E faʻapefea ona tape se itulau ile Upu 2013?

Lelei lelei

O le aso, ou te fia tusia se tamai tusi i le tapeina o itulau i totonu o le Upu 2013. E foliga mai - o se taotoga faigofie, tuu le fetuu i le mea saʻo - ma faʻamalo e faʻaaoga le button Delete or Backspace. Ae e le o taimi uma e liliu ese ai ma le fesoasoani mai ia i latou, naʻo luga lava o le itulau e mafai ona i ai ni faʻamaumauga e leʻi lolomiina e le pa'ū i totonu o le lautele o lau filifiliga ma e le faʻateʻaina e tusa ai. Sei o tatou iloiloina ni mataupu se lua.

E faʻapefea ona tape se itulau ile Upu 2013?

1) o le mea muamua e fai o le faʻapipiʻiina lea o se kī faapitoa e faʻaali ai le le mafai ona lolomiina mataʻitusi. O loʻo i totonu o le vaega "HOME" i le pito i luga o le lisi o Upu.

2) A maeʻa ona lolomiina, o le pepa o le a faʻaalia ai igoa e masani ona le iloa: o vaevaega itulau, avanoa, parakalafa, ma isi. I le auala, e le aveesea le itulau i le 99% o mataupu - ona o le mea moni, o loʻo i ai va i totonu, aveeseina i latou e faʻaaoga ai le 'au Del / Backspace. I le avea ai o se tulafono, o mea uma lava ma ata e aveesea mai le itulau vave ma faigofie. A maeʻa ona aveese le amio mulimuli mai le itulau, o le a otometi le aveesea e le Upu.

Pau lava lena. Fai se galuega lelei!