Fast 1.0 1.0

I le oʻo mai o le komepiuta komepiuta o mea masini komepiuta, o le faiga mo le "faʻaleleia" o se masini - o se seti o gaoioiga faʻataʻitaʻia ma o nisi taimi o se sui atoatoa / vaeluaina o le masini komepiuta o le masini - ua matua lautele lava. Pe a faʻaleleia, i le tele o tulaga ua mafai ona faʻaoga le mode Fastboot, ma o se meafaigaluega mo le faʻaaogaina i lenei faiga, o le faʻamafanafanaga o le igoa tutusa.

Adb ma le Fastboot o loʻo faʻamanuiaina mea faigaluega faʻaogaina i le firmware ma le toe faʻaleleia o masini Android. O talosaga e na o totonu lava o le lisi o galuega latou te faatinoina, o le galue i totonu mai le manatu o le tagata e tutusa. O ia tulaga uma e lua e ulufale ai i luga o le laina o poloaiga ma mauaina se tali mai le polokalama ma le taunuuga o le faatinoga.

Auala vave

O le Fastboot o se faʻapitoa faʻapitoa lea e mafai ai e oe ona faʻatino galuega i luga o vaega o masini masini i se tulaga faapitoa. O le galuega ma ata ma vaega o manatua - o le autu autu o le polokalama. Talu ai o le talosaga o se faʻamafanafanaga, o faʻatinoga uma e faia e ala i le taina o tulafono ma se faʻamaumauga maʻoti i le laina o le poloaiga.

O le tele o polokalama Android e lagolagoina le faʻatulagaina o le fastboot, ae o loʻo i ai mea e poloka ai lenei uiga e le atinaʻe.

O le lisi o faʻatinoga o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻaaogaina o le faʻatonuga e ala i le Fastboot e lautele. O le faʻaaogaina o le meafaigaluega e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻasaʻo saʻo ata o le polokalama Android mai se komepiuta e ala i le USB, lea, pe a toe faʻafoʻisia ma faʻaleleia masini, o se auala sili ona saoasaoa ma saogalemu i le faʻaogaina. Se lisi tele o faʻatonuga e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaoga pe a galue ma le faʻamatalaga faʻamatalaina, e leai se mea e te manatuaina. O tulafono ia i latou lava ma a latou faʻaipoipoga o loʻo gaosia e avea o se tali i totonu.fesoasoani vave.

Mama

  • O se tasi o nai meafaigaluega e avanoa mo le toetoe lava o tagata uma e faʻaaogaina vaega o le manatuaina o masini Android.

Faʻafitauli

  • Le leai o se gagana Rusia;
  • O le galue e manaʻomia ai le malamalama i le faʻamaopoopoina o tulafono ma le faʻaeteete i la latou talosaga.

O le mea lautele, ua taʻua le Fastboot o se meafaigaluega faʻalagolago, o le atinaʻeina e mafai ona taua tele pe a faigaluega i masini Android ma la latou firmware. E le gata i lea, o le talosaga i nisi tulaga ua na o le pau lea o le meafaigaluega aoga mo le toe faʻafoisia o polokalama, ma o le mea lea o le soifua maloloina o le masini atoa.

Faʻaola Fastboot mo le leai

Faʻatau le polokalama lata mai o Fastboot mai le ofisa aloaia

Pe a sii mai le Fastboot mai le ofisa aloaia, e faʻapipiʻiina e le tagata faʻaaoga le Android SDK. I le tulaga e leai se mea e manaʻomia e maua ai le afifi uma o mea e faia ai le au atinaʻe, e mafai ona e faʻaogaina le fesoʻotaʻiga i lalo ma maua ai se faamaumauga e naʻo Fastboot ma ADB.

Tikiala le version o Fastboot

Adb lele Auala e moli ai se telefoni po o se papaa e ala i le Fastboot Android Debug Bridge (ADB) MTK Droid Tools

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Fastboot o se polokalama faʻamafanafanaga mo le faʻaaogaina o vaega o mea e faʻaaogaina i le telefoni. O se meafaigaluega talafeagai mo le faʻaleleia o le tele o masini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Google
Tau: Faʻatau
Toa: 145 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0.39