Maua kata i totonu o le Steam

Faila le tumau (Temp) - faila ua fausia e avea o se taunuuga o le laveaiina o faʻasalalauga i taimi o loʻo faʻagasolo ai polokalama ma le polokalama faʻaoga. O le tele o nei faʻamatalaga e faʻamutaina e le gaioiga lea na fatuina ai. Ae o se vaega o lea mea, e tumau pea, faʻalavelave ma faʻagesegese ai le galuega a Windows. O le mea lea, matou te fautuaina taimi uma e suʻeina ma faʻaulu faila le talafeagai.

Aveese faila le tumau

Mafaufau i nisi polokalama mo le faʻamamāina ma le faʻamautuina o PC, ma vaʻavaʻai foi i meafaigaluega faʻapitoa o le Windows 7 OS lava ia.

Metotia 1: Faʻatonu

O le CCleaner o se polokalama lautele mo le faʻatautaia o PC. O se tasi o ana galuega tele o le tapeina o faila Temp.

  1. A maeʻa le faʻailoga "Faamama" siaki mea e te manaʻo e tape. O faila le tumau i totonu o se submenu. "Faiga". Faasolo le faamau "Iloiloga".
  2. A maeʻa le suʻega, fai le faamamaina e ala i le kiliki "Faamama".
  3. I le faamalama e aliali, faʻamaonia lau filifiliga i le kilikiina o le ki. "Lelei". O mea ua filifilia o le a faʻamutaina.

Metotia 2: Advanced SystemCare

Advanced SystemCare o se isi polokalama mamana PC faamama. Faʻafaigofie ona faʻaaoga, ae tele taimi e ofoina atu e faʻaleleia ai i le polokalama a le PV.

  1. I le faamalama autu, siaki le pusa. "Aveesea o le Felafolafoaiga" ma taomi le ki tetele "Amata".
  2. A e togiina mea taitasi, o loʻo iai se mea e lata ane. O le kiliki i luga o le a ave oe i le lisi o mea e fai. Faailoga mea e te manao e faamama ma kiliki "Lelei".
  3. A maeʻa le laʻasaga, o le a faʻaali atu ia oe uma faila faila. Faasolo le faamau "Faʻatonu" mo le faamama.

Metotia 3: AusLogics BoostSpeed

AusLogics BoostSpeed ​​o se faʻavae atoa o mea e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le PC. E talafeagai mo tagata faʻalauiloa. O loʻo i ai se toe faʻafoʻi taua: o le tele o faʻasalalauga ma le faʻauigaina e faʻatau le faʻatoaga atoa.

  1. A maeʻa le faʻamuamua, o le polokalama o le a otometi lava ona siaki lau komepiuta. Le isi, alu i le lisi "Faʻamaumauga". I le vaega "Nofoaga avanoa" kiliki i le laina "Vaʻai faʻamatalaga" ina ia mafai ai ona iloa se lipoti auiliili.
  2. I se faamalama fou "Lipoti" faailoga mea e te manao e faʻaumatia.
  3. I le faamalama pop-up, kiliki i luga o le satauro i le pito i luga taumatau e tapuni ai.
  4. O le a tuʻuina atu oe i le itulau autu o le polokalame, lea o le ai ai se lipoti laitiiti i le galuega ua faia.

Metotia 4: "Clean Clean Disk"

Matou te liliu atu i tulaga o le Windows 7, o le tasi - "Clean Clean Disk".

  1. I totonu "Saili" kiliki i luga o lau pulou C (po o se tasi o mea e te faʻaogaina ai) ma i le lisi o mea e fai ai le lisi kiliki i luga "Meatotino".
  2. I le lisi "Aoao" kiliki "Clean Clean Disk".
  3. Afai o le taimi muamua lea e te faia ai lenei mea, o le a umi se taimi e lisiina ai faila ma faʻatusatusa le avanoa vavalalata avanoa pe a uma ona faʻamamā.
  4. I le faamalama "Clean Clean Disk" faailoga mea e te manaʻo e faʻaumatia ma kiliki "Lelei".
  5. O le a talosagaina oe mo se faʻamaoniga pe a tape. Malilie.

Metotia 5: Faʻamaʻaina o le vailaau Temp

O faila lē tumau e teuina i totonu o lisi lua:

C: Windows Temp
C: Tagata faaaoga Username AppData Local Temp

Ina ia faʻamalo manino mea o loʻo i totonu o le Directory Temp, tatala "Saili" ma kopi le ala agai i ai i le pusa o le tuatusi. Aveese le pusa o le Vaa.

O le faletusi lona lua ua natia e ala i le le manuia. Mo le ulufale i ai, i le pusa o le tuatusi
% AppData%
Ona alu lea i le root root AppData ma alu i le Faletusi i le lotoifale. I totonu o lenei mea, tape le pusa Temp.

Aua nei galo e aveese faila le tumau. O lenei mea o le a faʻasaoina oe avanoa ma tausia lau komipiuta mama. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o polokalame faʻa-tolu e faʻaaoga ai le galuega, aua o le a latou fesoasoani i le toe faʻaleleia o faʻamaumauga mai se faʻamaumauga, pe a iai se mea e sese.