Faʻafefea ona toe faʻafoʻi tupe mo se faʻatau i se tasi o faleoloa i totonu o iTunes


ITunes o se meafaigaluega lautele mo le teuina o faʻamatalaga o le aufaasālalau ma le puleaina o meaʻai apu. E tele tagata e faʻaaoga lenei polokalama e fatufatu ma teu ai faʻamaumauga. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai i auala e mafai ona faʻamalo ai ni faʻamaumauga le talafeagai.

O kopi kopi o se faʻamaumauga o se tasi o masini Apple, lea e mafai ai e oe ona toe faʻafoi uma faʻamatalaga i luga o le gaioiga pe afai ua leiloloa uma faʻamaumauga i luga o ia mea pe ua e alu i se masini fou. E mafai e ITunes ona teuina se tasi kopi sili ona sili ona lata mai mo kopi taʻitasi a Apple. Afai e le o toe manaʻomia le faʻamaumauga na faia e le polokalama, e mafai ona e faʻamalo pe a manaʻomia.

Faʻafefea ona aveese le faʻamaumauga i iTunes?

E mafai ona e teu se kopi kopi o lau gaioiga i auala e lua: luga o lau komepiuta, fatuina e ala i iTunes, poo le ao e ala i le iCloud storage. Mo mataupu uma e lua, o le mataupu o le tapeina o faʻamaumauga o le a talanoaina atili auiliiliga.

Aveese le Backup i le iTunes

1. Tatala iTunes. Kiliki i le lisi i le pito i luga tauagavale. Faʻamatama i le lisi e aliali, filifili "Faʻatonu".

2. I le faamalama e tatala, alu i le "Devices" tab. O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi o au masini lea e iai kopi kopi. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te le toe manaʻomia se kopi kopi mo le iPad. Ona tatau lea ona tatou filifili i le kiliki se kuki, ona kiliki lea i le ki "Aveese le Tua".

3. Faʻamaonia le soloia o le faʻamaumauga. Mai le taimi nei, o le a leai se kopi kopi o lau masini i le iTunes i luga o lau komepiuta.

Aveese faʻamaumauga i iCloud

Ia mafaufau nei i le faagasologa o le tapeina o se faʻamaumauga, pe a teuina i le iTunes, ae i le ao. I lenei tulaga, o le faʻamaumauga o le a pulea mai se masini Apple.

1. Tatala i lau gadget "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega iCloud.

2. Tatala mea "Teuina".

3. Alu i le meataitasi "Pulega".

4. Filifili le masini lea o loʻo e faʻamalo ai se faʻamaumauga.

5. Filifili se faamau "Aveese le Kopi"ma faʻamaonia le soloia.

Faamolemole ia maitauina afai e leai se manaʻoga faapena, ona lelei lea e le o le tapeina o kopi o kopi o masini, e tusa lava pe le toe i ai masini. E mafai e le o toe umi ae toe fiafia oe i le tekinolosi apu, ona mafai ai lea ona e toe maua mai le tuatusi tuai, lea o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoi uma faamatalaga tuai i se masini fou.