Tusi Lomitusi Tusi 3.0

O le vave faia o se tusi o se faila o tusitusiga e le lava, talu ai e le oi ai i le vaega mulimuli ia faatulagaga talafeagai e setiina ai se faʻasalalauga faʻapitoa. I lenei tulaga, o le filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o se polokalama faʻapitoa e mafai ona liliu ai soʻo se tusitusiga i se tamaitusi i se mataupu o minute. E aofia ai tusi Tusi Lomiga, o le a talanoaina i lenei tusiga.

Le mafai ona faia ni tusi

O le lomitusi o Tusi ua mafai ai ona e fatuina se tusi sologa lelei, lea o le a le gata o itulau, ae o loʻo i ai foi se faʻavaa. E maua ai foi se filifiliga o ni filifiliga se lua mo le tuʻuina atu o le pepa i le pepa. E mafai ona e lolomi malie, faʻapipiʻi pepa taʻitasi i le masini lomitusi taʻitasi, poʻo le lua laasaga, faʻatonuina le masini i le aofaiga tonu o pepa, ma liliu le pusa i le isi itu pe a uma le lomitusi e faʻaauau le faagasologa.

Taua le iloa! O le polokalame e na o na o le lomiga A5.

Faʻamatalaga o le Tusi

I le Tusi Lomiga o le Tusi Paia ei ai se faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga uma e uiga i le tusi na fatuina. I totonu o lenei mea e mafai ona e iloa pe fia itulau o le pepa o le a aofia ai, pe fia pepa e manaʻomia ma pe faapefea ona faia le lomitusi. E iai foi fautuaga i luga o le a le mea e tatau ona faia i le lolomiga.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻatau Rusia;
  • Le mafai ona faia se faʻamau;
  • Faʻaaoga faigofie;
  • E le manaʻomia le faʻatulagaga;
  • Vaavaaia le matamata o le siʻosiʻomaga lolomi.

Faʻafitauli

  • O le lomitusi e na o itulau A5;
  • Faaopoopoga na lolomiina 4 itulau.

O le Tusi Lomiga Tusi ua mafai ai e le tagata faʻaaoga ona vave lolomiina se taga pepa o la latou tusi e sili ona fiafia i ai, lea e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i mea uma e te alu i ai. E lelei tele le fatuina o polosiua ma tamaitusi eseese. I lenei tulaga, ua i ai i le polokalama se tusi faamaonia e aofia uma ai faʻamatalaga e uiga i lona faʻamaoni saʻo. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina ma tufatufaina atoa le totogi.

Lolomiina Tusitala Tusi mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga TUSI PAIA Talosaga mo le faitauina o tusi i luga o le iPhone Tusi faitau tusi mo le Android

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Tusi Tausi Tusi o se auala sili lea e fatu ai se tusi, polosiua poo se tamaitusi e aunoa ma ni faafitauli le talafeagai, ma faafetai i lona laitiiti tufatufa ma le leai o se manaʻoga mo le faʻapipiʻiina, e mafai ona taʻavale i luga o soʻo se PC mai faʻasalalauga faʻafefe.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Alexey Ilyin Merkuryevich
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0