Pivot Animator 4.2.6

E manaʻomia e se tagata faʻaaogāina se antivirus, aua e mamao lava mai taimi uma e mafai ai ona mataʻitu auala e tutupu i totonu o le polokalama. Ma e mafai ona ese i latou, aua e tusa lava pe na o se tasi le faila faila e te maua mai ai se faalavelave, e mafai ona e matua aʻafia se komepiuta. Malware e mafai ona tele ni taulaiga, ae muamua lava, latou te tulituliloaina le ulufale mai o le tagata i totonu o le faiga ma le faatinoina o latou tulafono leaga.

O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le siaki-siama e mafai ona aoga i mataupu eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatauina e se tagata se komepiuta po o se komepiuta, e mafai ona ia faʻaaogaina le auaunaga o le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o le polokalama mai isi tagata. A sau i le fale, atonu e fiafia o ia i le ituaiga puipuiga o ia. O tulaga e ese, ae o loʻo i ai se auala faigofie ma le lelei e saili ai le mea na faʻaogaina ai le antivirus.

O loʻo matou sailia se puipuiga faʻavae

O se tasi o auala pito i sili ona lelei, e le o le uiga o se sailiga e le uma i totonu o polokalama faʻapipiʻiina o le polokalama lava ia, o loʻo vaʻavaʻai i ai "Lisi Pulea". I le Windows, e mafai ona iloa le puipuiga ua faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, o le mea lea, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina. O le tuusaunoaga e le saʻo le faʻaogaina o talosaga, aua e le o iai i totonu o le lisi.

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le polokalama o le Windows 10, o laʻasaga laʻasaga atonu e le tutusa mo isi lomiga OS.

  1. I luga o le faletua, saili le faʻatalama tioata tioata.
  2. Amata le taina o le upu i le pusa saili. "laulau", ona filifili lea o le iuga "Lisi Pulea".
  3. I le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga" filifili "Iloilo le tulaga o le komepiuta".
  4. Faalautele le laupepa "Saogalemu".
  5. O le a tuʻuina atu ia te oe se lisi o polokalame e nafa ma vaega malupuipuia o le Windows 10. I le parakalafa "Puipuia o Vailaau Mataga" Faʻaalia le faʻamaonia ma le igoa o le polokalama antivirus.

Lesona: Faʻafefea ona faʻagata le tumau 360 le aofaʻi o le Puipuiga

E mafai ona e faafaigofieina e ala i le matamata i le lisi o polokalame i le fata. A e lueina le kiore i luga o ata, o le a faʻaalia oe i le igoa o le polokalame e taʻavale ai.

O sea sailiga e le talafeagai mo antiviruses ua le mautonu pe mo tagata e le masani i polokalama autu o le antivirus. Ma le gata i lea, o le puipuiga e le mafai ona susulu i totonu o le fata, o le ala lea e matamata ai "Lisi Pulea" o le sili ona faatuatuaina.

Ia, afai e leai se siaki na maua, ona mafai lea ona e sii maia se tasi i lou tofo.