Saili mo se lomitusi i luga o se komepiuta


O auaunaga e faʻaalia ai le tau o le tau na aliali mai mo sina taimi. O talosaga a le au faipisinisi mo i latou sa iai i luga o masini faʻaogaina Windows Mobile ma Symbian. I le amataga o Android, o nei talosaga ua avea ma sili atu, e pei ona i ai le tele o ia ituaiga talosaga.

Aukuso

O le faʻaaoga aloaia o le laupepa faʻamatalaga masani. E tele auala e faʻaalia ai le tau: vaitau o loʻo i ai nei, faʻaletonu itula ma aso taʻitasi.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaalia ai le lamatiaga mo allergies ma meteorological (pefu ma le faʻamafanafana, faapea foi le maualuga o afa mageta). O se faʻaopoopoga matagofie i valoʻaga o le faʻaalia o ata satelite poʻo se vitio mai se 'upega tafaʻilagi a le lautele (e le maua i mea uma). Ioe, o loʻo i ai se telefoni e mafai ona faʻaalia i luga o le komepiuta. Ma le isi, o faʻamatalaga o le tau o loʻo faʻaalia i le pusa o tulaga. O le mea e leaga ai, o nisi o nei galuega e totogi, e ese mai faʻasalalauga o loʻo i totonu o le talosaga.

Download AccuWeather

Gismeteo

O le Garyeteo talaʻi na oʻo mai i le Android, o se tasi o muamua, ma i le tele o tausaga o lona soifuaga, ua ia mauaina uma le matagofie ma aoga aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa i totonu o le tusi talosaga a Gismeteo na faʻaaogaina ata muamua o ata e faʻaali ai le tau.

E le gata i lea, o faʻamatalaga o loʻo maua i le Sun, taimi faʻaletausaga ma aso faʻailoga, o telefoni mataʻitipi telefoni. E pei lava o le tele o isi mea tutusa, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o le tau i le tauaso. I se tulaga vaʻaia, matou te matauina le mafai ona faʻaopoopo se nofoaga faapitoa i au mea e sili ona e fiafia i ai - o le fesuiaiga i le va oi latou e mafai ona faʻatulaga i le widget. Faʻasalalauga faʻapitoa i le aufaʻasalalau.

Tikiake Gismeteo

Yahoo Weather

Auaunaga tau meteoro mai Yahoo sa maua foi se tagata faʻatau mo Android. O lenei talosaga e iloga e se numera o tupe meamea tulaga ese - mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaalia o ata moni o se nofoaga o loʻo e fiafia i ai (e le maua i mea uma).

O ata e auina mai e tagata moni, o lea e mafai ai ona e auai. O le itu taua lona lua o le talosaga a Yahoo o le avanoa i luga o fua o le tau, lea e faʻaalia ai le tele o vaega, e aofia ai le vave o le matagi ma le itu. Ioe, o loʻo i ai widget mo le fale, o le filifilia o nofoaga filifilia ma faʻaalia le taimi o le la oso ma le goto o le lā, faʻapea foʻi ma vaega o le masina. Manatu matagofie ma le matagofie o le talosaga. Tufatufaina mo le saoloto, ae i le i ai o le faʻasalalauga.

Download Yahoo Weather

Yandeks.Pogoda

O le mea moni, o Yandex ei ai se sapalai mo le siakiina o le tau. O lona faʻaaogaina o se tasi o le uii i le tele o auaunaga a le IT tele, ae o le a sili atu le faʻaleleia o fofo i le seti o avanoa avanoa. O le tekonolosi Meteum, lea o loo faaaogaina e Yandex, e sili ona saʻo - e mafai ona e setiina ia mea e fai mo le fuafuaina o le tau agai i se tuatusi faapitoa (fuafua mo aai tetele).

O le faʻamatalaga lava ia e matua auiliiliina - e le gata o le vevela poʻo le vaʻaia o loʻo faʻaalia, ae o le itu foi ma le malosi o le matagi, o le mamafa ma le vevela. E mafai ona vaʻavaʻai le vaʻai, ma taulaʻi atu i luga o le faʻafanua. O tagata atiae foi latou te popole i le saogalemu o tagata faaaoga - afai o le tau e sui tele pe o se lapataiga matagi, o le a logoina oe e le talosaga. O mea le fiafia - faasalalauga ma faafitauli i le galuega o le auʻaunaga mai tagata faʻaaoga mai Iukureini.

Download Yandex.Pogoda

Vaaiga i le tau

O se faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o le tau mai faʻataʻitaʻiga Saina. Muamua, o se auala talafeagai e mamanu ai le eseesega: o tali tutusa uma, o le polokalama mai Shoreline Inc. - o se tasi o sili ona lalelei ma faʻamatalaga i le taimi e tasi.

O le vevela, taʻaloga, vave o le matagi ma le itu o loʻo faʻaalia manino. E pei lava o isi faʻaoga tutusa, e mafai ona seti nofoaga e fiafia i ai. E ala i feeseeseaiga, tatou te manatu o le i ai o le fafaga tala fou. Faʻamatalaga faʻapitoa - faʻasalalauga le lelei, faʻapea foi le galuega ese a le 'auʻaunaga: tele nofoaga mo ia e peiseai e leai.

Faʻafeiloaʻi le Tala o le Tau

Matagi

O se isi faʻataʻitaʻiga o le faʻainaina o Saina e faʻaaoga ai le tau. I lenei tulaga, o le mamanu e le o se mea e sili ona manaia, e latalata i sina mea itiiti. Talu ai o nei talosaga uma ma le Weather Forecast o loʻo faʻamatalaina i luga e faʻaaogaina lava le masini tutusa, o le lelei ma le tele o faʻamaumauga o le tau e tutusa.

I le isi itu, o le Weather e laʻititi ma e maualuga le saoasaoa - atonu ona o le leai o ni tala fou. O le le lelei o lenei talosaga e faʻapitoa foi: o nisi taimi e oʻo mai ai feʻau faʻasalalau, ma o le tele o nofoaga i le faʻamaumauga o mea tau weather o loʻo misi foi.

Tikiake le Weather

Matagi

O le sui o le vasega talosaga e "faigofie ae ofo." O se seti o faʻamatalaga o le tau o faʻamaumauga e maualuga - vevela, faʻafefe, vaʻa, matagi ma le malosi, ma faʻasologa vaiaso.

O nisi faʻaopoopoga o loʻo i ai tulaga faʻavae ma le suiga o le image, tele widgets e filifili mai, nofoaga ma fetuutuunaiga o faʻataʻaiga mo ia. O le mea e leaga ai, e le masani foi le tele o aai o le CIS, ae o le faasalalauga e sili atu nai lo le.

Tikiake le Weather

Sinoptika

Talosaga mai le atiaeina o Ukrainian. E foliga mai o se mea itiiti, ae o se faʻamatalaga auʻiliʻili o faʻamatalaga (o ituaiga faʻamaumauga taitasi e faʻasolosolo ese). E le pei o le tele o polokalame o loʻo faʻamatalaina i luga, o le vaʻavaʻai i Synoptic e 14 aso.

Faʻaaogaina Chip e leai ni faʻamatalaga i luga o le tau: pe a faʻaogaina, Sinoptika kopiina se lipoti i le meteorological i se masini mo se taimi taimi (2, 4 po o le 6 itula), e faʻatagaina ai oe e faʻaitiitia le fefaʻatauaʻiga ma faʻasaoina le mana o le pati. O nofoaga e mafai ona fuafuaina e faʻaaoga ai le geolocation, poʻo le seti lima. Faʻamatalaga, na o faasalalauga e mafai ona iloiloina.

Download Sinoptika

O le lisi o faʻataʻitaʻiga i luga o le tau, o le mea moni, sili atu. E masani lava, o tagata gaosi masini e faʻapipiʻi ia masini komepiuta i le firmware, faʻaitiitia le manaʻoga mo se faʻafofo lona tolu. Ae ui i lea, o le i ai o se filifiliga e le mafai ona fiafia.