Fofoina o le faalauiloaina o taaloga i le Windows 7

Faatasi ai ma galuega eseese i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, o loʻo i ai se avanoa taua e tuʻuina atu meaalofa, lea o le a faʻaalia mulimuli ane i luga o le itulau o le tagata faaaoga i se poloka faapitoa. E ui i le mea moni o le tele o avanoa oi ai nei e totogi, ma o le totogifuapauina autu o tupe a le atunuu - palota, o loʻo i ai pea nisi mea e leai se totogi e avanoa mo tagata uma VK.com.

Faʻatau meaalofa VKontakte

Aʻo le i faia se auiliiliga auiliili o avanoa saoloto e tuʻuina atu ai le VC, e tatau ona faʻamalamalama e le o vaega uma o loʻo taʻua atili o le ofisa. O lona uiga, o nisi o kalama e leai se totogi e le atiaʻe e le pulega a le VK ma o le a le faʻaalia i se poloka faapitoa o le upega tafailagi fesoʻotaiga.

E matua fautuaina lava e aloese mai soʻo se polokalama a le tagata o tausia, tusi talosaga ma faʻaopoopoga e folafola atu ai ia te oe le avanoa e avatu ai meaalofa mo le saolotoga.

I le taimi nei, e naʻo le lua auala e tuʻuina atu ai ata faʻafeiloaʻi:

  • aloaia;
  • lē aloaia.

O filifiliga uma e lua o le a iloiloina auiliili i lalo, peitaʻi, faʻamolemole ia matau e tusa lava pe o le a le uiga lautele o uiga o meaalofa, o oe, i le avea ai ma se tagata e faʻaaogaina, maua ni suiga eseese, o nisi taimi e le fetaui lelei ma mea e faʻamoemoeina. E le gata i lea, e fautuaina le faʻaaogaina o galuega VK masani ina ia aloese mai faafitauli uma o tamaiti.

Faʻafanua

O le mea pito sili ona talafeagai o le tulaga masani lea o le 'upega tafaʻilagi, faʻafetai i le mea e mafai ona e tuʻuina atu i soʻo se tagata faʻaoga VC, faʻatasi ai ma se faʻasalaga i tuʻutuʻuga o tagata palota ma isi pusa tutusa e ala i le totogiina o se aofaiga o tupe. Ae ui i lea, o se vaega o lenei iloiloga, tatou te fiafia i tuusaʻo saolotoga.

O le faʻafoega o le site VKontakte i nisi o tulaga e maua ai e ona tagata le avanoa e tuʻuina atu ai ata faapitoa mo se mea. E masani lava, o lenei mea mataʻutia e iai se sootaga tuusao ma soʻo se mea taua, i le manatu o le pulega, mea tutupu, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o aso malolo.

Avanoa e talafeagai na o mataupu e faʻamanatu ai e le VK.com soʻo se mea taua e tupu. A le o lea, o le avanoa e avanoa e tuʻuina atu ai meaalofa e leai se totogi e poloka ona o le le talafeagai o le mea na tupu.

Ina ia aʻoaʻo e uiga i le avanoa e maua ai se foaʻi tau tupe, e tatau ona e tatalaina, tuusao, le faamalama o le faʻatatauga tutusa.

  1. Alu i le itulau VK o le tagata e te manaʻo e auina atu se ata ma kiliki i luga o le ata tutusa i luga o le ata o le talaaga autu.
  2. Afai na poloka e le tagata faʻaaoga le gafatia e lafoina ai savali, nai lo le faʻamaufaʻailoga "Tusi le savali" o le ae maua se fesoʻotaʻiga talitutusa ma le tusiga "Auina atu se meaalofa".
  3. Afai e manaʻomia, e mafai ona e tafe i le itulau o le tagata saʻo ma i le itu tauagavale e maua se poloka faapitoa "Meaalofa"lea o loʻo i ai le faamau "Auina atu se meaalofa".
  4. Manatua e mafai e nisi tagata faʻaoga ona poloka lenei poloka ona o latou manaʻoga patino ile faaupuga o faʻamaumauga patino o se itulau patino.

  5. I le tulaga o ata faʻafeiloaʻi saoloto, o le a e vaʻai i se vaega faapitoa i le ulutala talafeagai. Ia maitau foi i totonu o le vaega "Taimi Nei" free meaalofa o loʻo faʻaalia foi, talu ai e tusa ai ma fuainumera, o le tele o tagata e faʻaaogaina.

Pe a le faʻatapulaʻaina le faʻasalalau o faʻailoga e leai se totogi i tagata faʻaoga, o lona uiga, e mafai ona e tuʻuina atu le meaalofa e tasi i se tasi poʻo le tele o tagata faʻaogaina le upega tafaʻilagi.

Afai e leai ni aitema e leai ni mea i le vaega tutusa, aua le popole. Ina ia e nofouta i taimi uma i foliga o ata faʻafeiloaʻi saoloto, e fautuaina e teu i se tasi pe sili atu nuʻu faʻapitoa i luga o le site VK.com.

E le gata i lea, mulimuli ma le faaeteete i tala o le VK i lau gaoioiga fafaga i totonu o le vaega "Talafou"e pei ona masani ona taua e le pulega le tulai mai o avanoa fou i se auala e le mafai ai ona le amanaiaina i latou. O le mea moni, e tupu lenei mea i na o tulaga taua tele na tutupu, ae le ona o meaalofa taʻitasi taʻitoʻatasi.

Faamolemole ia matau o le fuainumera o elemene saoloto mo foai e aofia ai nisi tagata taʻalo, o ona foliga vaaia e mafai foi ona mataituina ma le fesoasoani a tagata faapitoa.

Lotoifale i totonu

O le auala lona lua o le mauaina o meaalofa maualalo o se avanoa faʻaopoopo nai lo se galuega faʻamalosi, talu ai o lenei tulaga o le a le tuʻuina atu le kata i le poloka e tutusa. Ae ui i lea, e faigofie ona e tuʻuina le ata talafeagai ma le saini talafeagai i luga o le puipui o soʻo se faʻaaogaina o le saite.

A faʻaaogaina ni faʻapitoa faʻapitoa, e mafai ona e auina atu ni meaalofa faʻapitoa pe na o ni kata e naʻo na tagata o loʻo i luga o lau lisi o au uo ma e le poloka le avanoa e lafo ai pou ile puipui. I soo se isi lava tulaga, o lenei metotia o le a le aoga mo oe.

E fautuaina e faʻaaoga na o na talosaga e ofoina atu auaunaga e aunoa ma se totogi ma se vaega itiiti o faasalalauga.

I luga o avanoa o le vaega "Taaloga" VKontakte o loʻo i ai le tele o le tele o talosaga e faʻatatau i le tuʻuina atu o meaalofa. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou paʻi atu i se tasi o tusi e sili ona lauiloa ma lava le malupuipuia e matamata ai pe faapefea ona galue uma ma mea e te mauaina e ala i le faʻaaogaina o ia uiga.

  1. E ala i le lisi autu o le saite VKontakte alu i vaega "Taaloga".
  2. Faʻasalalau i le itulau ma faʻaoga le fanua suʻesuʻe e suʻe ai talosaga e ala i le upu. "Palemata".
  3. E mafai ona suʻe suʻega i le upu. "Meaalofa"Ae ui i lea, i lenei tulaga o loʻo tumau pea galuega faʻatino, ae o le filifiliga o faʻaopoopoga tuʻuina atu ua faʻaitiitia le faʻaititia.

  4. Tatala le tusi talosaga ma faamasani oe lava i le atigilima (i lenei tulaga, e faaaoga le talosaga "Kata mo tagata uma").
  5. E mafai ona e faʻaaoga se tasi o ni vaega mo le vave ona maua meaalofa e tusa ai ma ou manaʻoga.
  6. E mafai foi ona suʻe i upu autu.
  7. A maeʻa ona e filifilia le ata talafeagai, kiliki i le faamaumatau agavale e tatala ai se faamalama faapitoa mo le tuʻuina atu o se meaalofa.
  8. O lenei ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e auiliʻili ai auiliiliga o falemeli e uiga i le filifiliga a tagata o loʻo i ai avanoa e auina atu ai se siata ma tusi ai le uluaʻi savali e sau ma le ata. E le gata i lea, faʻafetai i le faʻaopoopoga faʻaopoopoga, e mafai ona faia se faʻasalalauga faʻapitoa i tagata aso fanau uma, teine ​​poʻo tama.
  9. A maeʻa faʻamatalaga auiliili, kiliki "Auina atu"e auina atu se kata i le pa a se uo.
  10. O le taimi lava e lafoina ai le kata, o le a lafoina e le tusi i luga o le puipui o le tagata faʻaaoga se pou e fetaui ma se ata ma lau saini patino.

I le faʻaopoopoga i lenei uiga, e le toe faia e le talosaga soʻo se galuega. O le mea lea, o le galuega o le tuʻuina atu o meaalofa faʻapitoa e ala i tusi talosaga e mafai ona iloiloina e foia.

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga faavae, e tatau ona e manatu o le tulaga masani VC faʻatagaina e mafai ai ona e lafoina e le na o ata na i ai faʻaupuga, ae o palama foi. O le mea e leaga ai, e le maua lenei avanoa, ae e ui lava i lenei, ae o loʻo i ai foi i le VKontakte ni fofo e uiga i le faagasologa o le mauaina o tagata taʻavale saoloto.

Aua e te talitonu i sikola. Matou te moomoo ia e maua nisi meaalofa!