Tuʻu se faʻailoga laʻititi i le Microsoft Word

Ina ia mautinoa le vave ma le lelei o le faʻaogaina o le komepiuta, e fautuaina ia fufulu i taimi uma le RAM. E oʻo lava i le tele o tusi talosaga e faʻapitoa i le faʻatinoga o lenei taʻaloga. Mem Faʻaitiitia o se tasi oi latou. O se mea laitiiti lenei e leai se totogi e maua ai le faʻamamaina o le RAM.

Lesona: Faʻapefea ona faʻamama le RAM i le Windows 7

RAM faʻamamaina le RAM

Meme Reduction e mafai ai e oe ona faʻamama le RAM i le kiliki tasi i luga o le ki. I lenei tulaga, o faiga uma e le faʻaaogaina e ave ai le RAM, le faila faila, ma le faʻaogaina o le masini e faʻamavaeina malosi.

Faamamāina faʻapitoa

E mafai foi e aunoa ma le faʻaitiitia o le RAM. I le le mafai, o le faamamaina o se mea i se uta RAM e 90%. Ae o loʻo i ai se avanoa i le polokalame e faʻatulagaina ai lenei tau, e oʻo i luga ma lalo. E le gata i lea, e mafai ona e mafai le amataga taimi o le faamamaina i le taimi. I lenei tulaga, o le a tupu i le 30 minute uma e le mafai. Ae mafai e le tagata faʻaaoga ona sui lenei parakalafa. O le mea lea, o le faagasologa o le faasaolotoina o le mafaufau o le a amataina pe a tupu se tasi o tulaga e lua: o le vaʻaia o se vaitaimi patino poʻo le ausia o se tulaga faʻatulagaina. Mem Reduction o le a faia lenei galuega i tua mai le fata.

Faʻaaogaina faʻamatalaga

Mem Faʻaitiitiga o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i galuega o vaega nei:

  • Manatu faʻapitoa (RAM);
  • Manatua mama;
  • Faʻamatalaga i le masini

Faʻaalia le aofaiga atoa o nei vaega, o le tele o avanoa o loʻo faʻaaogaina e ala i auala ma a latou pasene.

I le faʻaopoopoga, ua logoina le tagata faʻaoga e uiga i le uta i le RAM faʻatasi ai ma le fesoasoani o se faʻamaufaʻailoga o le ata, lea e faʻaalia i le pasene le aofaiga o le uta o le RAM. E faʻaaogā ai foʻi lanu lanu: lanu meamata (e oʻo i le 60% o le uta), moli (60 - 90%), mumu (e sili atu i le 90%).

Mama

  • Laititi laʻitiiti;
  • Taʻiala laʻititi i mea;
  • Faʻatau Rusia;
  • Faigofie faʻaaoga;
  • Faʻaaogaina vave o galuega mai le fata.
  • Faʻafitauli

    • Atonu e iai ni tautau i luga o komepiuta vaivai i le faagasologa o le faamamaina o manatua;
    • Leai nisi mea faaopoopo.

    Mem Faaitiitia o se mea faigofie, ae i le taimi lava e aoga tele mo le faʻamamaina o le RAM, lea e mafua ai le faateleina o le saoasaoa o le PC.

    Download Mem Faaitiitiga mo le saoloto

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Faʻamama mama WinUtillities Memory Optimizer Mama mama Ram booster

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Mem Faʻaitiiti o se polokalama laiti ae mataalia mo le faʻamamaina o le RAM. E otometi ma fufulu lima le fufulu o le RAM, failaina le faila ma le masini faʻatonu.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapitoa: Henry ++
    Tau: Faʻatau
    Toa: 1 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 3.3.2