Faʻafitauli e tatalaina ai faila Excel

I se taumafaiga e tuʻuina atu i ana tagata faʻasalalau le maualuga o le auaunaga ma le faigofie ona maua i le puleaina o auaunaga ma tala, na fausia e le Mobile TeleSystems mobile operator ma ofoina atu le My MTS Android application. Mo le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le paleni o le teugatupe, o le fuafuaga o tau ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga na ofoina mai e le tagata faʻapitoa, o le faʻaaogaina o My MTS mo le Android o se tasi lea o tali talafeagai.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le polokalame ma le lesitalaina o le numera telefoni a le MTS, e toetoe lava a leai se mea e manaʻomia e asiasi atu ai i se nofoaga o fesoʻotaʻiga ma / pe faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa i se isi auala - o gaoioiga uma lava e mafai ona faia tutoʻatasi ma i soo se taimi, .

Faʻamatalaga autū

O le tele o taimi e faʻaaoga ai My MTS galuega e maua i le tagata e faʻaaogaina faʻamatalaga vave pe a uma le faʻavaeina. O loʻo iai mea uma e te manaʻomia - faʻamatalaga e uiga i le paleni, paleni o fefaʻatauaʻiga i luga o le Initaneti, faʻapipiʻi minute, feʻau SMS, faʻatasi ai ma kulupu fesoʻotaʻi e asiasi i faʻamatalaga auiliili i luga o le faasologa o tau ma auaunaga, numera o ponesi ma teu tupe i lau telefoni feaveaʻi.

Mo le au fai saofaga, oe maua le avanoa e pulea ai numera tele, lea e mafai ona e faʻaopopo i le lisi o mea na faʻaaogaina, ona sosoo ai lea ma le mauaina o faʻamatalaga uma o tala faʻamaumauga mo faʻamatalaga taʻitasi.

Faʻasalaga ma totogi

O le tele o mataupu tau tupe e maua mai i le tagata faatau a Mobile TeleSystems e mafai ona foia i le "Teugatupe ma le totogiina" Laʻu talosaga MTS. A uma ona sui i le matala talafeagai, ona maua lea o le tau, maimoa i le talafaasolopito o tupe na maua i luga o le teugatupe, faatulaga ni filifiliga "Talosaga" ma le fesuiaiga i se tasi o auala e faʻaleleia.

O le initaneti

O le faʻaaogaina o fesoʻotaiga i luga o le lalolagi e ala i le faʻaaogaina o se auaunaga e tuʻuina atu e se tagata faʻatautaia telefoni feaveai, o se vaega taua o le faagaoioiga o le tele o telefoni feaveaʻi. Ina ia pulea le fuafuaga o le faasologa o tau i le itu o le mauaina o le Initaneti, faʻafesoʻotaʻi faʻatautaia o fefaʻatauaiga, faʻaaoga le vaega "Initaneti" i laʻu MTS.

I le faaopoopo atu i uiga o loʻo i luga, pe a uma ona sui i le lisi "Initaneti" ua tuʻuina atu i le tagata faʻataga le avanoa i faʻaopoopoga, sili ona aoga - "Initaneti Initaneti" e tufatufaina atu fefaʻatauaiga i isi masini, faʻapea foi i le auaunaga "Siaki Suʻega".

Totogi

Ina ia mafai ona filifili se fuafuaga o tau o loʻo fetaui ma manaʻoga ma le faʻaaogaina o auaunaga tau fesoʻotaʻiga, e tatau i le MTS ona saogalēina le vaega "Faasologa o tau" i le polokalama Android My MTS. O iinei e mafai ona e maua ai auiliiliga auiliiliga e uiga i le tau ma le aofaʻi o minute na tuʻuina i totonu o le afifi mo telefoni i le tele o tau, felauaiga, ma isi. E le gata i lea, o loʻo avanoa e maua mai faʻamatalaga i mea uma o loʻo iai nei ma avanoa mo le fesuiaiga mo se numera patino o fuafuaga o tau.

A uma ona filifilia le afifi sili ona lelei, e mafai loa ona e faia suiga i tuutuuga o le faʻaogaina o auaunaga a le tagata, e ala i le taomiina o le kulutasi e tasi i luga o le suiga o foliga.

Auaunaga

O isi fesoasoani, lea e mafai ona faʻaaogaina i le talosaga a le tagata o le numera o le MTS, o se vaega o soʻo se fuafuaga o le faasologa o tau lea e faʻalauteleina ai gafatia o le aufaipisinisi. O le faʻamaoniaina ma le lisi o filifiliga e faʻaaogaina, o la latou vavaeʻesega, faʻapea foi ma le filifilia ma le fesoʻotaiga o foliga fou, muamua na le faʻaaogaina o loʻo faʻatinoina i le vaega "Auaunaga" i laʻu MTS.

Faʻamatalaga

O le aufaipese a le MTS o loʻo televave femalagaaʻi i Rusia ma / pe o le lalolagi e masani ona fiafia i le mafai ona laveaʻi tupe na faʻaaluina i luga o fesoʻotaʻiga feaveaʻi aoe i fafo atu o le itulagi o le faʻaaogaina autu o auaunaga a le tagata. Fuaiupu "Taamilosaga" i totonu o laʻu MTS tuʻuina atu avanoa i faʻamatalaga e uiga i le tau o telefoni i mamao mamao, faʻapea foʻi ma mea faigaluega mo le faʻatulagaina o se fuafuaga o le faasologa o tau pe a maua auaunaga tau fesoʻotaiga i fafo.

Pusa ma Meaalofa

I le faaopoopo atu i galuega faavae o le puleaina o se telefoni feaveai ma auaunaga tau fesoʻotaʻiga, e faigofie ona faʻaogaina e loʻu MTS le polokalama o le faamaoni o le tagata. I vaega MTS Bonus ma "Meaalofa" o faʻamatalaga e uiga i aofaʻi faʻaopoopo ua tuʻuina atu ma o loʻo i ai se avanoa e filifili ai taui mo le tautinoga i le tagata faʻapipiʻi.

Faafiafiaga

O avanoa faafiafia i My MTS, e ui lava i le mamao vavalalata o le mea faigaluega, o loʻo i ai. I le vaega talafeagai o le talosaga, e mafai ona e maua (e le o se saʻolotoga!) Avanoa i le faitauina o lauiloa faʻasalalauga ma lauiloa, faʻapea foi ma le faalogologo i musika lauiloa.

Oloa

E pei ona lauiloa, o le lautele o le kamupani Mobile TeleSystems, i le faaopoopo i le tuuina atu o auaunaga tau fesootaiga, e aofia ai le faatauina atu o masini eseese o nei ona po, i nisi itu e fesootai ma le lalolagi o masini feaveai. Mo faʻamatalaga e uiga i le tele o oloa ma tau o loʻo ofoina atu e le kamupani, ua lava lea e faʻaaoga ai le vaega "Faleoloa Faʻainitaneti" i laʻu MTS. Ioe, pe a uma ona filifilia se oloa, o le avanoa e faia ai se faʻatauga e avanoa e ala i le tuʻuina o se poloaiga ma filifilia se auala e tuʻuina saʻo ai i totonu o le talosaga.

Afai o le metotia o le faʻatau mai i luga o le Initaneti e le o se mea e ave i ai le faamuamua, ua tuʻuina atu i le tagata faʻapitoa le avanoa e vave maua ai le faleoloa MTS lata ane i luga o le faʻafanua o loʻo faʻaalia i luga o le mata pe a uma ona sui i "Faleoloa-faleoloa", ma asiasi i le tulaga o le faʻatau atu mo se auiliiliga sili ona auiliili ma oloa ua fuafuaina.

Lagolago

A maeʻa le faʻaalia o se meafaigaluega i luga o se telefoni feaveaʻi e mafai ai ona faʻaaogaina galuega uma o le tagata lava ia o se tagata resitalaina MTS, o le manaʻomia ona asiasi atu i ofisa o le aufaigaluega ina ia maua le fesoasoani a tagata tomai faapitoa faʻapitoa. Liliu i le vaega "Lagolago" O lau talosaga a laʻu MTS, faʻamatalaga e uiga i numera o le nofoaga e fesoʻotai ai, tali i fesili e masani ona fesiligia o le au fai saofaga, fesoasoani i le polokalama o le meafaigaluega ua fuafuaina e avanoa mo le tagata faʻaaoga.

Tulaga lelei o fesootaiga

Mo le tagata faʻatautaia o le MTS, tuʻuina atu auaunaga tau fesoʻotaiga i le toʻatele o tagata, e matua taua lava le i ai o manatu faaalia mai le au fai saofaga. Faamatalaga na tuʻuina mai e le lagolago faʻapitoa e le tagata faʻaaogaina le My MTS faʻataʻitaʻiga e ala i le vaega galuega "Tulaga lelei o fesootaiga", ia mafai ai ona sili atu le faʻamaonia o faafitauli o loʻo i ai i le galuega o le telefoni feaveaʻi ma ia sili ona lelei le faʻaaogaina o vaivaiga.

Widgets

O se auala sili ona faigofie e vave maua ai faʻamatalaga eseese mai se polokalama Android, e aunoa ma le tatalaina, o se widget mo le komepiuta. O laʻu MTS eo mai ma se seti o matata tetele o ituaiga eseese ma sitaili. I le filifiliina o se tasi o elemene elemene i lou manaʻoga, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le paleni i luga o le teugatupe, minute, felauaiga ma SMS, na o le tatalaina o le mata o le masini.

Mama

  • Faʻaauau ona toe faʻafoioina le gaioiga o le tagata lava ia o le MTS subscriber, ae o le avanoa i le pulega o loʻo faʻatulagaina i se faiga e sili ona faʻaoga-faʻalelei;
  • Lotoifale gagana Lotu i aso nei.

Faʻafitauli

  • I nisi tulaga, o le talosaga e matua tuai lava;
  • Le auai o le faasalalauga.

O le polokalama Android O laʻu MTS o le auala sili lea ona vave ma sili ona faigofie e maua ai le gafatia o le tala patino o le tagata fai saofaga o se tasi o kamupani telefoni feaveaʻi i le Russian Federation. O lona gaioiga e mafai ai e oe ona faʻafoeina atoatoa auaunaga ma pulea le faʻaogaina o tupe i luga o se telefoni feaveaʻi, e tusa lava po o le a le taimi o le aso poʻo le nofoaga o le tagata e faʻaaogaina.

Faʻaola laʻu MTS mo le Android mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store