Faʻasalaga Galuega Faʻatino a Microsoft Excel

O faʻafouga faʻafou i le faʻaogaina o le polokalama e fesoasoani e foia ai faʻafitauli ma faʻamautinoa e lagolagoina ai tekonolosi lata mai. Ae i le taimi o le faagasologa o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga, e ono tulaʻi mai faafitauli. O se tasi o faʻatelega masani nei o le sese 80244019. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona e foia lenei faafitauli i le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafitauli 0x80070005 i le Windows 7

Faʻaiʻuga o mea sese ma le auala e faʻaleleia ai

O mafuaʻaga o le sese 80244019 e mafai ona avea uma ma faʻamaʻi ma eseese faʻaletonu i lotoifale, lea na mafua ai suiga i tulaga poʻo le faaleagaina o faila o faila e aofia ai le siiina mai ma le faʻaopoopoina o faʻamatalaga. O le mea lea, o auala e foia ai le faafitauli e faʻalagolago lava i le punavai o lona faʻalavelave. I lalo ifo, tatou te iloiloina auiliiliga maʻoti mo le foia o le faafitauli i lalo o le suʻesuʻega.

Metotia 1: Siaki mo siama

O se tasi o mafuaʻaga autū o le sese 80244019 o se faʻamaʻi viral. O le mea lea, o le taimi lava e tupu ai lenei faafitauli, e tatau ona suʻesuʻe le komipiuta mo siama. E tusa lava pe iai le mafuaaga i se isi itu, o le faʻamaoniga e le afaina, ae afai e te le maua le taimi, o le tulafono leaga e mafai ona sili atu le faaleagaina.

E le tatau ona faia faʻataʻitaʻiga e ala i se taʻaloga masani, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o fale faʻapitoa faʻamalositino e le manaʻomia ai le faʻatulagaga. E sili ona lelei le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiga poʻo le i ai o isi PC e leai ni PC, poʻo le faʻaaogaina o le LiveCD / USB. Ae afai o nisi mafuaaga e le mafai ai ona e faia lenei mea, ona e faʻavasega lea "Ala Lelei". A maua se siama, mulimuli i fautuaga e aliali mai i le matapiuta meafaigaluega.

O le mea e leaga ai, tusa lava pe maua se siama ma faʻaitiitia, e le faʻamaonia ai le leiloloa o le mea sese, talu ai o le tulafono leaga e ono mafai ona suia i le faiga e manaʻomia ona faʻamautu. O le faʻafitauli o le matou te le iloa po o le a le mea e tatau ona siakiina ma fetuutuunai, e faʻaaoga ai metotia uma o loʻo faʻamatalaina i lalo ifo le tasi i le tasi seiloga ua e filifili e leai se mea sese 80244019.

Metotia 2: Faʻatulaga se sootaga i le WEB

Muamua lava, e tatau ona e mautinoa o faʻamau mo le fesoʻotaʻi atu i le upega tafailagi e saʻo. O lenei filifiliga e talafeagai e tusa lava pe o le aʻa o le faafitauli e le o se siama, ae o se toilalo.

  1. Kiliki "Amata". Sau i totonu "Lisi Pulea".
  2. Next kiliki "Network ma le Initaneti".
  3. Filifili "Nofoaga Tutotonu Faʻatekonolosi ...".
  4. I le itu tauagavale, filifili "Suiga o mea fetuunai".
  5. Mai le lisi o fesoʻotaʻiga (pe'āfai e tele) i le faamalama e aliali mai, filifili le filifiliga o loʻo i ai, lea e te masani ona fesoʻotaʻi atu i le lalolagi lautele. Faʻamau kiliki i luga (PKM). I le lisi, filifili "Meatotino".
  6. Ua tatala le atinaʻeina o atinaʻe. I le lisi "Fesootaiga" filifili filifiliga "Faʻasalalauga i Initaneti Version 4" ma faailogaina. Kiliki "Meatotino".
  7. Afai i totonu o le faʻaaliga o le atigipusa i tua o IP tuatusi ua uma ona tusia, ona mautinoa lea e fetaui ma latou na tuʻuina atu e lau kamupanī. Afai e na te le tuʻuina atu ni tuatusi IP faʻapitoa, ona faʻagasolo uma lea o leitio i luga o le tulaga maualuga ma faʻasalalau "Lelei". O lona uiga o le taimi nei o le ae maua tuatusi tuatusi.

A maeʻa le faʻaaogaina o luga, e mafai ona siaki pe ua toe tupu le mea fou i le taimi o le faʻafouga poʻo le ua maeʻa ona foia.

Metotia 3: Amata Galuega

O se tasi o mafuaʻaga mo le sese 80244019 o le le mafai foi lea o nisi o tautua, lea e mafua mai i faʻamaʻi ma isi mea. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatagaina auaunaga e le toe faʻaaogaina, faʻapea foi ma le fetuutuunai o la latou faʻailoga faʻapitoa i le lumanaʻi.

  1. Alu i "Lisi Pulea" e ala i le lisi "Amata"kiliki "Faigaluega ma le Puipuiga".
  2. Le isi, filifili le filifiliga "Pulega".
  3. I le lisi faʻaalia, alu i le tusiga "Auaunaga".
  4. Ua tatala le atigi Pule o Auaunaga. I le lisi o aitema, vaavaai mo se filifiliga "Auaunaga Malamalama Atamai ...". Ina ia faafaigofie le sailiga, e mafai ona e faaogaina mea faitino i le faasologa o le alafapeta e ala i le kiliki i luga o le igoa o le koluma. "Igoa". Vaʻai i le tulaga o le tautua i le koluma "Tulaga". Afai o loʻo faʻaalia "Galuega"o lona uiga o mea uma lava ua ogatasi ma lenei elemene ma e tatau ona tatou agai atu i le isi. Ae afai e leai se mea o faʻaalia i lenei koluma, ona faʻasilulua lea o le mea o loʻo i luga ma le kuluma taumatau.
  5. I le faamalama e tatala, suia mea i le fanua Ala amata mai le lisi pa'ū, filifili "Tusi" poʻo "Aunoa". Le isi, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. Toe foʻi i "Dispatcher", filifili le igoa elemene ma toe lolomiina "Tamoe".
  7. O le a amata lenei galuega filifilia.
  8. A maeʻa lona maeʻa manuia, e tatau ona faʻaalia le tulaga i tua o le elemene faʻamaonia. "Galuega".
  9. Vaʻai foi i le koluma "Tulaga" tulaga na faailoaina "Galuega", ma i le koluma Ala amata tulaga tumau "Aunoa" i auaunaga "Lisi o mea tutupu i le Windows" ma "Faʻafouina faʻafouga". Afai e seti faʻamaonia e ese mai i luga, ona i ai lea i luga o lenei mataupu, ia faʻaoga tutusa lava le faʻaosoina o mea na faʻamatalaina i luga.

A maeʻa lena, e mafai ona toe faʻafou le taumafaiga e faʻafou le Windows. Afai o le faafitauli na i ai i le le atoatoa o le tautua, ona le tatau loa lea ona toe iloa i le taimi nei le mea sese.

Metotia 4: Toe Maua Punaoa Faigaluega

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi e le aufaitau Windows 7 le sese o loʻo i luga ae tusa lava pe na faʻaleagaina faila i luga oa latou komepiuta mo nisi mafuaaga. O le mea lea, e talafeagai le faia o se siaki talafeagai, ma, pe a manaʻomia, faatino se toe faʻaleleia.

  1. Kiliki "Amata". Sau i totonu "Polokalama uma".
  2. Saini "Tulaga Faataatia".
  3. Saili i le lisi "Poloaiga Poloaiga" ma kiliki PKM i lalo o le igoa ua faamaotiina. I le lisi e aliali, filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. Tatala "Poloaiga Poloaiga". O iinei o le a manaʻomia ai ona tatou ulufale atu i se poloaiga faʻapitoa e tafe le aoga. "CheckDisk", lea o le a mataʻituina ma toe faʻaleleia faila faʻafitauli. Ulufale:

    chkdsk / R / F C:

    Kiliki Ulufale.

  5. Afai a maeʻa ona maua lea o se feau e uiga i le le mafai ona faʻaaogaina le poloaiga ua faʻamaonia, talu ona faʻaaogaina le voluma filifilia, ona e ulufale lea i le uiga "I"kiliki Ulufale ma toe amata le komepiuta. A maeʻa ona toe faʻafouina, o le a siaki le faiga mo le iai o faila palapeti. Afai o nei faafitauli ua iloa, o le a toe faaleleia mea.

O lea e mafai ona toe taumafai e faʻafou le polokalama.

Lesona: Iloiloina o le saʻo o faila OS i le Windows 7

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui i le mea moni o le mafuaaga autu o le sese 80244019 o se faʻamaʻi viral, o isi itu e mafua ai. E le gata i lea, e oʻo lava i le faʻamamaina o le siama, e masani lava ona talafeagai le faia o le taualumaga mo le faʻavaeina o vaega taʻitasi na ia taia. I soo se itu, pe a aliali mai le faafitauli o loʻo taʻua i luga, e fautuaina muamua muamua le PC i se faʻaaogaina o le anti-virus, ma o loʻo i ai nei, pe afai o loʻo i ai pea le sese, taumafai e faʻaaogaina i isi metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu o lenei tusiga.