Faʻasalalauga Puipuia (Faaopopo meafaigaluega tau pulega).
  6. A uma ona e faʻataʻitaʻia, kiliki i le "Toe Toe Suʻesuʻeina" e toe amata le tagata sailiili.

A maeʻa le toe faʻafouina o Explorer, o le a e vaʻai i le lisi ua maeʻa ona suia le faʻasologa o le kuluma Faʻamata. Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi uluaʻi faasologa o lenei lisi, faʻaaoga le button Default Defaults i le pito i luga taumatau o le polokalama.

Faʻafeiloaʻi le Win + X Faʻamaumauga o le Lisi mai le tusitala aloaia //winaero.com/download.php?view.21

Suia le lisi autu o le Taʻamata Taʻoto taʻitasi

O gaioiga uma o le Win + X o loʻo i le pusa. % LOCALAPPDATA% Microsoft Windows WinX (e mafai ona e faʻaofi lenei ala i le "tuatusi" laufanua o le tagata sailiili ma lolomi Enter) poʻo (o le tutusa lava) C: Users username AppData Local Microsoft Windows WinX.

O faʻamaumauga oi latou lava o loʻo i totonu o laupepa faʻapipiʻi e tutusa ma vaega o aitema i le lisi, e ala i le leai o ni vaega se tolu, o le tasi muamua o le pito sili ona maualalo ma lona tolu le pito i luga.

O le mea e leaga ai, afai e te gaosiga gaogao i le lima (i soʻo se auala e fuafua ai le polokalama) ma tuʻu i totonu o le lisi autu o le lisi amata, latou te le o mai i le lisi, ona e na o ni "alalaupu faʻapitoa faatuatuaina" o loʻo faʻaalia iina.

Ae ui i lea, o le gafatia e sui ai lau oe lava igoa e pei ona tatau ai, mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina se aoga i le tolu-party hashlnk. E le gata i lea, matou te mafaufau i le faasologa o gaioiga i le faʻataʻitaʻiga o le faaopoopoina o le "Panel Control" i le vaega Win + X. Mo isi igoa, o le faagasologa o le a tutusa.

  1. Tikia ma unzip hashlnk - github.com/riverar/hashlnk/blob/master/bin/hashlnk_0.2.0.0.zip (O le galuega e manaʻomia le Visual C ++ 2010 x86 Redistributable Components, lea e mafai ona sii mai mai Microsoft).
  2. Fausiaina lau lava alavaʻa mo le 'au e puleaina (e mafai ona e faʻatonu le control.exe o se "mea") i se nofoaga talafeagai.
  3. Faʻasaʻo le osofaʻiga o le poloaiga ma ulufale i le poloaiga Path_h_shashlnk.exe path_folder.lnk (E sili ona lelei le tuʻu uma o faila i le tasi pusa ma faʻatautaia le laina o le laina.) Afai o loʻo i ai auala, ia faʻaaoga ia upusii e pei ona i ai i le faʻamalamalama).
  4. A maeʻa le faʻatonuina o le faʻatonuga, o le a mafai ona tuʻuina lau alalaupapa i le lisi Win + X ma i le taimi e tasi o le a aliali mai i le lisi autu.
  5. Kopi kosi i le faila % LOCALAPPDATA% Microsoft Windows WinX Group2 (O lenei mea o le a faʻaopopoina ai se faʻalapotopotoga e pulea, ae o Filifiliga o le a tumau pea i le lisi i le vaega lona lua o ala pupuu. E mafai ona e faaopoopo ni gaioiga i isi vaega.). Afai e te manao e sui "Filifiliga" ma le "Panel Control", ona tape lea o le alalaupapa "Panel Mana" i totonu o le pusa, ma toe faaigoa lau alalaupapa i le "4 - ControlPanel.lnk" (talu ai e leai ni faʻaopoopoga e faʻaalia mo gaogao, ulufale .lnk e le manaomia) .
  6. Toe amata le tagata suʻesuʻe.

E faʻapea foʻi, faʻaaoga le hashlnk, e mafai ona e saunia ni isi auala vavalalata mo le tuʻu i le lisi Win + X.

E maeʻa lenei, ma afai e te iloa auala faʻafefe e sui ai mea o loʻo lisiina Win + X, o le a ou fiafia e vaʻai i latou i faʻamatalaga.