TypingMaster 10.0

TypingMaster o se taʻaloga taʻaloga lea e ofoina atu vasega i le Igilisi, ma o le gagana faʻasalalauga e naʻo le tasi. Ae ui i lea, e leai se poto faapitoa, e mafai ona e aʻoaʻoina le lolomiina televave i lenei polokalama. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Tatala Meter

A maeʻa le tatalaina o le simulator, faʻafeiloaʻi le tagata faʻaoga i le widget, lea e faʻapipiʻi faatasi ma le Taping Master. O lana galuega autū o le faitauina lea o le numera o faʻasologa o upu ma faʻatusatusa ai le vave o le lolomiina. E aoga tele i le taimi o toleniga, aua e mafai ona e vaʻaia vave au iuga. I lenei faamalama, e mafai ona e faʻatulagaina le Taping Meter, faʻamalo le lafoaʻiina ma le faʻaogaina o le polokalama, ma faʻasaʻo isi matāʻupu.

O le widget ua faʻaalia i luga ae o le uati, ae mafai ona e gaoioi i se isi nofoaga i luga o le mata. E tele laina ma se speedometer e faʻaalia ai le saoasaoa o le uila. A maeʻa ona e tapenaina, e mafai ona e alu i fuainumera ma vaai i le auiliiliga o lipoti.

Faʻaauau aʻoaʻoga

O le faagasologa atoa o vasega e vaevaeina i ni vaega se tolu: o se ala amata, o le lolomiina o le lomitusi ma vasega faaopoopo.

O vaega taʻitasi o loʻo i ai lana lava numera o lesona faʻavae, i totonu o ia mea e masani ai le tamaititi i se metotia patino. O lesona lava latou e vaevaeina foi i ni vaega.

Aʻo leʻi amataina lesona taʻitasi, o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga folasaga e aʻoaʻo ai nisi o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalositino muamua e faʻaalia pe faʻapefea ona tuʻu ou tamatamailima i luga o le komepiuta mo le taʻaʻi lima ma tamatamai lima e sefulu

Atunuʻu aʻoaʻo

I le taimi o le faʻamalositino, o le ae vaaia i luma o oe se laina ma le tusiga e te manaʻomia e fai. I tulaga e mafai ona e suia foliga vaaia o le manoa. I luma foi o le tamaititi aoga o se kesi e mafai ona e tilotilo i ai pe afai e te le i aʻoaʻoina lelei le laiga. I le taumatau o le alualu i luma o le lesona ma le taimi o totoe mo le auala.

Fuainumera Faamauina

A maeʻa taimi taʻitasi, e aliali mai se faamalama ma fuainumera auiliili, pe a faʻaalia ai foi faafitauli o faafitauli, o lona uiga, oi latou ia e masani ona faia ai mea sese.

Faʻaalia foi faʻamatalaga. O iina e mafai ona e mataʻituina le fuainumera mo le faamalositino e tasi, ae mo vasega uma i lenei talaaga.

Faʻasologa

I totonu o lenei faamalama, e mafai ona e faʻapipiʻiina le taʻiala taʻitasi, liliu pe tape musika i le taimi o le faamalositino, sui le mea saoasaoa.

Taaloga

I le faaopoopo atu i lesona masani mo le saoasaoa o le taina, e tolu isi taʻaloga i TypingMaster e fesoʻotaʻi ma se seti o upu. I le taimi muamua e tatau ona e tuʻituʻi faʻamau i lalo i le kilikiina o ni mataitusi. A e misia se mea sese ua faitauina. O le taaloga e faaauau pea i le ono pasese, ma i le aluga o taimi, o le saoasaoa o le feʻaveaʻi o namu ma o latou numera faateleina.

I le taaloga lona lua, o poloka i upu e leai. Afai e oʻo le poloka i le pito i lalo, ona faʻapitoa lea o se mea sese. E talafeagai i le vave e mafai ai ona fai le upu ma lolomi le avanoa avanoa. E faaauau pea le taaloga pe afai e iai se avanoa i le poloka poloka.

I le lona tolu, o ao e lele i upu. E tatau ona fesuisuiai fasi uʻamea i luga ma tapena upu na tusia i lalo. O se mea sese e faitauina pe a le toe i ai se ao ma se upu mai le vaaiga. O le taaloga e faaauau pea i le ono mea sese.

Tusi tusiga

I le faaopoopo atu i lesona masani o loo i ai pea ni tusitusiga faigofie e mafai ona taina e faaleleia ai tomai. Filifili se tasi o mau fautuaina ma amata ona aʻoaʻo.

E sefulu minute e tuʻuina atu mo le taina, ma o upu faʻasolo saʻo e vaseina i se laina mumu. A maeʻa le faʻatinoga, e mafai ona e vaʻai i fuainumera.

Mama

  • Faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga ole faʻataʻitaʻiga;
  • Aoao i foliga o taaloga;
  • Fausia le upu counter.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • E na o le tasi lava le gagana o faatonuga;
  • Le lava le faʻamalosi;
  • Faʻaaogaina lesona amata.

O TypingMaster o se taʻitaʻifu faʻatoʻa lelei e toleniina le saoasaoa o le saoasaoa i le Igilisi. O le mea e leaga ai, e le o tagata uma o le a lava le tele o vaega muamua, ona e matua manaia ma muamua, ae o loʻo i ai lesona lelei. E mafai ona e maua i taimi uma se kopi o le faamasinoga, ona filifili lea pe totogi le polokalama pe leai foi.

Faʻatau le kopi o le TypingMaster

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tusi lolomi Polokalama mo le aʻoaʻoina e lolomi luga o le komepiuta doPDF Lolomiina le Pule

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Faia o le Matai o se faiaoga Igilisi e taina le gagana lea ua mamanuina mo le saosaoa o le taina o le taamilosaga. O lesona e faigofie ma lelei. Mo le pupuʻu o le suʻesuʻega, o le a oʻo mai le iuga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Totoina o le Innovation Group
Tau: $ 8
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 10.0