Fausia crosswords i le initaneti

Faatasi ai ma le tele pe itiiti ifo foi le faʻaaogaina o le komepiuta i le taimi i luga o le disiki e ono foliga mai faila faila. Ina ia faasaʻoina sea ituaiga maʻi, e tele polokalama. O lenei tusiga o le a faʻamatalaina se tasi o sui o ia fofo - Faila Ata Pusa. O le faʻafouina lenei o le Pepa Faʻapitoa o le Faʻaaliga Ata. E pei lava o lona muamua, o lenei masini komepiuta e mafai ona faigofie ona faʻamamaina le komepiuta mai ata faʻatusa faʻatasi ma le fesoasoani o ni filifiliga se tolu.

Faiga faila

I le faʻaogaina o lenei metotia, e mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻamaonia se faila patino poʻo se puʻupuʻu faʻapitonuʻu lea e faʻaogaina ai e le ata o le Cleanup Photo Cleaner ata uma mo foliga tutusa pe tutusa. I le faaiuga o le sailiga, e mafai ona e vaʻai i le iuga ma, afai ei ai ni kopi, filifili pe o le a le mea e fai ma i latou.

Suʻesuʻe e le vaega

Faaaogaina "Suʻega e le vaega", e mafai e se tasi ona maua i luga o ana komepiuta komepiuta e tutusa lelei ma le ata muamua, ma sili atu ona patino, ma se vaega filifilia o le ata muamua. O le mea lea, o le a sili atu le loloto o le sailiga ma e umi teisi, ae o le iuga o le a sili atu ona sao.

Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻitusi o Folutusi

Faaaogaina o le faiga suʻesuʻe "Faʻataʻitaʻiga o Foli", e mafai ona e faʻatusatusaina ia lisi faʻamaumauga eseese e lua i le mea moni o le i ai o faila faifaʻaili tutusa pe tutusa foi. E faʻapea foʻi i lenei faiga, e mafai ona seti nisi faʻamaumauga o suʻesuʻega i le tulaga o se tapulaa maualalo ma le maualuga o ata poʻo le faʻamautuina o ni faʻaiuga.

Faʻasologa

E taua le taua faʻapitoa o le lisi "Faʻatonu". I totonu o lenei faamalama e mafai ona e setiina laina talafeagai ia o le a faʻaaoga i mataupu uma o sailiga ata. O iinei e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamaonia le tapulaa maualalo mo le tutusa o ata, faila faila, o kopi o le a sailia mo le kopi o le faʻamaina ata ma sili atu. Ona o lea, e mafai ona faalautele pe, i se isi itu, vavalalata le tele o le sailiga mo faila faila.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻataʻitaʻiga faʻaluaina suʻesuʻega;
  • Lagolago mo se fuainumera tele o fuainumera kalafi;
  • Le tele o auala o matamata i le taunuuga o galuega.

Faʻafitauli

  • O le polokalama o se mea e faʻasoa;
  • Faʻaavanoa faʻaleleia faʻapitoa i le naʻo le totogi.

O le mea lea, ata lua ata Cleaner o se auala sili lea e aveesea ai ata e lua o loʻo i luga o lau komepiuta, ma faʻafetai i le gagana Rusia, e matua leai lava se faafitauli e malamalama i ai. Pau lava le mea e leaga o se laisene totogi, ma ina ia mafai ona faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa, e tatau ona e faʻatau mai se kenera oloa mai le atinaʻe.

Tikiake ata lua ata Suʻeina mama

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaalia le Tagata Suʻe Ata Faila Failautusi Faʻamatalaga Ave faʻataʻitaʻi le faila o le faila Carambis faamama

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
I le faʻaaogaina o le ata o le polokalame Cleaner program, soʻo se tagata faaaoga o le a mafai ona foia se faafitauli i ni ata o ata eseese o luga o le komepiuta i nai kiliki.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WebMinds
Tau: $ 60
Toa: 26 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.4.1.1083