E faʻapefea ona faʻamaonia le lisi o itulau e asiasi soo i Mozilla Firefox


Mozilla Firefox tagata atinaʻe i luga o le web browsers e masani ona faʻafouina faʻafouga mo le faʻalauiloa e aumaia ai foliga fou ma matagofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavae i luga o lau galuega, o le masini e lisiina itulau sili ona asiasi. Ae faʻapefea pe afai e te le manaʻo ia faʻaalia?

Faʻafefea ona aveese itulau asiasi soo i Firefox

O aso nei o le a tatou vaʻaia ituaiga e lua o faʻaali itulau na e asiasi i ai: o mea e faʻaalia e avea ma faailoga tusi vaaia pe a e fatuina se lisi fou ma pe a e kiliki-i luga o le Firefox Firefox i le faletusi. Mo ituaiga uma, o loʻo i ai se auala e faʻamalo ai sootaga i itulau.

Metotia 1: Faʻaitiitia le poloka "Nofoaga Sili"

Tatalaina se lisi fou, o tagata e matamata i nofoaga e masani ona asia. O le lisi o itulau sili ona lauiloa i luga o le tele o itulau e te mauaina e masani lava ona faʻatulagaina ao e faimalaga i le masini. O le aveesea o faailoga tusi vaaia i lenei tulaga e faigofie.

O le filifiliga sili ona faigofie o le aveesea lea o se filifiliga o itulau uepi e aunoa ma le tapeina o se mea - kiliki i le faʻamatalaga "Luga o Nofoaga". O faailoga tusi uma lava o le a faʻaitiitia ma faʻalautele i soo se taimi i le auala lava e tasi.

Metotia 2: Aveese / natia nofoaga mai le "Luga o Nofoaga"

E naʻo ia lava, "Top Sites" o se mea aoga lea e faatele ai le avanoa i au punaoa sili ona e fiafia i ai. Ae ui i lea, atonu e le o mea uma e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se 'upega tafaʻilagi na e asiasi i ai i le taimi e tasi, ae o lenei ua e taofi. I lenei tulaga o le a sili atu ona saʻo le faia o se filifiliga filifilia. Ina ia fufulu nisi nofoaga mai le tele o taimi asiasi, e mafai ona e:

  1. Faʻasolo i luga o le poloka i le 'upega tafaʻilagi e te manaʻo e faʻamalo, kiliki i luga o le atigipusa e tolu togitogi.
  2. Mai le lisi, filifili "Ufi" poʻo "Aveese mai le talafaasolopito" faʻalagolago i ou manaʻo.

O lenei metotia e aoga pe afai e te manaʻomia le vave ona natia nisi o nofoaga:

  1. Alu le kiore i le itu taumatau o le poloka. "Luga o Nofoaga" mo le faʻaalia o le faamau "Suiga" ma kiliki i luga.
  2. I le taimi nei ia sopoia le 'upega tafaʻilagi mo le faʻaalia o meafaigaluega faʻaleoleo ma kiliki i luga o le satauro. E le aveesea lenei nofoaga mai le talafaasolopito o asiasiga, ae natia mai le pito i luga o punaoa lauiloa.

Metotia 3: Aveesea le ogalaau o asiasiga

O le lisi o itulau lauiloa lauiloa e faʻavae i luga o le talafaasolopito o le suʻega. E faʻatatau i le masini ma faʻatagaina le faʻaaogaina e vaʻavaʻai i taimi ma po o fea foi na ia asia ai. Afai e te le manaʻomia lenei tala, e mafai ona e faʻamaloeseina, ma faʻatasi ai ma faʻamaumauga uma mai le pito i luga o le a faʻamutaina.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamalo le talafaasolopito i Mozilla Firefox browser

Metotia 4: Faʻasalaga Top Sites

Ae ui i lea, o lenei poloka o le a faatumuina i nisi taimi i nofoaga, ma ina ia aua nei faʻamaonia i taimi uma, e mafai ona e faia ese - ia natia le faʻaaliga.

  1. Fausia se lisi fou i le masini ma i le pito i luga taumatau o le itulau kiliki i luga o le afi e tatala ai le lisi lisi.
  2. Faʻasaʻo le mea "Luga o Nofoaga".

Metotia 5: Faʻamaʻa le faʻailoga

Afai e te kiliki i le Mozilla Firefox icon i le Start panel faatasi ai ma le kulimi taumatau, o le a faʻaalia i luga o le lau, se vaega o itulau e masani ona asiasi.

Kiliki le fesoʻotaʻiga e te manaʻo e faʻamalo, kiliki i luga-saʻo ma i luga o le kulupu faʻafesoʻotaʻi iloga kiliki le ki "Aveese mai lenei lisi".

I lenei auala faigofie, e mafai ona e fufulu itulau masani ile itulau i le Mozilla Firefox web browser.