Traktor Pro 2 2.11.2

Afai e te manaʻo e fatu se kopi kopi o se faila, faila poʻo le faila, ona sili lea ona faʻaoga polokalame faʻapitoa. Latou te ofoina atu meafaigaluega ma sili atu ona aoga nai lo meafaigaluega faʻapipiʻi masani. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i se tasi o sui o ia polokalama, e uiga i le Iperius Backup. Tatou amata le iloiloga.

Filifili mea e toe faʻaleleia

O le fatuina o se galuega fai tupe e amata i taimi uma e ala i le filifilia o faila manaʻomia. O le avanoa o le Iperius Backup i luga o tagata tauva, o le mea lea e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo ni vaega, o faila ma faila i se tasi o faagasologa, aʻo le tele o polokalama e mafai ai ona e filifilia se mea se tasi. O aitema filifilia e faʻaalia i se lisi i le matala matala.

O le mea e sosoo ai e tatau ona e faʻamaʻoti le nofoaga o le save. O lenei faagasologa e faigofie lava. I le pito i luga o le faamalama, o avanoa avanoa mo ituaiga eseese o nofoaga o loʻo faʻaalia: faʻapolopolo i le puʻupuʻu, punavai i fafo, luga ole laiga poʻo le FTP.

Fuafuaga

Afai o oe o le a faia le lava faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le polokalama, faatasi ai ma se vaitaimi patino, o le a sili atu le setiina o le taimi faatulagaina nai lo le toe fai uma o taga ma lima i taimi uma. O lea e na o le pau le taimi e tatau ai ona e filifilia le taimi sili ona fetaui ma faʻamaoti taimi patino o le kopi. E totoe na o le le tapeina o le komepiuta ma le polokalama. E mafai ona galue malosi aʻo iai i totonu o le fata, aʻo le faʻaogaina le le faʻaaogaina o punaoa faʻapitoa, pe a leai se faʻatinoga e faia.

Isi avanoa

Ia mautinoa e fetuutuunai le maualuga o le mamafa, faʻamaonia pe tuʻu pe leai foi le faʻaoga ma faila natia. I le faʻaopoopoga, o lenei faamalama e faʻaaogaina e seti ai faʻamaumauga faaopoopo: tapuni le komepiuta i le faaiuga o le faagasologa, fatuina o se faila log, kopiina o laina. Faʻalogo i mea uma aʻo leʻi amataina le gaioiga.

Faʻamatalaga Email

Afai e te manaʻo ia e nofouta i taimi uma i le tulaga o le lagolagosua faʻaleleia e tusa lava pe e te alu ese mai le komepiuta, ona faʻafesoʻotaʻi lea o faʻamatalaga o le a lafoina i lau imeli. O loʻo i ai isi galuega tauave i le faamalama o le faatulagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina se faila log, faatulagaga, ma le seti o laina mo le auina atu o se feʻau. Ina ia fesoʻotaʻi ma le polokalame, naʻo oe e manaʻomia le Initaneti ma se imeli aoga.

Isi auala

Muamua ma le maeʻa o le faʻamaumauga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona taitaia isi polokalama e faʻaaoga ai le Iperius Backup. O nei mea uma o loʻo faʻapipiʻiina i se isi faamalama, o auala i polokalame poʻo faila o loʻo faʻaalia, ma o le taimi amata amata e faʻaopoopo. E tatau ona faia ni faʻaaliga, pe afai o loʻo e toe faʻafoʻisia pe kopiina i le tele o polokalama i le taimi e tasi, o le a fesoasoani e puipuia ai punaoa faʻalapotopotoga ma e le aofia uma ai taualumaga ma le lima.

Vaʻai tofitofi galuega

I le faamalama autu o le polokalama, o galuega faaopoopo uma ua faaalia, pe o fea e pulea ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se tagata faʻaaoga ona faʻataʻitaʻia se taʻavale, faʻaluaina, amata pe taofi, auina atu i fafo, faʻasao i luga o se komepiuta, ma sili atu. E le gata i lea, o le faamalama autu o le nofoaga e pulea ai, o fea e te alu ai i faatulagaga, lipoti ma fesoasoani.

Faʻafouina o faʻamatalaga

I le faaopoopo atu i le fatuina o faʻamaumauga, o le Iperius Backup e mafai ona toe faʻafoisia le faʻamatalaga talafeagai. Ina ia faia lenei mea, e oʻo lava i se isi faʻamau e faʻamaonia. O le vaega lea e pulea, pe a fai e filifilia le mea, pe o fea e te manaʻomia e toe faia ai le toe faʻaleleia: se faila ZIP, se pepese, faʻamaumauga ma masini komepiuta. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le masini faʻapipiʻi galuega, o lea e le manaʻomia ai se malamalama faaopoopo ma tomai.

Failautusi log

Faʻamaumauga faila o lo o teu ai se mea sili ona aoga e na o nai tagata faʻaoga e gauai i ai. E faʻaaogaina e siaki ai mea sese po o faasologa o nisi o taga, lea e fesoasoani e malamalama ai i tulaga e tulaʻi mai, pe a le manino le mea e alu ai faila pe pe aisea foi na taofia ai le faiga o kopi.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamau faʻasaga ma faigofie;
  • Faʻasalalauga meli;
  • Fomai ua fausia-mo le faia o gaioiga;
  • Faʻafefiloiina kopi o faila, vaega ma faila.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Faʻataunuʻu faʻatusaina galuega;
  • Se numera itiiti o kopi kopi.

E mafai ona matou fautuaina Iperius Backup i soʻo se tasi e manaʻomia le vave toe foʻi mai pe toe faʻafouina faʻamatalaga taua. Polokalame polofesa e ono le mafai ona galue ona o lona faatapulaaina o galuega tauave ma se numera itiiti o faatulagaga o poloketi.

Faʻasaʻo le faʻataʻitaʻiga o le Iperius Backup

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Toe maua le EaseUS Todo Tomai Faʻalagolago Malosi ABC Backup Pro Windows Handy Backup

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Iperius Backup e faʻatagaina oe e vave vave ma faigofie ona toe faʻaleleia pe toe faʻafouina faʻamatalaga talafeagai. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia atonu e manaʻomia i le taimi o le faʻatinoga o nei faiga.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ulufale Srl
Tau: $ 60
Toa: 44 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.5.0