Foʻia faafitauli i le faʻaalia o tusi Rusia i le Windows 10

Faʻafesoʻotaʻi telefoni feaveaʻi VKontakte ua tumu i le tele o mataupu. O itulau a le lautele ma faʻalapotopotoga o loʻo faʻalauteleina ata o faafiafiaga faʻasalalauga faʻatasi ma faasalalauga, mauaina le fia sefulu miliona o manatu i le aso. Ae o le a le mea e fai pe afai e te vaʻai i se faʻamatalaga faʻapitoa poʻo faʻamaonia i le lautele, ae e leʻi iloa e au uo?

Aemaise lava mo le faʻasoaina o faʻamatalaga, VC na maua mai se faiga faʻaleleia - faʻatasi ai ma nai kiliki, e mafai e soʻo se tagata ona faʻasoa faʻamaumauga ma ana uo ma le au fai saofaga e ala i le lafoina i luga o lona puipui, i lana vaega, poʻo le lafo saʻo i savali patino i le tagata filifilia. I le taimi lava e tasi, o le uluaʻi tusitusiga, ata, vitio ma musika o lo o faamaumauina i le pueina, o le uluaʻi tusitala o le lolomiina o loʻo faʻaalia.

Faʻafefea ona fai faʻamaumauga faʻamaumauga, vitiō, lipine leo poʻo ata

E mafai ona e faʻasoa toetoe lava o soʻo se mea e maua mai i se mea, sei vagana ai vasega tapunia. Afai e te auina atu se tusi i se uo e le o auai i lenei vaega tapunia, ona sui ai lea, o le a ia vaʻai i se faʻamatalaga e uiga i le le lava o aia tatau. E te le manaʻomia le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa, e tatau ona e saini i vk.com.

Faʻafefea ona faʻasoa se pou mai le puipui

  1. Ina ia faʻasoa se faʻamatalaga mai le puipui o se vaega, o se tagata lautele poʻo se uo, e tatau ona e kiliki i luga o se ata faapitoa i lalo o le lomiga lava ia. E pei o se tamai gutu ma e sosoo ma le ki. "Ou te fiafia i ai". Kiliki i luga o lenei faʻamalama se tasi.
  2. A uma le kiliki, o le a tatalaina se tamai faamalama, lea o le a tatala ai avanoa i le galuega faʻaaoga. E mafai ona e auina atu le faʻamaumauga i tagata e toatolu:
    • uo ma soo - o lenei pepa ulufale o le a lafoina i le puipui i lau itulau. Faʻatasi ai ma tulaga talafeagai, o le a vaʻavaʻai ai foʻi nei uo ma le aufaipisinisi i le fafagaina o tala fou;
    • tagata faʻasalalau i le alalafaga - o le faamaumauga o le a tulai mai i luga o le puipui o tagata lautele po o le vaega lea e avea ai oe ma pule pe iai foi aia tatau e lomia ai luga o le puipui;
    • auina atu e ala i savali patino - i le lisi pa'ū o le a faʻaalia ai tagata o loʻo i ai i au uo. Afai ei ai sau faʻatalanoaga ma oe, ona e ulufale lea i lou igoa i le paʻamau suʻesuʻe, e mafai ona e faʻasaoina lenei pou ia oe i se talanoaga.

    E mafai ona e faʻapipiʻi lau lava savali feʻau i le faʻamaumauga tusitusia, faʻapea foʻi ma faʻapipiʻi soʻo se ata, leo puʻeina, vitio poʻo se pepa.

    O le faʻamaufaʻailoga lona lua i le faamalama ua mafai ai ona e faʻasoa se faʻamaumauga e ala i le auina atu e pei o:

    • tuusao tuusao i le faamaumauga;
    • Faʻasalalau i le Twitter poʻo le Facebook
    • fuʻa i luga o lau 'upega tafaʻilagi (e ala i le teuteuina o se tulafono faapitoa)

Faʻafefea ona faʻasoa se lipine leo

Afai e te le manaʻo e lafoina le meli atoa ma se filifiliga o musika ma ata, ona mafai lea ona e auina atu le leo e tasi. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Amata le taʻalo i ai i le kiliki i luga o le koluma tutusa i tafatafa o le igoa o le pese. Afai e te le manaʻo e faʻalogo lelei i le lipine leo, e mafai loa ona e taofi.
  2. I le ogatotonu o le laupepa autu, kiliki tasi i luga o le igoa o le ala na matou faatoa amataina.
  3. A uma le kiliki, o le a faʻaalia se faamalama lapisi tele ma o le a matou vaaia ai se lisi o leo pueina mai lenei ma isi pou ma le masani a le taʻaalo masani. I le taumatau pito i luga e mafai ona e vaʻai i le faʻamatalaga ua uma ona faʻamatalaina o le repost - o se pu laʻitiiti, lea e te manaʻomia e kiliki tasi.
  4. I se tamai pusa pa'ū, e mafai loa ona e amataina le faaliliuga o lenei ala i le tulaga o lau itulau ma faʻalapotopotoga faʻapitoa, na o le siakiina o le atigipusa e sosoo ma igoa.

    E tatau ona maitauina pe a maeʻa siaki siaki i luga o lau itulau poʻo i vaega filifilia, o le a faʻaalia i taimi uma i luga o le faʻaaliga soʻo se musika o loʻo e faʻalogo i ai. Ina ia mafai ona faʻamalo le gafatia mo isi e vaʻavaʻai i taʻaloga o loʻo taʻalo, e tatau lava ona e siaki mea na filifilia muamua.

  5. Afai e te kiliki i le kene i totonu o le faamalama o le matāua o luga "Auina atu i se uo", ona tatou vaʻaia ai lea o se faamalama o le toe faʻaleleia, e talitutusa lava ma le mea e aliali mai pe a lafoina se mea pueina mai le puipui. O le eseesega e faapea e le mafai ona e faʻapipiʻiina se ata po o se pepa i le feʻau, ma e le mafai ona e faʻasalalau atu le pueina o leo i se punaoa lona tolu.
  6. Auala e fefaasoaai ai se ata

    Ina ia faaali atu i se tasi se ata patino, e tatau ona e tatalaina, ma i lalo tonu lava, kiliki i le ki o le sea. Ona e manaʻomia lea e filifili le tagata e mauaina. O le tagata faʻaaoga o le a mauaina lenei ata i ana savali patino, o le a lolomiina i luga o le puipui o lau itulau poʻo tagata lautele.

    Faʻafefea ona faʻasoa se vitio

    E tutusa ma le ata - muamua e tatau ona e tatalaina le vitio e ala i le kilikiina o le ulutala (i lalo ifo o le ata), ona tatala ai lea o le ki i le matala. Fetufaai (o loʻo i lalo o le ata vitio).

    E mafai ona e faʻasoa ma au uo ma le au faipisinisi toetoe lava o mea uma e ala i le lafoina i ni savali faalilolilo poʻo lou lafoina i luga o le puipui o lau lava itulau poʻo se tagata faʻatautaia. E le gata i lea, afai ei ai sau faʻatalanoaga ma oe lava, e mafai ona e faʻasaoina se faʻamaumauga, ata, musika poʻo se vitio. Na o le pau lava le mea e mafai ona faʻatapulaʻaina ai le tagata e matamata i le mea na auina atu o le le lava lea o aia tatau avanoa.