Auala e faʻaaoga ai le tusitusi

SketkeUp ua sili ona lauiloa i le au tusiata, tagata mamanu ma le au ata 3D ona o se faigofie faigofie ma faauo, faigofie o galuega, o se tau faamaoni ma le tele o isi mea lelei. O lenei talosaga e faʻaaogaina e le au aʻoga o mamanu iunivesite, faʻapitoa foi ma faʻatautaia o mamanu mamanu, faʻapea foi ma le saolotoga.

O fea galuega e sili ona fetaui ma le SketchUp?

Tikia mai le pito lata mai o le tusitusi

Auala e faʻaaoga ai le tusitusi

Faʻafanua fausaga

Sketchap Fad - faʻasologa o mamanu o mea faitino. O lenei polokalame o le a sili atu le fesoasoani i le mamanu, pe a manaʻomia e le tagata o loʻo manaʻomia le vave faʻaalia o le fausaga faʻapitoa o fale o le fale poʻo totonu. A aunoa ma le faʻaaogaina o le taimi i luga o se ata photorealistic ma le faia o ata tusi, e mafai e le tusiata ona faʻamatalaina lona manatu i se faatulagaga faʻafanua. E naʻo le tagata e faʻaaogaina e na te faia ni mea muamua e fai ma le fesoasoani i laina ma tapuni faʻapipiʻi ma valiina i le lanu talafeagai. O nei mea uma e faia i nai kiliki, e aofia ai le faʻatulagaina o moli, e le o le mamafa i galuega faigata.

E matua faigofie lava le tusitusi i le faiga o galuega faʻapitoa mo tagata mamanu ma ata vaaia. I lenei tulaga, e naʻo le mamanu e manaʻomia le tusia o se "avanoa" mo le konekarate ia malamalama i le galuega.

Faʻamatalaga aoga: Faʻaiuga i SketchUp

O le galuega algorithm i le SketchUp e faʻavae i luga o le ata faʻamalosi, o lona uiga, e te faia se faʻataʻitaʻiga pei o oe valiina i luga o se fasi pepa. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona fai atu o le ata o le mea o le a faʻaaogaina foi e le masani ai. I le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi o le SketchUp + Photoshop, e mafai ona e fatuina ni faaliliuga mataʻina lelei. E naʻo lou manaʻo e tusi se ata o le mea faitino ma i le Photoshop e faʻaaoga ai le mea moni e gaosi i ata, faʻaopopo i luga o le ea, ata o tagata, taavale ma laau.

O lenei metotia o le a fesoasoani ia i latou e le lava se komepiuta mamana mo le faia o vaaiga faigata ma mamafa.

Lomiga fou o le polokalama, e faaopoopo atu i le mamanu o le otootoga, faʻatagaina oe e faia ni seti o ata tusi. E maua lenei mea i le faʻaaogaina o le "Layout" faʻapipiʻiina i le faʻataʻitaʻiga o le SketchUp. I lenei talosaga, e mafai ona e fatuina ni ata o laupepa ma ata, e tusa ai ma tulafono o fale. I le silasila i le maualuga o tau mo le "tele" polokalama, o le tele o faʻalapotopotoga faʻapitoa ua uma ona talisapaia lenei filifiliga.

Mamanu Design Design

Faatasi ai ma le fesoasoani o laina, faʻataʻitaʻia ma le faʻaaogaina o tusitusiga i le Sketchapup, o le tele o ituaiga eseese o meaafale ua faia. O faʻataʻitaʻiga maeʻa e mafai ona faʻasalalau atu i isi faatulagaga poʻo faʻaaogaina ia latou galuega faatino.

Faʻavae Fuafuaga

Faitau atili: Polokalama mo le faʻasologa o laufanua

Faʻafetai i se fusi faʻatasi ma Google Maps, e mafai ona e faʻatulaga lelei lau mea faitino i le laufanua. I lenei tulaga, o le ae mauaina le faʻamaonia saʻo i soo se taimi o le tausaga ma le taimi o le aso. Mo nisi o taulaga, e tolu ituaiga o fale ua maeʻa fausia, o lea e mafai ai ona tuʻuina lau mea i totonu o latou siosiomaga ma iloilo pe faʻafefea ona suia le siosiomaga.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: Software mo le faʻataʻitaʻiga 3D

E le o se lisi atoa lea o mea e mafai e le polokalama ona faia. Taumafai pe faʻapefea ona e galue e faʻaaoga SketchUp, ma o le ae fiafia tele.