O le a le mea e fai pe afai e le taalo le vitio i le masini

O le faʻaaogaina o le Premiere Pro mo le taimi muamua, o le mea muamua e puʻeina ai lou mata o se eseesega o paneta eseese ma ata, o ia mea uma e faia ai se galuega faapitoa. Ae ui i lea, o le faʻatinoga o nisi o ia mea e manaʻomia ai se taimi umi. Ina ia faafaigofie le galuega i le polokalama, e tele polotini. E mafai ona faigofie ona sii mai mai le ofisa aloaia. I le faaopoopo atu i le faafaigofieina o le galuega, e mafai lava ona latou faia nisi o galuega e le o totonu ole Adobe Premiere Pro.

Download Adobe Premiere Pro

Polokalama sili ona lauiloa ma aoga mo Adobe Premiere Pro

ProDAD Mercalli Plugin

O lenei masini e sui ai le faʻatulagaga faʻatulagaina. "Warp Stabilizer". Afai i le taimi o le vitio o loo i ai le maasiasi ma le ata, o lea o le a mafai ai e lenei masini ona vave faʻaaogaina ni faaletonu. E masani lava e le tautau pe a faʻapipiʻi galuega mamafa, ma e oʻo foʻi i luga o komipiva vaivai. A uma ona faʻaaogaina, o lau vitio o le a foliga sili atu ona tomai.

Neat Video Plugin

O se polotini mamafa tele e manaʻomia ai se tele o punaoa faʻalapotopotoga. Ae ui i lea, e leai ni ana faʻatusatusaga. E sili ona lelei lana paʻu i le ata puʻeina ma mafai ai e oe ona fetuunai le manino.

Magic Bullet Colorista II Faʻaopoopoga

Ina ia mafai ona faʻaoga lanu lanu, e masani ona liliu atu tagata tomai faapitoa i lenei meafaigaluega. E tele filifiliga. I le faʻamuamua, e leai se mea e manaʻomia e faʻaaoga ai isi masini e galulue ai ma le lanu. E fetuutuunai le susulu o le ata i leo eseese, mai le malamalama i le pogisa, galue ma le masaki ma sili atu.

FilmConvert Pro 2 Pipi

O le silila sili mo le tusiga i le Adobe Premiere Pro. Faʻatagaina oe e faʻaaoga i le vitio ni faʻafitauli eseese e faʻaaogaina i le fale tifaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se vitio o le a pei o se ata tuai ma sili atu. I le aotelega, o le masini e tuʻuina atu pe tusa ma le luasefulu o aʻafiaga mo le faʻailoga.

Faʻatau Vaʻa Faʻatau Vaʻa

Faia ni galuega autu se lua o le lanu lanu ma le tusitusi. O loʻo manaʻomia e tagata faʻapitoa ona o lona mama, e le faia ai se avega mamafa i luga o le gaioiga, faafetai i le faʻaaogaina o se kata vitio.

LUT Buddy plugin

O se isi mea aoga aoga mo le tusiga. Faʻavave vave ona fetuunai le vitio, pe a faatusatusa i se galuega e tutusa lelei. Ona o lenei mea, e lauiloa tele.

I totonu o lenei tusiga, matou te tilotilo i plugini sili ona lauiloa e mafai ona aoga i matata ma tagata amata.