MCSkin3D 1.6.0.602

Cafe Responsive Site Designer - se polokalame e sili ona lelei mo le mamanu o itulau o le laupepa. Faʻatasi ai, e mafai ona e vave faaopoopo faʻamatalaga, ata ma vitio i le itulau, ona vave faʻapipiʻi atu lea pe faʻasaoina. I totonu o lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atu i le faʻatinoga o lenei polokalama, mafaufau i ona lelei ma faʻafitauli.

Mamanu ma Afi

I le le mafai, o le seti avanoa ua uma ona faʻaogaina, o le a avea ma fofo lelei pe a fatuina se poloketi mai le taunuʻuga maeʻa e ala i le faʻamaeʻaina, pe a leai ni manatu mo le tusia mai le sasa. O mea uma lava e faʻapitoa ona faʻapipiʻiina i tafatafa ma autu eseese. Faamolemole ia matau o loʻo i ai foi ni seti avanoa avanoa e faʻatumu i le lima.

Faʻatinoga o galuega

Ona mafai loa lea ona e faʻalelei pe faia se mamanu mai le vevesi. E faia lenei mea i luga o le galuega galue, lea e vaevaeina i ni vaega. I le tauagavale, o le itulau o lo o iai i le taimi nei, o loʻo i luga o le itu taumatau, o meafaigaluega autu, ma luga o luga o galuega faaopoopo. E ese le faʻaalia o le itulau, mo lona fetuutuunaiga o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faapitoa, o le mea lea e maua ai e le tagata faʻaoga le tele o le maualuga.

Vaega

O le saite e le gata o ata, ae aofia ai le tele o elemene eseese. O mea uma e te manaʻomia e mafai ona maua i le tasi faamalama ma faʻaopopo vave. O iinei, e pei lava i le tulaga o faʻataʻitaʻiga ma autu, o mea uma e faʻavasegaina e taʻapa, faʻamatalaga ma ata vili. E mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo le faʻafiafiaga, kulini, talaʻaga, faʻafanua, ma isi mea.

O le teuteuina o elemene o loʻo faia foi i se isi faʻamau i luga o le meafaigaluega. O ni pop-up menus, lea e aofia ai tulaga eseese mo vaega faaopoopo taitasi. E le gata i lea, saʻo mai iinei e faaopoopoina i le itulau, pe a manaʻomia.

Polokalame Poloketi

Filifili se gagana, faʻaopoopo se faʻamatalaga ma upu autu mo le galuega faatino, faʻasinomaga le ata o le a faʻaalia i le itulau. E faia lenei mea i lenei faʻamau i luga o le meafaigaluega e ala i le faʻatumu o pepa.

Mamanu

O iinei, i totonu o pop-up menus, o tafaoga ia o le a fesoasoani e fatufatuina le faatulagaga o itulau vaaia lelei. O lenei suiga i le maualuga, ma le faiga o le faafouga, ma le tele o mea o le a aafia ai le faʻaalia o le 'upega tafaʻilagi i le masini. A maeʻa taʻitasi taga, e mafai ona e tatalaina se muaʻi faʻamatalaga e ala i le tagata suʻesuʻe i le initaneti e vaʻai i suiga.

O lenei faagasologa o loʻo faʻatinoina foi i le ogatusi lata ane, lea o le ae maua ai ni fetuunaiga faaopoopo mo vaega taʻitasi.

Galue ma itulau e tele

E tele taimi e le faʻamapulaʻa ai nofoaga i se tasi laupepa, ae o loʻo i ai ni sootaga e mafai ona faʻaogaina e alu i isi. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fausiaina uma i se tasi o faʻalapotopotoga e faʻaaoga ai le lisi talafeagai. Faamolemole ia matau o galuega taitasi e iai lana lava ki vevela, ia faʻaaoga e pulea ai le Suʻesuʻega o le Sitemaʻi Talivavavave.

Faʻasologa o Galuega

O elemene uma i luga o le upega tafailagi e sili ona teuina i luga o se komepiuta i le tasi pusa, ina ia leai se faigata mulimuli ane. O le polokalama lava ia o le a fausia ai se faletusi ma vaega uma, ma o le tagata, i le itu, e mafai ona ia faatumuina i ata, ata vitio ma isi mea aoga e ala i le faamalama ua tuu mo lenei mea.

Lomiga

O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻasalalau loa le galuega maeʻa i luga o lau 'upega tafaʻilagi, ae muamua e manaʻomia ona e faʻamautinoa lelei. A e muamua e teu se ki "Lolomi" E foliga mai e tatau ona e faʻatumu. Ulufale i le tuatusi ma le upu faʻaulu mo nisi gaioiga. Afai e te manaʻomia le lafoina atu i isi 'auʻaunaga e le o lagolagoina e le Faʻatulagaina o le Nofoaga Faʻataʻitaʻi, ia faʻaaoga le galuega "Fafo atu".

Itulau autu

O lenei faʻatulagaga o le a aoga i na tagata faʻaoga o loʻo i ai le poto masani i le HTML ma le CSS. O le faʻamatalaga autu lea o elemene taʻitasi o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi. O nisi e faitau-naʻo, o le mea lea pe a faia se poloketi mai se faʻataʻitaʻiga. O isi mea e mafai ona sui ma aveese, lea e maua ai le saolotoga sili atu i le mamanu.

Mama

  • Faʻataʻatiaina o le faʻapogai o le itulau;
  • Faʻasalalau o autu faʻapipiʻi ma mamanu;
  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • O le mafai ona vave lolomiina o le poloketi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

Faʻasologa o Tafaoga Faʻasalalauga CoffeeCup Site o se polokalama sili ona lelei lea o le a aoga mo tagata tusitala i luga o le upega tafaʻilagi faapea ma tagata faigofie e faʻaogaina a latou lava itulau. O le au atinaʻe e tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili ma faatonuga mo toetoe lava o mea uma, e oo lava i tagata e leai se poto masani o le a vave ona aʻoaʻoina ma faʻaaogaina lenei polokalama.

Faʻafeiloaʻi le Faʻamatalaga Faʻatonu a le CoffeeCup Response Site

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Web Site Zapper TFORMer Designer RonyaSoft Poster Designer X-Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻasologa o Tafaoga Faʻasao CoffeeCup O se polokalama mo le fausiaina o oe lava itulau o mamanu. O lona gaioiga o le a fesoasoani i le faia ma le agavaʻa ma vave faʻafetai i le tele o mea.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CoffeeCup
Tau: $ 189
Toa: 190 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.5