Tatala mata i luga o le alalaupapa D-Link

E tatau ona tatala ports mo polokalame e faʻaaogaina le Initaneti i le taimi oa latou galuega. E aofia ai le uTorrent, Skype, le tele o tagata taʻavale ma taaloga i le initaneti. E mafai foi ona e tuʻuina atu ports e ala i le faiga faʻaogaina lava ia, ae peitai e le o taimi uma e aoga, o lea e tatau ai ona e suia ma le lima ia tulaga o le uila. O le a tatou talanoaina lenei mea.

Vaʻai foi: Tatala le taulaga i le Windows 7

Matou te tatalaina ports i luga o le laina eletise D-Link

O le asō o le a tatou vaʻavaʻai i lenei faʻatinoga i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le uia o le D-Link. E toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i ai se faʻafesoʻotaʻi tutusa, ma o tulaga talafeagai e tatau ona i ai i soo se mea. Ua tatou vaevaeina le faagasologa atoa i laasaga. Tatou amata amata ona malamalama lelei.

Laasaga 1: Galuega sauniuni

Afai ei ai sou manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o le taulaga, ona musu lea o le polokalama e amata ona o le tulaga tapunia o le server o le komepiuta. E masani lava, o le faʻamatalaga e taʻu mai ai le tuatusi o le taulaga, ae le o taimi uma. O le mea lea, muamua e tatau ona e iloa le numera manaomia. Ina ia faia lenei mea, o le a matou faʻaaoga le faʻaaoga aloaia mai Microsoft.

TCPView Download

  1. Alu i le itulau o le download TCPView i le fesoʻotaiga i luga, pe faʻaoga le sailiga i se 'upega tafaʻilagi.
  2. Kiliki le faʻamatalaga talafeagai i le itu taumatau e amata ai le downloadina o le polokalama.
  3. Tatala le download e ala i soʻo se faʻamaumauga.
  4. Tagaʻi foʻi: Faʻamaumauga mo Windows

  5. Taumafai le faila faila o le TCPView.
  6. I le faamalama e amataina, o le ae iloa ai se lisi o auala ma faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o vaʻa. E te fiafia i se koluma "Taulaga mamao". Kopi pe tauloto lenei numera. O le a manaʻomia i se taimi mulimuli ane le fetuunaʻi o le uila.

E tumau pea e naʻo le tasi le mea e iloa ai - le tuatusi IP o le komipiuta o le a tuʻuina atu ai le taulaga. Mo nisi faʻamatalaga i le auala e faʻamatalaina ai lenei parakalafa, tagaʻii la tatou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua le tuatusi IP o lau komepiuta

Laasaga 2: Faʻatonu le alatele

I le taimi nei, e mafai ona e alu saʻo i le faʻatulagaina o le router. Na o le pau lava le mea e tatau ona e fai o le faʻatumu lea o nai laina ma faʻafefe suiga. Fai mea nei:

  1. Tatala se masini ma le pusa o le tuatusi192.168.0.1ona kiliki lea Ulufale.
  2. O le a faʻaalia se pepa faʻaoga, lea e te manaʻomia e ulufale ai i lau initaneti ma le upega tafailagi. Afai e leʻi suia le faatulagaga, faʻaoga i itu uma e luapulema fai i totonu.
  3. I le tauagavale o le a e vaʻavaʻai i se kulupu e iai vaega. Kiliki "Palola".
  4. Ma le isi, alu i le vaega "Servers Mataʻutia" ma taomi le faamau "Faaopoopo".
  5. E mafai ona e filifilia mai se tasi o faʻataʻitaʻiga ua saunia, e aofia ai faʻamatalaga faʻamaonia e uiga i nisi o ports. Latou te le manaʻomia le faʻaaogaina i lenei mataupu, o lea ia tuu le tau "Custom".
  6. Tuuina atu se igoa le mautonu i lau faila komepiuta e faafaigofie ai ona e taitaia le lisi pe afai e tele.
  7. E tatau i le atigilima ona faʻaalia le WAN, o le tele lava o lona igoa pppoe_Internet_2.
  8. Maliega faʻatagaina filifili le tasi e faʻaaoga le polokalama manaʻomia. E mafai foi ona maua i le TCPView, matou talanoa i ai i le laasaga muamua.
  9. I laina uma ma ports, faʻaofi le mea na e aʻoaʻoina mai le laasaga muamua. I totonu "IP i totonu" ulufale i le tuatusi o lau komepiuta.
  10. Faʻamata i mea na ulufale mai ma faʻaaoga suiga.
  11. Faʻasalalau se lisi ile lisi o faʻauluuluga uma. Afai e te manaʻo e faʻasalalau, ia kiliki i luga o se tasi oi latou ma sui ia tau.

Laasaga 3: Siaki avanoa taula

E tele auaunaga e mafai ai e oe ona fuafua po o fea portsu na e tatalaina ma tapuni. Afai e te le o mautinoa pe ua e manuia i le taulimaina o le galuega, matou te fautuaina e faʻaaoga le upega tafaʻilagi 2IP ma siakiina:

Alu i le uepisaite 2IP

  1. Alu i le itulau fale o le 'upega tafaʻilagi.
  2. Filifili se suʻega "Faʻamasino le Pasefika".
  3. I le laina, ulu i se numera ma kiliki "Siaki".
  4. Iloilo faʻamatalaga faʻaalia e faʻamaonia ai le iuga o le alalaupapa.

O aso nei ua masani ai oe i le tusi lesona i luga o le taulaga o loʻo tuʻuina mai i luga o le laina eletise D-Link. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei mea, o le faʻatinoga lava ia e faia i ni nai laasaga ma e le manaʻomia le poto masani i le faʻatulagaina o meafaigaluega tutusa. E tatau ona na o le faʻatulagaina o tau e fetaui i laina maʻoti ma teu ai suiga.

Tagai foi:
Skype polokalama: numera tau o fesoʻotaʻiga mai totonu
Pro ports i uTorrent
Faailoa ma faʻapipiʻi le faʻailoga i totonu o VirtualBox